miki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
κυρίως το κάνει στην κοιλιά μου ή σε ότι μαλακό βρει παραδίπλα
ααα και καμμια φορά του τρέχουν και τα σάλια...
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
και κοιμάτε εκεί!!! Φυσικά με τη συνοδία γουργουριτών, είναι η καλύτερη μου στιγμή,με νανουρίζει αυτός ο ήχος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
) αλλες φορες θυλαζει κιολας

aretha
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Έχεις απόλυτο δίκιο καθ κάτι άλλο που μου είπε ο γιατρός είναι πως στην μαμά τους ζυμώνουν και πατάνε για να κατέβει πιο εύκολα και το γουργουριτό τα νανουρίζει και πως εκείνη την στιγμή είναι τόσο χαλαρά και είναι η στιγμή έχουν ρίξει τελείως της αμυνές τους και δεν επίτίθενται πότε τότε. το ζύμωμα όπως είπαν και οι αλλοί είναι η απόλυτη ευχαρίστηση για τα γατούνια μας....Σε ένα ντοκιμαντέρ για γάτες είχα ακούσει ότι το κάνουν αυτό για να μαλακώσουν και να ζεστάνουν το μέρος που θα κοιμηθούν. Το γουργουριτό είναι η χαλάρωση τους,καμιά φορά γουργουρίζουν από απόλυτη ευχαρίστηση ή όταν πονάνε. Η δικιά μου κάθε βράδυ μου ζυμώνει τον ποπο μουκαι κοιμάτε εκεί!!! Φυσικά με τη συνοδία γουργουριτών, είναι η καλύτερη μου στιγμή,με νανουρίζει αυτός ο ήχος
![]()
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
xaxaxa
xaxaxa
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
και η δικιά μου το κάνει, βασικά το κάνει σε όλους μέσα στο σπίτι και ακόμα και το πάπλωμα! λέτε ότι αμα το κάνει σε θεωρεί μαμα του? δηλαδή και το παπλωμα θεωρεί μαμα του? να σας ζήσει, να το προσέχεις
xaxaxaxaxaxa
![]()
Εχω προσέξει ότι όλα τα γατιδάκια το κάνουν οπουδήποτε (όχι αποκλειστικά επάνω μας) αλλά όταν είμαστε κοντά και αισθάνονται τρυφερά.
Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariannioum
Εκκολαπτόμενο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνώ κι εγώ. Το κάνει πολλές φορές την ημέρα ο Χουχουδίτος -μόλις του δοθεί ευκαιρία, ενώ η Ελίνα που βύζαινε τη μαμά της ως 5,5 μηνών δεν το κάνει καθόλου!Εχω προσέξει ότι όλα τα γατιδάκια το κάνουν οπουδήποτε (όχι αποκλειστικά επάνω μας) αλλά όταν είμαστε κοντά και αισθάνονται τρυφερά.
Σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς ελληνικούς χαρακτήρες
---------------------------------
GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Ειναι ενστικτο απο οταν ηταν μωρα και θηλαζαν, συνηθως ειδικα οταν ειναι μικρα συνοδευεται και απο πιπιλισμα ενος μαλακου υφασματος...
Τα γατακια που δεν ζυμωνουν πολυ...δυστυχως αποχωριστηκαν νωρις απο τη μαμα τους και δεν εχουν θηλασει πολυ.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολες μου οι γατες ζυμωναν.
Ειναι ενστικτο απο οταν ηταν μωρα και θηλαζαν, συνηθως ειδικα οταν ειναι μικρα συνοδευεται και απο πιπιλισμα ενος μαλακου υφασματος...
Τα γατακια που δεν ζυμωνουν πολυ...δυστυχως αποχωριστηκαν νωρις απο τη μαμα τους και δεν εχουν θηλασει πολυ.
εγω ηξερα το αντιθετο. Οτι αυτα που το κανουν αποχωριστηκαν βιαια την μαμα τους.
Τι ισχυει τελικα; Τωρα μπερδευτηκα....
Το κανει η Οπρα αυτο και πιπιλαει κουβερτες!!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Ολες μου οι γατες ζυμωναν.
Πρέπει να επανελέγξεις αυτή την πληροφορία. Η Ελίνα μου που ήταν με τη μαμά της και μάλιστα τη θήλαζε μέχρι 5,5 μηνών σπάνια ζυμώνει- σαν να μη ξέρει πως να το κάνει. Ο Χουχουδίτος μου που χωρίστηκε νωρίς και ποιος ξέρει πως από τη μαμά του και έμεινε ο χρυσός μου κάτι μήνες σε κλουβί ζυμώνει με την πρώτη ευκαιρία και μόλις βρει κάτι μαλακό!
Λοιπόν?! τι λες?
------------------------------------
GINA-ERMIS
Νεοφερμένο μέλος
Ετσι ξερω και μου εχει πει ο κτηνιατρος..αλλα μπορει να κανω και λαθος....
Απο ενα google search βρηκα αυτο:[FONT="]Ζύμωμα» ή άνοιγμα-κλείσιμο πατουσιών[/FONT]
[FONT="]Όλοι έχουμε νιώσει την κίνηση ζυμώματος που οι γάτες μας κάνουν με τα πατούσια τους όταν έρχονται και κάθονται στα πόδια μας. Γιατί το κάνουν αυτό;[/FONT]
[FONT="]Αν έχετε παρατηρήσει, την κίνηση αυτή την κάνουν τα γατάκια. Όταν αυτά θηλάζουν ζυμώνουν τη θηλή της μαμάς τους ώστε να αυξήσουν τη ροή γάλατος και να φάνε καλύτερα. Αυτή η βρεφική εμπειρία δεν ξεχνιέται, επομένως όταν η γάτα είναι μόνη, αραχτή και χαλαρή με τη «ανάδοχη» μαμά ή το μπαμπά της, κάνει την κίνηση αυτή. Αν η μαμά ή ο μπαμπάς ενοχλημένοι από τα νύχια της, αρπάξουν τη γάτα και την κατεβάσουν κάτω, τότε η γάτα θα απογοητευθεί και θα νιώσει εγκαταλελειμμένη. Αυτό είναι κεφαλαιώδες παράδειγμα των λανθασμένων μηνυμάτων ανάμεσα στον άνθρωπο και στη γάτα. Την επόμενη φορά που η γατούλα σας θα σας το κάνει, τοποθετήστε ανάμεσά σας ένα παλιό πουλόβερ ώστε και αυτή να κάνει αυτό που έχει μάθει και εσείς να σώσετε το δέρμα σας![/FONT]
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
---------------------------------------------------
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Eμένα το κάνει όταν φοράω μία φλις ρόμπα και δεν με φτάνουν καθόλου τα νυχάκια της... μου αρέσει τόσο πολύ όταν το κάνει και μετά την παίρνει ο ύπνος στα χέρια μου όπως τώρα την έχω αγκαλιά και γράφω με το ένα χέρι!!!!! για κάτι τέτοιες στιγμές αξίζει να έχεις γάτα.......Συνηθως τα γατακια που δεν εχουν θηλασει...δεν εχουν αυτο το ενστικτο αποτυπωμενο στον εγκεφαλο γιατι δεν εκαναν την κινηση ποτε.
Ετσι ξερω και μου εχει πει ο κτηνιατρος..αλλα μπορει να κανω και λαθος....
Απο ενα google search βρηκα αυτο:[FONT="]Ζύμωμα» ή άνοιγμα-κλείσιμο πατουσιών[/FONT]
[FONT="]Όλοι έχουμε νιώσει την κίνηση ζυμώματος που οι γάτες μας κάνουν με τα πατούσια τους όταν έρχονται και κάθονται στα πόδια μας. Γιατί το κάνουν αυτό;[/FONT]
![]()
[FONT="]Αν έχετε παρατηρήσει, την κίνηση αυτή την κάνουν τα γατάκια. Όταν αυτά θηλάζουν ζυμώνουν τη θηλή της μαμάς τους ώστε να αυξήσουν τη ροή γάλατος και να φάνε καλύτερα. Αυτή η βρεφική εμπειρία δεν ξεχνιέται, επομένως όταν η γάτα είναι μόνη, αραχτή και χαλαρή με τη «ανάδοχη» μαμά ή το μπαμπά της, κάνει την κίνηση αυτή. Αν η μαμά ή ο μπαμπάς ενοχλημένοι από τα νύχια της, αρπάξουν τη γάτα και την κατεβάσουν κάτω, τότε η γάτα θα απογοητευθεί και θα νιώσει εγκαταλελειμμένη. Αυτό είναι κεφαλαιώδες παράδειγμα των λανθασμένων μηνυμάτων ανάμεσα στον άνθρωπο και στη γάτα. Την επόμενη φορά που η γατούλα σας θα σας το κάνει, τοποθετήστε ανάμεσά σας ένα παλιό πουλόβερ ώστε και αυτή να κάνει αυτό που έχει μάθει και εσείς να σώσετε το δέρμα σας![/FONT]

ruko
Διάσημο μέλος
Θα μ' ενδιέφερε ωστόσο να μάθω τι συμβαίνει με τα γατάκια που δεν θήλασαν ποτέ. Έχει μεγαλώσει κανείς γατάκι με το μπιμπερό για να μας πει τις εμπειρίες του;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool