Γιατί κάνει "κχχχχχ";;;

CuteKitty

Δραστήριο μέλος

Η Δήμητρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 633 μηνύματα.
Καλησπέρα γατοπαρέα! :)

Έχω απορία.. :confused: Έχω μία γάτα δίπλα στο σπίτι μου, σ' ένα περιορισμένο χώρο, την οποία προσπαθώ να εξημερώσω. Όπως είναι φυσικό, έχει γεννησεί είδη και 3 γατάκια. Τα γατάκια είναι πλέον 6 εβδομάδων και τρώνε κανονικά! :happy: Κάθε φορά που μισανοίγω την πόρτα, όλα μαζεύονται και αρχίζουν να νιαουρίζουν ανυπόμονα για να τα ταϊσω! :lol: Όχι όμως και η μαμά τους! :( Κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα και μπαίνω στο χώρο, η μητέρα μού γρυλίζει ασταμάτητα μέχρι να βάλω τροφή στα πιάτα τους και ν' αρχίσουν να τρώνε. Μόνο τότε σταματάει...

Έχει κανείς κάποια ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι λόγος που γρυλίζει τόσο έντονα;; :confused: Φοβάται για τα γατιά ή είναι απλά ανυπόμονη; :confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντα η γατα οταν εχει παιδακια κανει ετσι....μα παντα ομως....ειναι θεμα ενστικτου,αυτη δεν γνωριζει οτι εσυ θελεις το καλο τους και προσπαθει να σε φοβισει...για να προστατεψει....εγω,εξω,ειναι μια απο τις γατουλες που ταιζω και εχει κανει μωρα...εμενα να δεις τι μου κανει...δεν τολμαω να περασω απο κοντα της και οχι κχχχχχχχχχ..αλλα να με ξεσκισει παει....ειναι απολυτως φυσιολογικο...ετσι κανουν ολες οι μαμαδες!!!!!!:D:D:D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι...; :confused: :rolleyes: Κι εμένα φυσικά όσο πιο πολύ πλησιάζω τόσο πιο δυνατά γρυλίζει αλλά δε τολμάει φυσικά να με αγγίξει.. Με φοβάται... :rolleyes: Μόνο αφού κάτσω κάτω και τις κάνω "Σσσσσσσσ!!" τότε ηρεμεί! :lol: Και αφού φυσικά έρθουν τα γατάκια και αρχίζουν να σκούζουν, τότε αρχίζει να με κοιτάει μ' ένα βλέμμα σα να μου λέει "Πλζ, τάισέ με τάισέ με!" :lol: :lol: :lol:.

Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου! :) ;)

τωρα ειδα το θεμα! αυτο ειναι φυσολογικο:)Ετσι κανουν ολες οι μαμαδες ......ακομα και οι δικες μας,χαχαχαχαχαχα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και γιατί εγώ νόμιζα πως οι γάτες κάνουν έτσι μόνο όταν δεν μας γνωρίζουν ρε παιδιά..; :P :lol:

ειναι και αυτο...Δηλαδη οι γατες που εχουν συνηθισει στους δρομους φοβουνται τους ανθρωπους και για να προστατεψουν τα μικρα απο εμας κανουν κχχχ.Οταν ομως δουν φαγητο...αμεσως σταματανε...Αν τις φροντιζεις οπως πρεπει ισως και να γινει πιο γλυκια.

ειναι και αυτο...Δηλαδη οι γατες που εχουν συνηθισει στους δρομους φοβουνται τους ανθρωπους και για να προστατεψουν τα μικρα απο εμας κανουν κχχχ.Οταν ομως δουν φαγητο...αμεσως σταματανε...Αν τις φροντιζεις οπως πρεπει ισως και να γινει πιο γλυκια.
Ναιαι!! :blink: Είδη καταφέρνω να τις αγγίζω τα αυτιά όσο τρώει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up:

Ναιαι!! :blink: Είδη καταφέρνω να τις αγγίζω τα αυτιά όσο τρώει!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :up:
ΜΠΡΑΒΟ!:up::up::up::up::up::D:D:D:lol::lol: Καλη συνεχεια και καλη προοδο για τις γατουλες σου!!!

ΜΠΡΑΒΟ!:up::up::up::up::up::D:D:D:lol::lol: Καλη συνεχεια και καλη προοδο για τις γατουλες σου!!!
Ευχαριστούουουουμε!! :D Σας στέλνουμε πολλά πολλά πατουσάκια απ' τα ροζ μαξιλαράκια μας..! :redface: :) :) :)

Η Μιου χτύπησε ξανα!!

χθες η Μίου επιτέθηκε σε μια φίλη που φιλοξενούσα χωρίς λόγο!:( πήγε η φίλη μου στο δωμάτιο που ήταν η Μίου για να μιλήσει στο τηλέφωνο και ξαφνικά κατέβηκε απο τον καναπέ όπου κοιμότανε και τη γρατζούνισε στα πόδια η φίλη έτρεξε στο δωμάτιο που ήμουν εγώ για βοήθεια! μπήκα μπροστά και της φώναξα και ηρέμησε!! γιατί το κάνει αυτό ????:(:(:(:(:(

Μονο σε αυτη τη φιλη σου επιτεθηκε;ειναι η πρωτη φορα;

όχι δεν είναι η πρώτη φορά! είχε επιτεθεί πριν ένα μήνα περίπου στις αδερφές!την είχα αφήσει στους γονείς μου για να πάω διακοπές !

είχα ρωτήσει και το γιατρό και μου είπε ότι επιτέθηκε στις αδερφές μου γιατί μάλλον έκαναν κάτι που την τρόμαξε πολύ! βασικά είχε βάλει στο μάτι την μία αλλά τις έφαγε και η άλλη επειδή μπήκε μπροστά !

Εννοεις τις αδεφουλες τις στις φωτο; Αν επιτιθεται και σε αλλους θα ειναι σωστο να κανεις μια επισκεψουλα στο γιατρο μηπως και διαγνωσει κατι που ενοχλει τη γατουλα σου και την κανει ευερεθιστη.

Εννοεις τις αδεφουλες τις στις φωτο; Αν επιτιθεται και σε αλλους θα ειναι σωστο να κανεις μια επισκεψουλα στο γιατρο μηπως και διαγνωσει κατι που ενοχλει τη γατουλα σου και την κανει ευερεθιστη.

όχι στις δικές μου αδερφές επιτέθηκε στις γάτες όχι!ούτε σε μένα !

χθες η Μίου επιτέθηκε σε μια φίλη που φιλοξενούσα χωρίς λόγο!:( πήγε η φίλη μου στο δωμάτιο που ήταν η Μίου για να μιλήσει στο τηλέφωνο και ξαφνικά κατέβηκε απο τον καναπέ όπου κοιμότανε και τη γρατζούνισε στα πόδια η φίλη έτρεξε στο δωμάτιο που ήμουν εγώ για βοήθεια! μπήκα μπροστά και της φώναξα και ηρέμησε!! γιατί το κάνει αυτό ????:(:(:(:(:(
Δεν τη στειρωσες ακομα;:(

ναι...φτιαξε ενα θεμα και θα βρουμε λυση.

Γιατι βρε κοριτσια,αυτο το θεμα για επιθετικη συμπεριφορα δεν ειναι;Τη λυση θα τη βρουμε αν φτιαξει αλλο θεμα;Αν εχετε κατι να συμβουλεψετε την κοπελα απο την πειρα,ή τη γνωση σας,μπορειτε να το κανετε.Αν νομιζετε οτι το ποστ θα επρεπε να μεταφερθει καπου αλλου,ενημερωστε καποιον μοντ.

Δεν το πεταξε ξεκαρφωτα οπου βρηκε,ρωτησε σε ενα παρομοιο θεμα που υπηρχε.Αν εχει ξαναρωτηθει και ανοιχτει θεμα για κατι που θελουμε να ρωτησουμε δεν ανοιγουμε κι αλλο,γιατι ετσι δε θα ηταν καθολου λειτουργικο το φορουμ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back