Έχω απορία..
Έχω μία γάτα δίπλα στο σπίτι μου, σ' ένα περιορισμένο χώρο, την οποία προσπαθώ να εξημερώσω. Όπως είναι φυσικό, έχει γεννησεί είδη και 3 γατάκια. Τα γατάκια είναι πλέον 6 εβδομάδων και τρώνε κανονικά!
Κάθε φορά που μισανοίγω την πόρτα, όλα μαζεύονται και αρχίζουν να νιαουρίζουν ανυπόμονα για να τα ταϊσω!
Όχι όμως και η μαμά τους!
Κάθε φορά που ανοίγω την πόρτα και μπαίνω στο χώρο, η μητέρα μού γρυλίζει ασταμάτητα μέχρι να βάλω τροφή στα πιάτα τους και ν' αρχίσουν να τρώνε. Μόνο τότε σταματάει...Έχει κανείς κάποια ιδέα για το ποιος μπορεί να είναι λόγος που γρυλίζει τόσο έντονα;;
Φοβάται για τα γατιά ή είναι απλά ανυπόμονη; 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εμένα φυσικά όσο πιο πολύ πλησιάζω τόσο πιο δυνατά γρυλίζει αλλά δε τολμάει φυσικά να με αγγίξει.. Με φοβάται...
Μόνο αφού κάτσω κάτω και τις κάνω "Σσσσσσσσ!!" τότε ηρεμεί!
Και αφού φυσικά έρθουν τα γατάκια και αρχίζουν να σκούζουν, τότε αρχίζει να με κοιτάει μ' ένα βλέμμα σα να μου λέει "Πλζ, τάισέ με τάισέ με!"
.Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου!

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι κανουν ολες οι μαμαδες ......ακομα και οι δικες μας,χαχαχαχαχαχα

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναιαι!!ειναι και αυτο...Δηλαδη οι γατες που εχουν συνηθισει στους δρομους φοβουνται τους ανθρωπους και για να προστατεψουν τα μικρα απο εμας κανουν κχχχ.Οταν ομως δουν φαγητο...αμεσως σταματανε...Αν τις φροντιζεις οπως πρεπει ισως και να γινει πιο γλυκια.
Είδη καταφέρνω να τις αγγίζω τα αυτιά όσο τρώει!!!

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΠΡΑΒΟ!Ναιαι!!Είδη καταφέρνω να τις αγγίζω τα αυτιά όσο τρώει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Καλη συνεχεια και καλη προοδο για τις γατουλες σου!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ευχαριστούουουουμε!!ΜΠΡΑΒΟ!Καλη συνεχεια και καλη προοδο για τις γατουλες σου!!!
Σας στέλνουμε πολλά πολλά πατουσάκια απ' τα ροζ μαξιλαράκια μας..!

Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
χθες η Μίου επιτέθηκε σε μια φίλη που φιλοξενούσα χωρίς λόγο!
πήγε η φίλη μου στο δωμάτιο που ήταν η Μίου για να μιλήσει στο τηλέφωνο και ξαφνικά κατέβηκε απο τον καναπέ όπου κοιμότανε και τη γρατζούνισε στα πόδια η φίλη έτρεξε στο δωμάτιο που ήμουν εγώ για βοήθεια! μπήκα μπροστά και της φώναξα και ηρέμησε!! γιατί το κάνει αυτό ????

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Lita
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοεις τις αδεφουλες τις στις φωτο; Αν επιτιθεται και σε αλλους θα ειναι σωστο να κανεις μια επισκεψουλα στο γιατρο μηπως και διαγνωσει κατι που ενοχλει τη γατουλα σου και την κανει ευερεθιστη.
όχι στις δικές μου αδερφές επιτέθηκε στις γάτες όχι!ούτε σε μένα !
moukelis
Επιφανές μέλος
Δεν τη στειρωσες ακομα;χθες η Μίου επιτέθηκε σε μια φίλη που φιλοξενούσα χωρίς λόγο!πήγε η φίλη μου στο δωμάτιο που ήταν η Μίου για να μιλήσει στο τηλέφωνο και ξαφνικά κατέβηκε απο τον καναπέ όπου κοιμότανε και τη γρατζούνισε στα πόδια η φίλη έτρεξε στο δωμάτιο που ήμουν εγώ για βοήθεια! μπήκα μπροστά και της φώναξα και ηρέμησε!! γιατί το κάνει αυτό ????
![]()

christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
ναι...φτιαξε ενα θεμα και θα βρουμε λυση.
... 
moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool