Γεννητούρια

Το έχω ξαναπεί ότι ήταν μια εγωιστική απόφαση μου να την αφήσω να μείνει έγκυος και ότι ήθελα να το ζήσω όλο αυτό.
Μπράβο σε σας που μπορέσατε από την αρχή να κάνετε στείρωση στη γατούλα σας, αλλά και αυτό που ζω εγώ εδώ και 12 μέρες που γεννήθηκαν τα μικρά δεν περιγράφεται! Είμαι στα ουράνια! Ευτυχώς έχω βρει σπίτια για τα δυο και το τρίτο θα το κρατήσω εγώ.Αλλά και όλα να τα κρατήσω δεν με πειράζει!Έχω ήδη δεθεί μαζί τους!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαντάζομαι είναι μοναδική εμπειρία να βλέπεις την αγαπημένη σου γατούλα να κάνει μωράκια.. Γίνεσαι κάτι σαν "γιαγιά";;;;
Εμένα και οι 3 γάτοι μου ήταν αρσενικοί... Ιδεολογικά δεν μπαίνει άλλο θηλυκό στο σπίτι......:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νεκρό γατάκι...

Θυμαστε που σας ειχα πει οτι η Παρδαλω μας ειναι εγκυος και περιμενουμε απο μερα σε μερα να γεννησει? :/: Σημερα το πρωι ειδε η μητερα μου ενα γατακι της, μονο του και αυτη να μην νοιαζεται... :( Απο την στιγμη που ξυπνησα, εκανα 3-4 φορες τον γυρο του σπιτιου για να ακουσω που ειναι τα μικρα ωστε να τα βαλουμε στο καλαθακι. Τιποτα, ουτε αχνα δεν ακουγοταν και η γατα αδιαφορη τελειως να ζηταει χαδια και φαι...:hmm: Μεχρι τωρα δηλαδη, που ξαφνικα μας εφερε στην πορτα το γατακι και καθισε διπλα του. Το γατακι ηταν νεκρο, ηδη πολυ παγωμενο... :cry: :cry: Αλλα γατακια δεν ακουγονται... Και αυτη ναι μεν εχει γαλα στο στηθος αλλα δεν εχει ξεφουσκωσει, σαν να μην εχει γεννησει τα αλλα...:hmm: Ειναι δυνατον να ηταν το ενα γατι προωρο? Μπορει να μην εχει γεννησει τα αλλα ακομα? Συνηθως μετα την γεννα της ξεφουσκωνε τελειως...:/: Πες τε μου, pls...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμενα μια φορα η γατα μου ειχε γεννησει νεκρο γατακι..πως την βλεπεις την κοιλια της εχει κι αλλα μωρα? αμα την ψηλαφισεις μπορει να καταλαβεις..αν ειναι μεγαλη σε ηλικια τοτε μπορει να γεννησε μονο ενα κι αυτο επισης θα δικαιολογουσε και τη διαφορα στην ωρα οπως και το νεκρο γατακι. Μπορει τα αλλα να τα εχει κρυψει καπου και να σας τα φερει αργοτερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κοιλια της ειναι φουσκωμενη ακομα. Η γατουλα πρεπει να ειναι 4-5 ετων... Ζει απο την αρχη στην αυλη μας και ολα τα γατακια τα εχει γεννησει εδω, μαλιστα σε 2 γεννες ημουν παρουσα! Ειναι πολυ ημερη και δεν τα κρυβει μακρια απο το σπιτι μας ποτε... Βεβαια ενα αλλο προβλημα που θυμιθηκα τωρα ειναι οτι παει καπου τα γατακια και μετα πραγματικα ξεχναει που τα ειχε βαλει, και της δειχνουμε εμεις!???

Η μαμα της κουτσης μαριας και της αχιλερυ, γεννησε την πρωτη μερα αυτες τις δυο και αλλο ενα που δεν εζησε, και την επομενη γεννησε ενα "πραμα".
Ηταν ενα ατροφικο γατακι, νεκρο, που ειχε κεφαλι μωρου γατιου και σωμα πολυ μικρο σε σχεση με το κεφαλι. Ηταν "ελαστικο".

Εχετε το νου σας αν δεν εχει γεννησει ποτε θα γεννησει!
Ψαξτε καλα στο σπιτι!

Ειναι μικρουλα, οποτε ισως ηταν απλως αρρωστο το γατακι. Η κοιλιτσα της μπορει να ειναι απλως φουσκωμενη για τις πρωτες μερες αλλα αν νομιζεις οτι εχει κι αλλα γατακια πρεπει να την πας στο γιατρο. Μπορει κατι να την τρομαξε και να εχει παθει σοκ και να μη μπορει να γεννησει τα υπολοιπα. Το ειχε παθει η γατα μου και αυτο...οσο για το οτι φαινεται να τα ξεχναει..καμμια φορα φερονται ετσι, δεν εχω καταλαβει ακομα το λογο..σαν να μην τα θελουν..
καλη δυναμη! :)

πηγαινε την στον γιατρο μπορει να ειναι νεκρα μεσα στην κοιλια της και να πεθανει και η ιδια... εχω χασει γατουλα ετσι, που νομιζαμε οτι ηταν εγκυος και θα γεννουσε και αυτα ειχαν πεθανει στην κοιλια(μαλλον απο κλωτσια) απο οτι ειπε ο γιατρος...

Αχ ευχαριστω, καθε τρεις και λιγο εξω ειμαστε για να δουμε μπας και ακουσουμε τπτ για να τρεξουμε... Αλλα τπτ προς το παρον. ΑΑΑ εχει εμφανιστει και ενας κ#λογατος που μας τρωει τα γατακια...

Δεν νομιζω να την εχει πειραξει κανεις για να ειναι νεκρα αυτα, αλλα και παλι ναι μεν ειναι ημερη αλλα ουτε σε κλουβι θα μπει με τπτ ουτε σε αμαξι... :( Θα παρω τηλ αυριο τον γιατρο να ρωτησω (μπορει να ερθει αυτος απο δω)

Λακτούλα αυτό που λέει το μιμικάκι το έχω ξανακούσει. Γρήγορα γιατρό μην πάθει τίποτα η κακομοίρα!

δεν ειναι απαραιτητο να την εχουν χτυπησει, μπορει και να πεθαναν απο αλλα αιτια... η γατουλα που σου λεω φαινοταν να ειναι μια χαρα δεν ειχε συμπτωματα... ξαφνικα εγινε το κακο!

Ο γιατρος ειναι κλειστος σημερα και μενει σε αλλο χωριο... Αυριο πρωι πρωι θα τον ειδοποιησω! Λετε να του στειλω μαιλ?

Πάρε τον τηλέφωνο όπωσδηποτε!!!! Τα πρόωρα συμβαίνουν στις γάτες αλλά είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καθόλου καλά!!! Έχουν δίκιο τα κορίτσια αν τα υπόλοιπα έμβρυα είναι μέσα της και έστω ένα είναι νεκρό και πάθει σηψαιμία το κακό δεν αργεί να γίνει!!

Ο γιατρος ειναι κλειστος σημερα και μενει σε αλλο χωριο... Αυριο πρωι πρωι θα τον ειδοποιησω! Λετε να του στειλω μαιλ?

κινητο δεν εχει???
στην αναγκη στειλε μειλ

Αυτό με τη σηψαιμία κι εγω το έχω ακούσει, οπότε μάλλον πρέπει να το δει γιατρός για να βεβαιωθει κανεις πως ειναι καλα η γατούλα. Μακάρι να τον βρεις και να ερθει να το δει.... Γαιτί δεν έρχονται όλοι! Να πάνε όλα καλα και να ειναι μια χαρά η γατούλα εύχομαι....

lactoula καλύτερα να τον πάρεις τηλ. Έστω να τον ειδοποιήσεις να σε περιμένει αύριο πρωί.

Το ίδιο είχα πάθει κι εγώ και με την Κυνηγούλα και με την Κανελιά και με την Λίνα. Της Λίνας όμως παρ' ότι ήταν ζωντανά, ήταν άτριχα και εκείνη έμοιαζε να μην ξέρει τι ακριβώς συμβάινει... Ακόμα και τ' αδερφάκια Τίτσα-Πίκι παρατημένα τα βρήκαμε. Ψάξε πάντως για τα γατάκια, γιατί μπορεί να τα 'χει γεννήσει οπουδήποτε. Έτσι έγινε και με την Κυνηγούλα:(

Ουπς! Ξέχασα να πω πως και η Λίνα και η Κυνηγούλα γέννησαν για πρώτη φορά τότε:redface:

Η μητερα μου ειπε οτι οταν γεννηθηκε ηταν ζωντανο, και φωναζε την μαμα του, αυτη φταιει που πεθανε γιατι δεν ενδιαφερθκε οταν επρεπε... Η γατα ειναι καλα, και ξεφουσκωσε. Γατακια δεν ακουγονται πουθενα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back