Γιατί να προτιμήσω αδέσποτο;

και εγώ όλο αδέσποτα του δρόμου έχω :p
τι γίνεται όμως με τα γατιά ράτσας απο pet shop τα οποία δεν αγοράζονται? έχω ακούσει πολύ άσχημα πράγματα... :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγώ όλο αδέσποτα του δρόμου έχω :p
τι γίνεται όμως με τα γατιά ράτσας απο pet shop τα οποία δεν αγοράζονται? έχω ακούσει πολύ άσχημα πράγματα... :(

Δεν ξέρω τι τα κάνουν αλήθεια. Αλλά σίγουρα είναι εγκληματικό μικρά γατάκια και σκυλάκια να βρίσκονται κλεισμένα σε κλουβιά την περίοδο εκείνη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για κοινωνικοποίηση και παιχνίδι - είτε τελικά αγοραστούν είτε όχι. Σίγουρα η αγορά τους δεν είναι λύση. Θα πάρεις ένα που θα αντικατασταθεί αμέσως από ένα άλλο και το εμπόριο θα συνεχίζεται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρόνια πολλά σε όλους/ες τους γατόφιλους/ες, on line ή όχι, Χρόνια Πολλά και στο σαϊτάκι μας !:santa:
Κι' γι ακόμα μια φορά η ευχή, όλα τα ορφανά αδέσποτα να... σπιτωθούν και να αγαπηθούν:bigarmhug

Αχ τι γλυκο που ητανε, μακαρι Παναγιτσα μου ολα τα αδεσποτα να βρουνε σπιτακια που να τα αγαπανε οπως αγαπιουνται τα δικα μας γατακια.:)

Τα γατακια αυτα ειναι τα πιο γλυκουλια που υπαρχουν ασε που αμα παρεις ενα απο το δρομο του σωζεις τη ζωη και αποκτας και παρεουλα

Υιοθετήστε, μην αγοράζετε!!

"Adopt, don't shop: Είναι το νέο σύνθημα της PETA, υπέρ της υιοθέτησης αδέσποτων ζώων και κατά της αγοράς από pet shops και λοιπές επιχειρήσεις που εμπορεύονται ζωές!!". Πηγή: www.lifo.gr

Τι άλλους λόγους μπορούμε να βρούμε υπέρ της υιοθεσίας?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Υιοθετήστε, μην αγοράζετε!!

Μέσα από το βίντεο πήγα εδώ https://www.peta2.com/blog/animal-shelter-facts/?utm_campaign=0914%2010%20Uber%20Cute%20Truths%20About%20Animal%20Shelters%20post&utm_source=peta2%20youtube&utm_medium=promo

(στο οποίο μόνο στο τελευταίο θα διαφωνήσω, καταλαβαίνω μεν τι εννοούν αλλά η διατύπωση είναι απόλυτα λάθος)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Υιοθετήστε, μην αγοράζετε!!

Όντως η διατύπωση δεν είναι και η πιο εύστοχη, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ αληθινό αλλά και σημαντικό αυτό που λέει! Ζωάκια που έχουν βρεθεί στο δρόμο και έχουν ταλαιπωρηθεί, όταν υιοθετηθούν το αναγνωρίζουν και εκφράζουν πραγματική ευγνωμοσύνη, δημιουργούν ιδιαίτερο δέσιμο! :)

kitten_2012.png

dog_2012.png

πηγή: www.adespoto.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back