Γιατί γουργουρίζουν;

Απ'όσο βλέπω, μάλλον όοοολα τα γατιά είναι περίεργα!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απ'όσο βλέπω, μάλλον όοοολα τα γατιά είναι περίεργα!:lol:
:lol::lol::lol::lol:Πράγματι!!!!!!:hmm::hmm::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα παιδες!
πηρα μια γατα προσφατα στην γυναικα μου.ειναι μιξη βρετανικης και νορβηγικης.
ηθελα να ρωτησω εσας που προφανος θα ξερετε .γιατι μερικες φορες,σχεδον παντα βασικα κανει σαν τρακτερ?
ο ηχος ενοο που κανει η γατα.. γκρουμ γκρουμ γκρουμ καπως ετσι κανει.δε μπορω να το προσδιορισω καλα.
ευχαριστω πολυ!

ξεχασα να γραψω οτι ειναι 3 μηνων αρσενικο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Είναι νορμάλ αυτό που κάνει. Γουργουρίζει συνέχεια εννοείς. Όταν οι γάτες το κάνουν αυτό σημαίνει πως ωιώθουν την υπέρτατη ευχαρίστηση. Χρχρχρχρχρχρ... Μακάρι να το έκανε και ο γατούλης μου συνέχεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: γατα τρακτερ

Κι εμένα μακάρι να το έκανε. Να δείτε πως το πρωί που θα σας ξυπνάει με το γουργούρισμα θα είναι το πιο γλυκό ξυπνητήρι (με την προϋπόθεση να μη γίνεται στις 4 το πρωί)

Απάντηση: γατα τρακτερ

ρε παιδια το κανει ομως σχεδον συνεχομενα καθε μερα!ειναι λογικο αυτο?η γυναικα μου μου λεει οτι ειναι πολυ καυλιαρης!χεχε!

Γουργουρίζει συνέχεια εννοείς.
μπραβο αυτο.
αλλα το κανει και οταν δεν τον χαιδευουμε....

μπραβο αυτο.
αλλα το κανει και οταν δεν τον χαιδευουμε....
Μήπως είναι η πρώτη φορά που παίρνετε γατούλα?
Αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και υπέροχα μέσα εκφρασης της γάτας..
Εάν το κάνει πολύ συχνα, σημαίνει ότι νιώθει όμορφα και άνετα μαζί σας!
Να το απολαμβάνετε:)

Μήπως είναι η πρώτη φορά που παίρνετε γατούλα?
Αυτό είναι ένα από τα πιο γνωστά αλλά και υπέροχα μέσα εκφρασης της γάτας..
Εάν το κάνει πολύ συχνα, σημαίνει ότι νιώθει όμορφα και άνετα μαζί σας!
Να το απολαμβάνετε:)

ναι ειναι ι πρωτη φορα γι αυτο και ειμαι και ασχετος και ρωτησα εδω εσας γιατι ειχα αρχισει να ανυσηχω μπας και επαθε κατι!χεχε!
ευχαριστω παντως!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:

ρε παιδια το κανει ομως σχεδον συνεχομενα καθε μερα!

Τότε έχεις ένα πολύ ευτυχισμένο γατάκι.

τυχερέ!!!

καλησπερα παιδες!
πηρα μια γατα προσφατα στην γυναικα μου.ειναι μιξη βρετανικης και νορβηγικης.
Θέλουμε φωτογραφία εδώ και τώρα..Ο συνδυασμός ακούγεται εκρηκτικός!:P
Είναι νορμάλ αυτό που κάνει. Γουργουρίζει συνέχεια εννοείς. Όταν οι γάτες το κάνουν αυτό σημαίνει πως ωιώθουν την υπέρτατη ευχαρίστηση. Χρχρχρχρχρχρ... Μακάρι να το έκανε και ο γατούλης μου συνέχεια.

Κι εμένα μακάρι να το έκανε. Να δείτε πως το πρωί που θα σας ξυπνάει με το γουργούρισμα θα είναι το πιο γλυκό ξυπνητήρι (με την προϋπόθεση να μη γίνεται στις 4 το πρωί)

Βρε τι παραπονάκια?:P
Πάντως και εμένα οι 2 μικρές μου, μην τις αγγίξεις..Αρχίζουν, χουρ χουρ χουρ χουρ χουρ:P:clapup:

Βρε τι παραπονάκια?:P
Πάντως και εμένα οι 2 μικρές μου, μην τις αγγίξεις..Αρχίζουν, χουρ χουρ χουρ χουρ χουρ:P:clapup:

Όχι, όχι. Δεν είναι παράπονο. Είναι ζήλεια:P

Ο δικός μου γουργουρίζει πάντα κάθε πρωί όταν πάρει πρέφα ότι ξυπνήσα (μάλλον περιμένει φαγητό) και πάντα όταν του βάζω τροφή στο πιάτο.
Α επίσης κάνει κάτι πάρα πολύ περίεργο!
Γουργουρίζει πολύ έντονα όταν καθαρίζω τα δόντια μου με οδοντικό νήμα. Μες την τρελή χαρά είναι όταν καθαρίζω τα δόντια μου. wtf?

Α επίσης κάνει κάτι πάρα πολύ περίεργο!
Γουργουρίζει πολύ έντονα όταν καθαρίζω τα δόντια μου με οδοντικό νήμα. Μες την τρελή χαρά είναι όταν καθαρίζω τα δόντια μου. wtf?

Χαχαχαχα!!Τι λες τώρα??

"mommy έτσι μπράβο! θέλω να έχεις καθαρό στόμα όταν με φιλάς":P

ναι, το κάνει πάντα κάθε φορά που καθαρίζω τα δόντια μου με οδοντικό νήμα. Όταν τα βουρτσίζω είναι αδιάφορος... μόνο με το οδοντικό νήμα το κάνει! Εντελώς ανεξήγητη συμπεριφορά!

:hehe::hehe::hehe:
Αυτό πρώτη φορά το ακούω πάλι! :D
Εμένα όταν τα καθαρίζω με νήνα, απλώς με κοιτάει η δική μου γιατί ίσως νομίζει ότι το νήμα είναι παιχνίδι;
Η Άρτεμις σε γενικές γραμμές πάντως γουργουρίζει όταν ξυπνάω και μου τρίβεται, όταν μπω σπίτι κι αρχίσω να την χαϊδεύω, όταν κάθεται στα πόδια μου και θέλει χάδεια και το βράδυ που μπαίνει κάτω από τα σκεπάσματα όταν ξαπλώσω και θέλει χάδια.
Στο κρεβάτι γίνεται πραγματική γουργουρομηχανή και πραγματική γυναίκα - γατούλα! :D:P

ναι, το κάνει πάντα κάθε φορά που καθαρίζω τα δόντια μου με οδοντικό νήμα. Όταν τα βουρτσίζω είναι αδιάφορος... μόνο με το οδοντικό νήμα το κάνει! Εντελώς ανεξήγητη συμπεριφορά!
Πραγματικά ανεξήγητη..Μήπως μετά πας για ύπνο και σκέφτεται ότι ήρθε η ώρα να κοιμηθείτε?:) Λέω μήπως..Τι να πω?Αλλιώς δε μπορώ να το εξηγήσω..

Εγώ όταν κάνω νήμα πάντως, κλείνω πόρτες, παράθυρα και ασφαλίζω κιόλας μη σου πω χαχα:P γιατί η Νεφέλη, έαν δει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ να κρέμεται.....Πάει, αυτό ήταν! Δε λογαριάζει τίποτα!Ριγέ...
Αυτή πάλι, εάν κοιμάται και την αγγίξεις, γυρνάει, σε κοιτάει και βγάζει μια φωνούλα τύπου "έλα τι θες?"
και αρχίζει τα χουρχουρητά..Είναι πολύ εύκολη...:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back