Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξαιρω τον λογο επειδειξης και περηφανειας γιατι υπαρχουν και καποιο που παιρνουν ρατσα γι αυτο τον λογο.πραγμα που σημαινει οτι στην ουσια ικανοποιουν τον εγωισμο τους και δεν αγαπανε το ζωο.
Νομιζω οτι βαζουμε απο μονοι μας ενα διαχωρισμο που δεν θα πρεπε.Ρατσας και οχι ρατσας. Γατες και οι μεν και δε η καθεμια με τα χαρισματα της και δεν χρειαζεται να τα διαχωριζουμε.
Το θεμα πουλαω βεβαια ειναι αλλο θεμα. Εκει μπαινει διαχωρισμος και δεν μου αρεσει το εμποριο ζωων οχι μονο της γατας αλλα και οποιαδηποτε αλλου ζωου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rotonda
Δραστήριο μέλος
Ροτοντα, εμένα δεν μου είπες σε ποια κατηγορία ανήκει ο Πέπε και τώρα έχω απογοητευτεί. Την επομενη φορά θα πάω σε εκτροφέα!
Φταις κι εσύ, όμως, Κατερίνα, γιατί δεν μου ανέλυσες επισταμένως τις φιλοδοξίες σου...
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Σιγουρα οι ρατσες παρουσιαζουν καποια συγκεκριμενα και ιδιαιτερα χαρακτιριστικα στη συμπεριφορα τους, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι τα υπολοιπα γατακια ειναι βλαμενα! Τωρα ολοη αυτη η ιστορια με το να ειναι και οι γονεις εμβολιασμενοι και να γνωριζουμε ο λ ο το γενεωλογικο δεντρο της γατας μας, ειναι υπερβολικο! Εδω καλα καλα το δικο μας δεν γνωριζουμε!
Σιγα! Το εμβολιαζεις αν το παρεις σπιτι και τελειωσε!Τωρα απο που κραταει η σκουγια του; Εγω δεν πολυ ζοριζομαι, κοιμαμαι τις νυχτες κυριε εκτροφεα.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγω εχω μια σιαμ και ενα απο τη φανταστικη ρατσα τον ασπρο-τιγρε! ( Ωραια ρατσα Σαρδελα, ετσι![]()
Exω μια προταση:να δημιουργησουμε μια καινουργια ρατσα ασπρο-γκρι!
Τοσα πολλα υπαρχουν, να μην γινουν και αυτα ρατσας με πιστοποιητικο?

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα γινουμε πλουσιοι!
Rukia
Νεοφερμένο μέλος
Δηλαδη με την λογικη αυτη του catman τον Κασπερ που ειναι ιδιος Ρωσικος Μπλε αλλα ειναι του δρομου θα πρεπε να μην τον επαιρνα αλλα να πηγαινα σε ενα εκροφεα και να σκαγα μια 600αρια ευρω και να μουν χαρουμενος που εχω γνησια ρωσικη μπλε!!!wow!!!
Δεν καταδικαζω οποιον θελει κατι συγκεκριμενο στην εμφανιση της γατας τους (και εγω ηθελα γκριζο) απλα δεν ειναι αναγκη να τα σκασουν και να παρουν και καλα μια ρατσα...που ποτε δεν ειναι και σιγουροι τι θα παρουν 100%
μπορουν να βρουν ενα ημιαιμο στο δρομο (οπως εκανα εγω μεσω του Αργος) που να μοιαζει με την ρατσα που θελουν...(here comes Casper!!!)
Ουτε εμενα μου δωσαν εγγυηση γνησιοτητας...Ουτε καν ISO απο τη EU.
Πρεπει να ανυσηχω???
Subject to change
e-steki.gr Founder
Δεν το λέω για να υπερασπίσω τις ράτσες, απλά πληροφοριακά.

Η μητέρα μου έχει ένα ελαφρύ κόλλημα με τις ράτσες και ακόμα θεωρεί τη Ζαν ανώτερη απο το Vector επειδή η πρώτη είναι καθαρόαιμη (Τσιντσιλά) ενώ ο Vector γεννήθηκε αδεσποτάκι. Προσωπικά, δεν συμμερίζομαι τέτοιες αντιλήψεις.

master
Νεοφερμένο μέλος
Η απάντηση είναι μία και βρίσκεται στην υπογραφή μου..
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα ειμαι ειλικρινεις. Εδωσα 350 ευρω + 50 ευρω για το pedigree. Την εχω δυο εβδομαδες, ειναι αξιοαγαπητη και πανεμορφη. Αλλα για Χ, Υ λογους δεν μπορω να τη κρατησω. Σε καμια περιπτωση δεν θα τη παρατησω (ουτε για αστειο) αλλα ουτε περιμενω να παρω τα λεφτα που εδωσα πισω. Δεν θα τη χαρισω γιατι φοβαμαι μηπως καταληξει σε σπιτι που μετα απο λιγο θα τη παρατησουν. Προτιμω να τη πουλησω γιατι οσοι σκαμε λεφτα για κατι το σκεφτομαστε πιο σοβαρα.
Τη δινω πολυ λιγοτερο. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει PM η email
Όπως να την δώσουν μετά από 2 βδομάδες ! όπως και να την πουλήσουν ποιο φτηνά και ποιο φτηνά, εεεεε… στο τέλος χάνει την αξία του το πράμα και καταλήγει με 0 € στο δρόμο ! Γίνομε κακός ? ίσως και να είμαι!!
ruko
Διάσημο μέλος

Έχει ξανασυζητηθεί και αλλού, αλλά τελικά τα θέματα αγάπη για τα ζώα και χρήματα είναι τελείως διαφορετικά πράγματα.
Πολλές φορές συνδυάζονται, αλλά τις περισσότερες όχι.
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Για μένα τα χρήματα δεν παίζουν ρόλο γιατί η συναισθηματική αξία του να έχεις μια γάτα είναι πολύ περισσότερη απο όσα χρήματα μπορεί να δώσω. Απλά είμαι ευγνόμων που την έχω και δεν κάθομαι να σκέφτομαι πόσα χρήματα έδωσα. Αυτό δεν σημαίνει οτι κάποιος σε σταματάει απο το να μαζεύεις και αδέσποτα, μια χαρά παρέα κάνουν οι γάτες άσχετα αμα μια είναι καθαρόαιμη και η άλλη όχι. Και εγώ έχω και τις καθαρόαιμές μου, αλλά συχρόνως μαζεύω και οτι αδέσποτο βρω (όχι μόνο γάτες).
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα. Για να μην παρεξηγούμαι δεν κακίζω ανθρώπους που αγοράζουν το ζώο τους, ούτε τους κατηγορώ, απλά εγώ διαφωνώ με αυτή την πρακτική.
Nanaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
sublime
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool