Κίττυ
Νεοφερμένο μέλος
Μπράβο σε σας που μπορέσατε από την αρχή να κάνετε στείρωση στη γατούλα σας, αλλά και αυτό που ζω εγώ εδώ και 12 μέρες που γεννήθηκαν τα μικρά δεν περιγράφεται! Είμαι στα ουράνια! Ευτυχώς έχω βρει σπίτια για τα δυο και το τρίτο θα το κρατήσω εγώ.Αλλά και όλα να τα κρατήσω δεν με πειράζει!Έχω ήδη δεθεί μαζί τους!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Εμένα και οι 3 γάτοι μου ήταν αρσενικοί... Ιδεολογικά δεν μπαίνει άλλο θηλυκό στο σπίτι......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Θυμαστε που σας ειχα πει οτι η Παρδαλω μας ειναι εγκυος και περιμενουμε απο μερα σε μερα να γεννησει?
Σημερα το πρωι ειδε η μητερα μου ενα γατακι της, μονο του και αυτη να μην νοιαζεται...
Απο την στιγμη που ξυπνησα, εκανα 3-4 φορες τον γυρο του σπιτιου για να ακουσω που ειναι τα μικρα ωστε να τα βαλουμε στο καλαθακι. Τιποτα, ουτε αχνα δεν ακουγοταν και η γατα αδιαφορη τελειως να ζηταει χαδια και φαι...
Μεχρι τωρα δηλαδη, που ξαφνικα μας εφερε στην πορτα το γατακι και καθισε διπλα του. Το γατακι ηταν νεκρο, ηδη πολυ παγωμενο... :cry: :cry: Αλλα γατακια δεν ακουγονται... Και αυτη ναι μεν εχει γαλα στο στηθος αλλα δεν εχει ξεφουσκωσει, σαν να μην εχει γεννησει τα αλλα...
Ειναι δυνατον να ηταν το ενα γατι προωρο? Μπορει να μην εχει γεννησει τα αλλα ακομα? Συνηθως μετα την γεννα της ξεφουσκωνε τελειως...
Πες τε μου, pls...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ηταν ενα ατροφικο γατακι, νεκρο, που ειχε κεφαλι μωρου γατιου και σωμα πολυ μικρο σε σχεση με το κεφαλι. Ηταν "ελαστικο".
Εχετε το νου σας αν δεν εχει γεννησει ποτε θα γεννησει!
Ψαξτε καλα στο σπιτι!
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη δυναμη!

mimikaki
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα παρω τηλ αυριο τον γιατρο να ρωτησω (μπορει να ερθει αυτος απο δω)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
marigo173
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ο γιατρος ειναι κλειστος σημερα και μενει σε αλλο χωριο... Αυριο πρωι πρωι θα τον ειδοποιησω! Λετε να του στειλω μαιλ?
κινητο δεν εχει???
στην αναγκη στειλε μειλ
χριστινα
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
melpo2538
Νεοφερμένο μέλος

melpo2538
Νεοφερμένο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool