Γεννήσαμε

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
βρηκα στο ιδιο site πως εχουν αρχίσει να γίνονται τα γατακια μου για πειτε μου εσεις οι έμπειροι ειναι βιρμανακια?
Kittens34
Όχι, δεν είναι βιρμανάκια. Βιρμανάκια θα ήταν μόνο αν είχαν Βιρμανό πατέρα και Βιρμανή μητέρα. Πάει αυτό, το λύσαμε. Δεν χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο σε σάιτ με γάτες Βιρμανίας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όχι, δεν είναι βιρμανάκια. Βιρμανάκια θα ήταν μόνο αν είχαν Βιρμανό πατέρα και Βιρμανή μητέρα. Πάει αυτό, το λύσαμε. Δεν χρειάζεται να σπαταλάς χρόνο σε σάιτ με γάτες Βιρμανίας.

Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση;Zbeez μπορείς να δεις τη φωτογραφία;Γιατί σε εμένα δεν τη δείχνει και εμφανίζει ένα τετράγωνο κουτάκι με ένα ''χ''...:hmm::/::/::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

βιρμανο πατερα εχουν!!

Να κάνω εγώ μια άσχετη ερώτηση;Zbeez μπορείς να δεις τη φωτογραφία;Γιατί σε εμένα δεν τη δείχνει και εμφανίζει ένα τετράγωνο κουτάκι με ένα ''χ''...:hmm::/::/::hmm:
Δεν τη βλέπω ούτε εγώ αλλά δεν χρειάζεται να τη δούμε.

βιρμανο πατερα εχουν!!
Το έγραψα και πιο πάνω αλλά μάλλον δεν το διάβασες. Πρέπει να έχουν ΚΑΙ Βιρμανή μάνα. Μόνο με Βιρμανό πατέρα δεν είναι βιρμανάκια.

γεια σας κοριτσια σας ειπα οτι μολις γεννησω[γατα μου] θα ανοιξω θεμα αν δεν το εχετε δει πατε στο μολις μπηκε στην 58η μερα.... τεσπα γεννησαμε δυο πολυ ομορφα ασπρα γατουλια¨
na ta τωρα μπορειται να τα δειτε?

na ta τωρα μπορειται να τα δειτε?
μπαααααααααα τωρα ισως??
Kittens46

γτ δεν μπαινει τεσπα δειτε το site https://www.elpisbirmans.com/15
καπως ετσι γίνονται

ναι ναι ναι ναι μπραβο ετσι ειναι καπως

ναι ναι ναι ναι μπραβο ετσι ειναι καπως

Μπορεί να είναι ημίαιμα.Πάντως ράτσας η φάτσας ή ταράτσας ευτυχώς που γεννήθηκαν υγιή και γερά!

Καλος τα δεχτηκατε:D

thnks very much

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back