Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερα το πρώι γέννησε η γατούλα μας.
Η γάτα αυτή δεν ήταν δική μας την αγαπήσαμε όμως και την φροντίζαμε τους τελευταιούς μήνες γιατι κάποιοι την είχαν διώξει και προφανώς με άσχημο τρόπο αφού το κακομοιράκι φοβάται και την σκιά του! Μας φοβάται πολύ αν και κάνουμε τα πάντα για να την ημερέψουμε.
Εμεινέ έγκυος και την φροντίζαμε καλύτερα και από το γατάκι που ήδη έχουμε γιατι το είχε ανάγκη. Σήμερα λοιπόν έκανε 5 γατάκια
Όμως η μεγάλη στενοχώρια μου είναι οτι τα δύο είναι νεκρά!
μεσα στο κουτι της βρίσκονται 3 που θηλάζουν κανονικά, και στη άκρη έχει βγάλει 2 γατάκια το ένα δίπλα στο άλλο και δεν κουνιουνται δεν αναπνέουν τπτ! Γιατί συνέβει αυτό?
Πέρνω τηλ κτηνίατρο αλλα βρίσκεται εκτός αθηνών.Και δεν μπορούμε και να την πλησιάσουμε για να δούμε τι γίνεται με τα γατάκια γιατι ήταν που ήταν απο πρίν φοβισμένη, τώρα επιτίθεται ακόμα πιο πολύ.Και με το γατούλι το δικό μας (είναι θηλυκό) λέτε να υπάρχουν προβλήματα? Δλδ λέτε να πηγαίνει να της πειράζει τα μωρά? αν και σήμερα δεν πλησιάζει καθόλου εκεί ουτε στο 1 μέτρο.
Η μήπως η άλλη γάτα θα τσακώνεται με το δικό μας, μεχρι τώρα απλά την έδιωχνε και της έτρωγε το φαγητό και η δική μας έφευγε(ολόκληρη επιχείρηση κάναμε για να φανε και τα 2)?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όσο για το δικό σας γατούλι, πρόβλημα θα υπήρχε αν είναι αρσενικό. Αν είναι θηλυκό δεν νομίζω να υπάρξουν προβλήματα, αν και εξαρτάται και απο το χαρακτήρα της γάτας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το αφήσεις να τα πλησιάσει αν θέλει, υπο την επιτήρηση σου πάντα, και να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα

Να τα χαίρεσαι σου είπα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tux
Νεοφερμένο μέλος
Το πρωί που βγήκα είδα μία γατούλα να προσπαθεί να γεννήσει στο πλατύσκαλο ενός κλειστού μαγαζιού ! Είχε κάνει ένα γατάκι και η καημένη ετοιμαζόταν να κάνει κι άλλο. Δεν άντεξα στο θέαμα. Την λυπήθηκα τόσο πολύ σκεπτόμενος ότι θα την διώξουν μες το κρύο και την μάζεψα !!! Σας πληροφορώ ότι τώρα είναι σε μία μεγάλη χαρτόκουτα με πολλά υφάσματα για ζεστούλα και ξεκουράζεται με 4 πανέμορφα μικρά στην αγκαλιά της !!! Σας παραθέτω και φωτογραφίες απο τα λίγων ορών μικρά για να πάρετε λίγο από την χαρά μου !!!!
Συνημμένα
Angel-Eyes
Νεοφερμένο μέλος
ειναι τέλεια τα μικρά και ευτυχώς αρκετά μεγάλα και ζωηρά. Είχα συνηθίσει απο μια άλλη γατούλα που είχαμε, όταν είχε γεννήσει είχε κάνει πολύ αδύναμα και μικρόσωμα μωράκια, αλλα έζησαν όλα!και τώρα στενοχωρήθηκα με τα 2 νεκρά...όντως ο τρόπος που τα είχε τοποθετήσει δείχνει οτι ισώς να κατάλαβε οτι είναι αδύναμα..Τέσπα οπώς δείχνει όλα θα πάνε καλά με τα μικρούλια τ' άλλα. Η γάτα μας με τίποτα δεν πάει εκεί...καλό αυτό για να μην έχουμε κανένα ατυχές συμβάν....

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μακάρι να ήταν όλοι σαν εσένα και ο κόσμος μας θα ήταν πολύ καλύτερος!!

Και τα γατάκια, κουκλιά!
Και πάλι μπράβο! Μου έφτιαξες τη μέρα!!

tux
Νεοφερμένο μέλος
Είχα την βοήθεια και της γατούλας και της μητέρας μου ! Πραγματικά σπάνια γάτα ! Με άφησε να την πιάσω να την βάλω στο κουτάκι και να την πάρω σπίτι . Μάλιστα με αφήνει να την χαιδεύω ακόμα και να της πιάνω τα μωράκια της !!! Είναι τέλεια τα μικρά και η γατούλα δεν έχει κουνηθεί από το κουτάκι της ! Βέβαια έχει και το φαγάκι της δίπλα και της βάζω νεράκι και γαλατάκι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

tux
Νεοφερμένο μέλος
Έγιναν star τα μικρά !
Βασικά την έχω σε μία γωνίτσα και πάω μια δυο φορές την ημέρα περίπου για να είναι ήρεμη...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από tux:Την λυπήθηκα τόσο πολύ σκεπτόμενος ότι θα την διώξουν μες το κρύο και την μάζεψα !!!
Συγγνωμη αλλά υπάρχει ανθρωπος που θα έδιωχνε γατά από μη δικό του χώρο και ειδικά στην περίπτωση που έχουμε την γατά να γεννάει;

Ακόμη και ο ίδιο καταστηματάρχης δεν δικαιολογείτε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν λεω να την φροντήσει ή γενικά να κάνει ότι έκανε ο TUX αλλά δεν νομίζω να τον ενοχλούσε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Συγγνωμη αλλά υπάρχει ανθρωπος που θα έδιωχνε γατά από μη δικό του χώρο και ειδικά στην περίπτωση που έχουμε την γατά να γεννάει;![]()
Όπως έγραψα σε ένα πρόσφατο άρθρο μου, δεν φαντάζεσαι μέχρι που μπορεί να φτάσει η σκληρότητα των ανθρώπων...

Παρεπιπτόντως, η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στο κατάστημα...
Οπότε δεν είναι "μη δικός του χώρος" 
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
καλε οταν γεννανε κ τα πετανε τοτε τι να πουμε για ανθρωπιαΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Eκτος απο το μπραβο στην πραξη σου θελω να σχολιασω το εξεις στο μηνυμα σου:
Συγγνωμη αλλά υπάρχει ανθρωπος που θα έδιωχνε γατά από μη δικό του χώρο και ειδικά στην περίπτωση που έχουμε την γατά να γεννάει;![]()
Ακόμη και ο ίδιο καταστηματάρχης δεν δικαιολογείτε να κάνει κάτι τέτοιο. Δεν λεω να την φροντήσει ή γενικά να κάνει ότι έκανε ο TUX αλλά δεν νομίζω να τον ενοχλούσε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder
Michelle, απλως από αυτό που παραθετώ στο τέλος του μηνύματος κατάλαβα ότι δεν φοβήθηκε μόνο τον καταστηματάρχη, έξαλλου αυτός είναι ο λόγος που διαχώρισα το μηνυμα μου σε περιπτώσεις.Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Παρεπιπτόντως, η συγκεκριμένη περιοχή ανήκει στο κατάστημα...Οπότε δεν είναι "μη δικός του χώρος"
![]()
Την λυπήθηκα τόσο πολύ σκεπτόμενος ότι θα την διώξουν μες το κρύο και την μάζεψα !!!
tux
Νεοφερμένο μέλος
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ και να καταλάβω πως μερικοί άνθρωποι είναι τόσο άκαρδοι ! Έχω ζήσει αρκετά και το χειρότερο είναι όταν κάποιος φαρμάκωσε το σκυλάκι μου στο εξοχικό μου ! Δεν ξέρω τι θα του έκανα αν έβλεπα ένα τέτοιο υποκείμενο ( γιατί δεν μπορώ να τον αποκαλέσω άνθρωπο) μπροστά μου !
ladycat
Διάσημο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από tux:Nαι παιδιά δεν φοβήθηκα μόνο τον καταστηματάρχη που δεν ήξερα πως θα αντιδράσει αλλά περισσότερο τον κεντρικό δρόμο που βρίσκεται δίπλα. Τα μωρά μόλις θα μεγάλωναν λίγο θα είχαν εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο να τα χτυπήσει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο. Περισσότερο από όλα όμως λυπήθηκα τόσο πολύ που την έβλεπα έτσι μόνη της να πονάει και ήθελα να τις προσφέρω ζεστασιά.
Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ και να καταλάβω πως μερικοί άνθρωποι είναι τόσο άκαρδοι ! Έχω ζήσει αρκετά και το χειρότερο είναι όταν κάποιος φαρμάκωσε το σκυλάκι μου στο εξοχικό μου ! Δεν ξέρω τι θα του έκανα αν έβλεπα ένα τέτοιο υποκείμενο ( γιατί δεν μπορώ να τον αποκαλέσω άνθρωπο) μπροστά μου !
Εγω παντως αυτος που σκοτωσε το γατο μου εφαγε ξυλο κ τωρα ειμαστε στα δικαστηρια
Subject to change
e-steki.gr Founder
Unicorn
Εκκολαπτόμενο μέλος

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και ο γυρισμος απο τις διακοπες μας ειχε μια ασχημη εξελιξη (βλ θεμα Ο Μισκα χαθηκε) μια ευχαριστη εκπληξη μας περιμενε στο σπιτι! Η Παρδαλω μας, που ηταν εγκυος και περιμεναμε να γεννησει τελικα γεννησε!
Εκανε πεντε αγγελογατακια, τρια κοκκινομαλλικα, ενα ξανθο και ενα γκρι...
Δυστυχως το ενα απο τα κοκκινομαλλικα δεν τα καταφερε, χτες το βραδυ απεβιωσε
( δεν το προλαβαμε Ladycat) αλλα τα αλλα χαιρουν ακρας υγειας και απολαμβανουν την μητρικη αγαπη. Η Παρδαλω παλι μας κανει περιφανους για την φροντιδα που δινει στα γατακια της
!!! Αν και παντα γενναει 5 και το ενα παντα πεθαινει... Μηπως ξερει κανεις γιατι συμβαινει αυτο????
Επιτελους ο κηπος μας θα ξαναγεμισει με χαρουμενα γατακια να τρεχουν σαν παλαβα και η μητερα μου ταχα να γκρινιαζει πως δεν θα ξαναφησει γατα να γεννησει γιατι της χαλανε τα λουλουδια
!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool