Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:35 Η Aleksa έγραψε: #761 23-12-23 23:35 Το θέμα είναι οτι εκμεταλλεύονται την αδυναμία που τους έχουμε, πράγμα που θεωρώ αισχρό, αν είναι να πατήσουν εκεί για να μας φορολογήσουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Για μένα οι γάτες είναι παιδιά μου πια...και δεν με νοιάζει αν θα πληρώσω.. ...το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω να τις πηγαινοφερνω στα κτηνιατρεια γιατί δεν θέλω να κολησουν ασθενειες. Click για ανάπτυξη... Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό. Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Τελευταία επεξεργασία: 23 Δεκεμβρίου 2023 Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #762 23-12-23 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Το θέμα είναι οτι εκμεταλλεύονται την αδυναμία που τους έχουμε, πράγμα που θεωρώ αισχρό, αν είναι να πατήσουν εκεί για να μας φορολογήσουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2023 Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό. Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #763 23-12-23 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας; Click για ανάπτυξη... Μόνο που τα σπλάχνα μας, είναι ψυχές. Δεν είναι ντουβάρια-χρησιμότατα μεν, αλλά και εν δυνάμει πηγή εισοδήματος. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:15 Ο juste un instant: #764 24-12-23 08:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό.Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν ισχύει κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη χώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:30 Η Joji έγραψε: #765 31-12-23 13:30 @Πουπουλίνα ΤΡΕΧΑ, έρχεται με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο Scandal έγραψε: #766 31-12-23 23:38 Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για ένα θανών σκυλάκι, τον Άργο. Πάντα με συγκινεί να το ακούω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το θέμα είναι οτι εκμεταλλεύονται την αδυναμία που τους έχουμε, πράγμα που θεωρώ αισχρό, αν είναι να πατήσουν εκεί για να μας φορολογήσουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2023 Αρχική Δημοσίευση από Wonderful: Για μένα οι γάτες είναι παιδιά μου πια...και δεν με νοιάζει αν θα πληρώσω.. ...το θέμα μου είναι οτι δεν θέλω να τις πηγαινοφερνω στα κτηνιατρεια γιατί δεν θέλω να κολησουν ασθενειες. Click για ανάπτυξη... Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό. Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Προσδιορίζεται ως υπηρέτης γατιών. Έχει γράψει 35.971 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:47 Ο Valder έγραψε: #762 23-12-23 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Το θέμα είναι οτι εκμεταλλεύονται την αδυναμία που τους έχουμε, πράγμα που θεωρώ αισχρό, αν είναι να πατήσουν εκεί για να μας φορολογήσουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2023 Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό. Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας; Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #763 23-12-23 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας; Click για ανάπτυξη... Μόνο που τα σπλάχνα μας, είναι ψυχές. Δεν είναι ντουβάρια-χρησιμότατα μεν, αλλά και εν δυνάμει πηγή εισοδήματος. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:15 Ο juste un instant: #764 24-12-23 08:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό.Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν ισχύει κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη χώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:30 Η Joji έγραψε: #765 31-12-23 13:30 @Πουπουλίνα ΤΡΕΧΑ, έρχεται με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο Scandal έγραψε: #766 31-12-23 23:38 Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για ένα θανών σκυλάκι, τον Άργο. Πάντα με συγκινεί να το ακούω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Το θέμα είναι οτι εκμεταλλεύονται την αδυναμία που τους έχουμε, πράγμα που θεωρώ αισχρό, αν είναι να πατήσουν εκεί για να μας φορολογήσουν. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 23 Δεκεμβρίου 2023 Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό. Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας;
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.939 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:51 Η Aleksa έγραψε: #763 23-12-23 23:51 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας; Click για ανάπτυξη... Μόνο που τα σπλάχνα μας, είναι ψυχές. Δεν είναι ντουβάρια-χρησιμότατα μεν, αλλά και εν δυνάμει πηγή εισοδήματος. juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:15 Ο juste un instant: #764 24-12-23 08:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό.Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν ισχύει κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη χώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:30 Η Joji έγραψε: #765 31-12-23 13:30 @Πουπουλίνα ΤΡΕΧΑ, έρχεται με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο Scandal έγραψε: #766 31-12-23 23:38 Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για ένα θανών σκυλάκι, τον Άργο. Πάντα με συγκινεί να το ακούω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Ναι γιατι ολοι θα πουν αυτο που λεμε κι εμείς εδω "δεν πειραζει πληρωνω το μωρο μου οσο όσο" και χλουτς μετα. Εδω βαλανε στα σπιτια φέσι, δε θα βαλουν στα σπλάχνα μας; Click για ανάπτυξη... Μόνο που τα σπλάχνα μας, είναι ψυχές. Δεν είναι ντουβάρια-χρησιμότατα μεν, αλλά και εν δυνάμει πηγή εισοδήματος.
juste un instant Επιφανές μέλος Ο Βασίλης δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.876 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2023 στις 08:15 Ο juste un instant: #764 24-12-23 08:15 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό.Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν ισχύει κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη χώρα; Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:30 Η Joji έγραψε: #765 31-12-23 13:30 @Πουπουλίνα ΤΡΕΧΑ, έρχεται με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο Scandal έγραψε: #766 31-12-23 23:38 Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για ένα θανών σκυλάκι, τον Άργο. Πάντα με συγκινεί να το ακούω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Μα στο κτηνιατρείο αναγκαστικά θα πας μαζί με τη γάτα σε περίπτωση (ό μου γένοιτο) που θα πρέπει να εξεταστεί. Η ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι- υποτίθεται- για να μας διευκολύνει να είναι όλα τα στοιχεία συγκεντρωμένα, χωρίς να κουβαλάμε τη χαρτούρα, απλώς μ'έναν αριθμό.Απλά επιφυλάσσομαι μήπως μας βάζουν το τυράκι και ακολουθεί η φάκα. Click για ανάπτυξη... Ξέρεις αν ισχύει κάτι ανάλογο σε κάποια άλλη χώρα;
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 13:30 Η Joji έγραψε: #765 31-12-23 13:30 @Πουπουλίνα ΤΡΕΧΑ, έρχεται με την εφημερίδα ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο Scandal έγραψε: #766 31-12-23 23:38 Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για ένα θανών σκυλάκι, τον Άργο. Πάντα με συγκινεί να το ακούω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Δεκεμβρίου 2023 στις 23:38 Ο Scandal έγραψε: #766 31-12-23 23:38 Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για ένα θανών σκυλάκι, τον Άργο. Πάντα με συγκινεί να το ακούω. Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 16:45 Ο Scandal έγραψε: #767 15-01-24 16:45 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.907 μηνύματα. 15 Ιανουαρίου 2024 στις 19:50 Ο parafernalia: #768 15-01-24 19:50 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα.. amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Click για ανάπτυξη... Αυτό το post πρέπει να μεταφερθεί στο νήμα "Κυβέρνηση Μητσοτάκη 2024". Ακόμα κι απ' τα ζωάκια θέλουν να βγάλουν χρήμα..
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 12:44 Η amarelia έγραψε: #769 30-03-24 12:44 Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:01 Η Joji έγραψε: #770 30-03-24 13:01 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα… Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Κοίτα, αν έχεις έναν φοβικό σκύλο είναι πάρα πολύ δύσκολο να σου φύγει από το περιλαίμιο. Εγώ της φοράω και τα δυο στην βόλτα, αν και το περιλαίμιο το χρησιμοποιώ μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως όταν βλέπω να έρχεται λυτό σκυλί ή αδέσποτο κατά πάνω της γιατί είμαι σίγουρη ότι θα επιχειρήσει πισωκωλιές. Κατά τ’άλλα την δένω από το σαμάρι γιατί τραβάει που τραβάει, καλύτερα η δύναμη να ισοκατανέμεται στο σώμα παρά να την πιέζει στον λαιμό. Είναι όντως επικίνδυνο. Θα έπρεπε να φοριέται έξω πάντα κατ’εμέ (σε περίπτωση που φύγει από το σαμάρι, αφού φέρει τα στοιχεία στην κονκάρδα) αλλά να χρησιμοποιείται σπανίως έως καθόλου. Υ.Γ. και αυτό που λες το έχω δει και εγώ και είναι ακραίο, το πήγα γενικότερα βέβαια για τα περιλαίμια γιατί ποτέ δεν τα συμπάθησα ιδιαίτερα. Όταν χρησιμοποιούνται και με λάθος τρόπο ειδικά, άστα…
Micro Συντονιστής Ο Micro δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.082 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 13:24 Ο Micro έγραψε: #771 30-03-24 13:24 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Λοιπόν εγώ δεν έχω ούτε και είχα ποτέ σκύλο αλλά ειλικρινά θέλει τόσο πολύ μυαλό ώστε να μην τραβάς με τόση δύναμη και ζόρι το έρμο το σκυλί σου απο περιλαίμιο λουρί; Δεν ξέρω κι εγώ πόσες φορές το έχω δεί στον δρόμο με αποκορύφωμα μια που είδα που κυριολεκτικά πήγε να του σπάσει τον λαιμό. Για όνομα του θεού τα νεύρα σας μην τα βγάζετε στα ζώα, πραγματικά τι άθλιο θέαμα. Επίσης απο οτι έχω δεί υπάρχουν λουριά που δένουν στην πλάτη. Τι να πω, ποιο ζωντανό ευχαριστιέται ετσι την βόλτα;;; Πόσο Κρίμα Click για ανάπτυξη... Πολλές φορες επιβαλλεται να τραβηξεις , ορμάνε σε πατίνια , ποδηλατα , πανε να φανε απο κατω κτλ . Για αυτο ναι ειναι καλυτερα το σαμαρακι , αλλα αν δεν εχεις τελεια εκπαιδευμενο σκυλο με βοηθεια ειδικου σιγουρα σε καποιες περιπτωσεις θα χρειαστει να τραβηξεις
amarelia Επιφανές μέλος Η amarelia δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 8.853 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 14:06 Η amarelia έγραψε: #772 30-03-24 14:06 Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 16:40 Η Joji έγραψε: #773 30-03-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί. Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από amarelia: Εγώ γιαυτό έγραψα disclaimer πως δεν έχω σκύλο και δεν έχει χρειαστεί να το ζήσω αυτό. Ωστόσο κρίνω με βάση αυτό που βλέπω κι αν ήμουν στην θέση του θα πονούσα πολύ να με τραβάνε έτσι με δύναμη και απότομα απο τον λαιμό και θα ήταν βάναυσο, δεν ξέρω αν είναι διαφορετικά για τον σκύλο φαντάζομαι οχι. Θα πιανόταν η ψυχή μου να τον βγάζω ετσι να ζεί με τον φόβο μην παθει σοκ απο το πνίξιμο. Αλλά εσείς που έχετε σκυλιά ξέρετε καλύτερα Click για ανάπτυξη... Αν το σκεφτείς ναι, είναι βάναυσο. Και αν και υποστηρίζεται από πολλούς ότι τα σκυλιά έχουν μια κάποια «ανθεκτικότητα» στο τράβηγμα από τον λαιμό, αυτό πλέον έχει καταρριφθεί.
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:06 Η Εριφύλη έγραψε: #774 30-03-24 21:06 Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:27 Η Joji έγραψε: #775 30-03-24 21:27 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις; Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: Καταρχάς ΓΙΑΤΙ τα φοράτε περιλαίμιο;;; ΕΛΕΟΣ Click για ανάπτυξη... Εξήγησα πιο πάνω. Μπορείς να διαβάσεις;
Εριφύλη Διακεκριμένο μέλος Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.631 μηνύματα. 30 Μαρτίου 2024 στις 21:29 Η Εριφύλη έγραψε: #776 30-03-24 21:29 Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ! Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η δικιά μου είναι ζορικη και τραβάει πολύ. Για κανέναν λόγο δεν θα της φορούσα στον λαιμό. Αν το σκυλί είναι ήσυχο τότε οκ!
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 00:56 Ο Scandal έγραψε: #777 31-03-24 00:56 Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 22 ετών. Έχουν περάσει από τη ζωή της 3 ζωάκια, από τα οποία τα 2 την συντροφεύουν ακόμα. Προσδιορίζεται ως παπαγαλοκουβεντιάρισσα. Έχει γράψει 8.998 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 01:45 Η Joji έγραψε: #778 31-03-24 01:45 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars). epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 151 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Dmzk Scandal taketrance touvlo Jack of Spades charmander camil fockos fortheloveofshizaya Memetchi Unboxholics Angelikaaa Highlander jimis2001 Piskantrila vas 78 abyssiniancat fmarulezkd Wonderkid Paragontas7000 bibliofagos American Economist SlimShady many of Filip Unicex giannhs2001 Libertus Kate1914 Ilikntas ROM32 chester20080 Skeptic95 rafaela11 Εριφύλη iew A350 Arianara S3 Μήτσος10 johnsala angela_k BatGuin hirasawayui epote Dark_kronos Indiana Jones Abiogenesis New member Γατέχων Δροσουλίτης Shadowban exotic xo gademis marww GeorgePap2003 Maria_Xagorari eukleidhs1821 lepipini User2350 allall1 Roulaki Ilma spring day Dogie ninetta P.Dam. Μαυρίκιος tslef8 louminis parrot/παπαγάλος monkeypox1 johnnyantony Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Υπάρχουν σκυλιά που με το πους τους βάζεις το περιλαίμιο τραβάνε και πνίγονται, δηλαδή δεν το μπορούν και θέλουν πολλή εκμάθηση για να τα καταφέρουν με αυτό. Άλλα σκυλιά το δέχονται με τη μία και συντονίζονται μαζί σου. Αλλά το τράβηγμα στις βόλτες είναι αναπόφευκτο στις περιπτώσεις που αναφέρθηκαν. Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Και να μην ξεχνάμε την άθλια εφεύρεση των choke collars ή γνωστών ως «πνίχτες». Τα χρησιμοποιούσαν ευρέως κάποτε γιατί ήταν προσωρινή λύση για το τράβηγμα (αφού κυριολεκτικά έπνιγαν τον σκύλο) κι υπάρχουν ΑΚΟΜΑ άτομα που υποστηρίζουν ότι δεν πονάνε και δεν προκαλούν δυσφορία στο σκυλί. Bottom line is ότι πρέπει ένα σκυλί να ξέρει να περπατάει ήρεμα και «ανθρώπινα» που είναι αφύσικο για αυτά που κανονικά έχουν ένα πιο γρήγορο περπάτημα από εμάς. Δηλαδή θέλει ενασχόληση και εκπαίδευση. Οι περισσότεροι δεν το κάνουν αυτό. Ούτε εγώ δηλαδή. Γι’αυτό είμαι με το σαμάρι, δεν θα πω ψέματα. Γιατί αν την είχα με το περιλαίμιο δίπλα μου και δεν μου τράβαγε καθόλου, τι ζημιά να πάθαινε; Υπάρχουν προϊόντα που εξ’ορισμού είναι κακά (βλέπε τον πνίχτη) και άλλα που αν και δημιουργήθηκαν για καλό, χρησιμοποιούνται λάθος (βλέπε flat collars).
epote Διάσημο μέλος Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.416 μηνύματα. 31 Μαρτίου 2024 στις 15:54 Ο epote έγραψε: #779 31-03-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι? Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 37 38 39 40 41 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 39 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Scandal: Για σκυλιά που τραβάνε πολύ, αλλά και γενικότερα για πιο βελτιωμένη εμπειρία για τον σκύλο, το σαμαράκι είναι μονόδρομος. Είναι πραγματικά από τις καλύτερες εφευρέσεις για σκυλιά. Click για ανάπτυξη... Το ολο νοημα του κολαρου ειναι να ενοχλει το σκυλο ωστε να μην τραβαει. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 31 Μαρτίου 2024 Αρχική Δημοσίευση από Εριφύλη: εγώ με σαμαράκι την έχω που δένει μόνο στα χέρια.. Click για ανάπτυξη... Τι σκυλι?
Scandal Διαχειριστής Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως full-time dog cuddler. Έχει γράψει 22.668 μηνύματα. 2 Απριλίου 2024 στις 17:41 Ο Scandal έγραψε: #780 02-04-24 17:41 Ετοιμάζομαι να το πάρω! Το έχω δει και σε έκδοση τζιν. Θα στην κάνω εγώ Lara Croft.