@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Καμια ιδεα???
ΥΓ. Ελπίζω να έχω γράψει στο σωστό μερος για αυτη την συζητηση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
εχεις αποφασισει οτι θα τα κρατησεις και τα 4? τι ηλικια εχουν??( περιπου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Ναι γατακια είναι!! Θα τα κρατησω και τα 4 ναι, ειναι περιπου 2 μηνων και ειναι αδερφακια.γεια σου..καταρχην ,για να ειμαστε σιγουροι δηλαδη γιατι μιλαμε,οταν λες εχω φερει 4 αδεσποτακια,φανταζομαι οτι εννοεις γατακια..εεεε???
εχεις αποφασισει οτι θα τα κρατησεις και τα 4? τι ηλικια εχουν??( περιπου)![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
μπραβο σου που θα κρατησεις 4 γατια με τη μια !

@thin@
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω!!!καλησπερα, καλως ηρθες. θα τα κρατησεις και τα 4? καλο ειναι να τα πας μια βολτα απο τον κτηνιατρο![]()
ναι θα πρεπει να τα παω..αρκει να τα πιασω.. τα δυο τα πιανω ολα οκ,τα αλλα δυο ακομη μου βγαζουν κατι επιθετικες κραυγουλες..
Αληθεια γιατι να μην τα κρατησω?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Τους εχω βαλει ξηρα τροφη, νερακι..χρειαζεται κατι αλλο?απο φαγητο,τι τους εχεις βαλει?
επισης τους εχω ριξει σπρει για τους ψυλλους. Θα παμε και απο το γιατρο σε κανα δυο μερουλες..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
καλη μου πουπουλινα ναι τα εχω δει να τρωνε και να πινουν και νερακι. εχω παρει και ειδικη λεκανιτσα και αμμο οπου την χρησιμοποιουν αφου εβαλα πρωτα την λατρεια μου ,την Σουρλουλού(το ενα απο τα θηλυκα οπου πιανεται σχεδον κανονικα) και το σφυριξε στα υπολοιπα..τα εχεις δει να τρωνε?? επισης για την τουαλετα τους θα πρεπει να παρεις λεκανη(ειδικη) και αμμο(ειδικη)..εχεις?

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...σιγα,σιγα θα τα πιασεις,ειναι ομως δυσκολο στην αρχη,γιατι φοβουνται...απλα μην κανεις κατι αποτομο και οτιδηποτε αλλο μπορει να τα τρομαζει..σου ευχομαι τα καλυτερα,και να μας γραφεις νεα σας

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Για μέσα στο σπίτι θα τα έχεις ή θα βγαίνουν και έξω;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@thin@
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστω, καλως σας βρηκα! Προς το παρον θα μεινουν μεσα στο σπιτι μεχρι να μεγαλωσουν και να συνηθισουν γιατι αν τα αφησω απο τωρα στον κηπο θα εξαφανιστουν κυριολεκτικα!! Ειτε γιατι δεν θα θελουν να ξαναμπουν σπιτι ειτε γιατι αν θα μεινουν εξω το βραδυ θα τα φανε οι αλεπουδεςΓεια σου και καλως ήρθες!!Μπράβο που τα πήρες και τα 4Για μέσα στο σπίτι θα τα έχεις ή θα βγαίνουν και έξω;
.. εξοχη βλεπεται..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool