Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Όχι, δεν είναι βιρμανάκια. Βιρμανάκια θα ήταν μόνο αν είχαν Βιρμανό πατέρα και Βιρμανή μητέρα. Πάει αυτό, το λύσαμε. Δεν χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο σε σάιτ με γάτες Βιρμανίας.βρηκα στο ιδιο site πως εχουν αρχίσει να γίνονται τα γατακια μου για πειτε μου εσεις οι έμπειροι ειναι βιρμανακια?![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Όχι, δεν είναι βιρμανάκια. Βιρμανάκια θα ήταν μόνο αν είχαν Βιρμανό πατέρα και Βιρμανή μητέρα. Πάει αυτό, το λύσαμε. Δεν χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο σε σάιτ με γάτες Βιρμανίας.
Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση;Zbeez μπορείς να δεις τη φωτογραφία;Γιατί σε εμένα δεν τη δείχνει και εμφανίζει ένα τετράγωνο κουτάκι με ένα ''χ''...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxx
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δεν τη βλέπω ούτε εγώ αλλά δεν χρειάζεται να τη δούμε.Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση;Zbeez μπορείς να δεις τη φωτογραφία;Γιατί σε εμένα δεν τη δείχνει και εμφανίζει ένα τετράγωνο κουτάκι με ένα ''χ''...![]()
Το έγραψα και πιο πάνω αλλά μάλλον δεν το διάβασες. Πρέπει να έχουν ΚΑΙ Βιρμανή μάνα. Μόνο με Βιρμανό πατέρα δεν είναι βιρμανάκια.βιρμανο πατερα εχουν!!
xxx
Νεοφερμένο μέλος
na ta τωρα μπορειται να τα δειτε?γεια σας κοριτσια σας ειπα οτι μολις γεννησω[γατα μου] θα ανοιξω θεμα αν δεν το εχετε δει πατε στο μολις μπηκε στην 58η μερα.... τεσπα γεννησαμε δυο πολυ ομορφα ασπρα γατουλια¨
μπαααααααααα τωρα ισως??na ta τωρα μπορειται να τα δειτε?
γτ δεν μπαινει τεσπα δειτε το site https://www.elpisbirmans.com/15
καπως ετσι γίνονται
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
xxx
Νεοφερμένο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
ναι ναι ναι ναι μπραβο ετσι ειναι καπως
Μπορεί να είναι ημίαιμα.Πάντως ράτσας η φάτσας ή ταράτσας ευτυχώς που γεννήθηκαν υγιή και γερά!
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool