Γεια σας!!

@thin@

Νεοφερμένο μέλος

Ο @thin@ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 10 μηνύματα.
Καλησπέρα σε ολους!! Η αληθειά είναι πως πρώτη φορά γίνομαι μέλος σε αντιστοιχο site..και δεν ξέρω και πολλα για το πως να το χειριστω..αλλά θα προσπαθησω! Με λενε Αθηνά και μολις χθες το απογευμα εφερα στο σπιτι τα καινουργια μελη της οικογενειας. Ειναι 4 είναι αδεσποτάκια και εμενα μου φαίνονται πανέμορφα!!Ακομη δεν εχω καταφερει να τα βγάλω μια φωτο της προκοπής..ακομη δεν με εχουν συνηθισει. Τρεχουν και κυνηγιουνται μεχρι να εμφανιστω..μετα καπνος!! Κρυβονται πισω απο τους καναπεδες!! Εχω σκουπισει ολο το πατωμα το απογευμα για να ερθουν λιγο πιο κοντα μου, εχω φερει μπαλακια,σκοινακια..
Καμια ιδεα???

ΥΓ. Ελπίζω να έχω γράψει στο σωστό μερος για αυτη την συζητηση..:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γεια σου..καταρχην ,για να ειμαστε σιγουροι δηλαδη γιατι μιλαμε,οταν λες εχω φερει 4 αδεσποτακια,φανταζομαι οτι εννοεις γατακια..εεεε???
εχεις αποφασισει οτι θα τα κρατησεις και τα 4? τι ηλικια εχουν??( περιπου) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα, καλως ηρθες. θα τα κρατησεις και τα 4? καλο ειναι να τα πας μια βολτα απο τον κτηνιατρο :):)

γεια σου..καταρχην ,για να ειμαστε σιγουροι δηλαδη γιατι μιλαμε,οταν λες εχω φερει 4 αδεσποτακια,φανταζομαι οτι εννοεις γατακια..εεεε???
εχεις αποφασισει οτι θα τα κρατησεις και τα 4? τι ηλικια εχουν??( περιπου) :)
Ναι γατακια είναι!! Θα τα κρατησω και τα 4 ναι, ειναι περιπου 2 μηνων και ειναι αδερφακια.:)

ξερεις τι πρεπει να κανεις? να πατε γιατρο γιατι θελουν εμβολια, αποπαρασιτωση εξωτερικη κ εσωτερικη και οτι αλλο χρειαζεται.
μπραβο σου που θα κρατησεις 4 γατια με τη μια ! :D:D

καλησπερα, καλως ηρθες. θα τα κρατησεις και τα 4? καλο ειναι να τα πας μια βολτα απο τον κτηνιατρο :):)
ευχαριστω!!!:) ναι θα πρεπει να τα παω..αρκει να τα πιασω.. τα δυο τα πιανω ολα οκ,τα αλλα δυο ακομη μου βγαζουν κατι επιθετικες κραυγουλες..:lol:
Αληθεια γιατι να μην τα κρατησω?

απο φαγητο,τι τους εχεις βαλει?

απο φαγητο,τι τους εχεις βαλει?
Τους εχω βαλει ξηρα τροφη, νερακι..χρειαζεται κατι αλλο?
επισης τους εχω ριξει σπρει για τους ψυλλους. Θα παμε και απο το γιατρο σε κανα δυο μερουλες..

τα εχεις δει να τρωνε?? επισης για την τουαλετα τους θα πρεπει να παρεις λεκανη(ειδικη) και αμμο(ειδικη)..εχεις?

τα εχεις δει να τρωνε?? επισης για την τουαλετα τους θα πρεπει να παρεις λεκανη(ειδικη) και αμμο(ειδικη)..εχεις?
καλη μου πουπουλινα ναι τα εχω δει να τρωνε και να πινουν και νερακι. εχω παρει και ειδικη λεκανιτσα και αμμο οπου την χρησιμοποιουν αφου εβαλα πρωτα την λατρεια μου ,την Σουρλουλού(το ενα απο τα θηλυκα οπου πιανεται σχεδον κανονικα) και το σφυριξε στα υπολοιπα..:lol:

τοτε,νομιζω οτι ειναι ολα ενταξει:):):)...σιγα,σιγα θα τα πιασεις,ειναι ομως δυσκολο στην αρχη,γιατι φοβουνται...απλα μην κανεις κατι αποτομο και οτιδηποτε αλλο μπορει να τα τρομαζει..σου ευχομαι τα καλυτερα,και να μας γραφεις νεα σας:):):)

Γεια σου και καλως ήρθες!!Μπράβο που τα πήρες και τα 4:)Για μέσα στο σπίτι θα τα έχεις ή θα βγαίνουν και έξω;

Γεια σου και καλως ήρθες!!Μπράβο που τα πήρες και τα 4:)Για μέσα στο σπίτι θα τα έχεις ή θα βγαίνουν και έξω;
Σας ευχαριστω, καλως σας βρηκα! Προς το παρον θα μεινουν μεσα στο σπιτι μεχρι να μεγαλωσουν και να συνηθισουν γιατι αν τα αφησω απο τωρα στον κηπο θα εξαφανιστουν κυριολεκτικα!! Ειτε γιατι δεν θα θελουν να ξαναμπουν σπιτι ειτε γιατι αν θα μεινουν εξω το βραδυ θα τα φανε οι αλεπουδες:(.. εξοχη βλεπεται..;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back