zoe92
Νεοφερμένο μέλος
τι γίνεται όμως με τα γατιά ράτσας απο pet shop τα οποία δεν αγοράζονται? έχω ακούσει πολύ άσχημα πράγματα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bellina
Νεοφερμένο μέλος
και εγώ όλο αδέσποτα του δρόμου έχω :p
τι γίνεται όμως με τα γατιά ράτσας απο pet shop τα οποία δεν αγοράζονται? έχω ακούσει πολύ άσχημα πράγματα...![]()
Δεν ξέρω τι τα κάνουν αλήθεια. Αλλά σίγουρα είναι εγκληματικό μικρά γατάκια και σκυλάκια να βρίσκονται κλεισμένα σε κλουβιά την περίοδο εκείνη που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη για κοινωνικοποίηση και παιχνίδι - είτε τελικά αγοραστούν είτε όχι. Σίγουρα η αγορά τους δεν είναι λύση. Θα πάρεις ένα που θα αντικατασταθεί αμέσως από ένα άλλο και το εμπόριο θα συνεχίζεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Κι' γι ακόμα μια φορά η ευχή, όλα τα ορφανά αδέσποτα να... σπιτωθούν και να αγαπηθούν

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος

dodosr21
Νεοφερμένο μέλος
k@lypso
Νεοφερμένο μέλος
"Adopt, don't shop: Είναι το νέο σύνθημα της PETA, υπέρ της υιοθέτησης αδέσποτων ζώων και κατά της αγοράς από pet shops και λοιπές επιχειρήσεις που εμπορεύονται ζωές!!". Πηγή: www.lifo.gr
Τι άλλους λόγους μπορούμε να βρούμε υπέρ της υιοθεσίας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Μέσα από το βίντεο πήγα εδώ https://www.peta2.com/blog/animal-shelter-facts/?utm_campaign=0914%2010%20Uber%20Cute%20Truths%20About%20Animal%20Shelters%20post&utm_source=peta2%20youtube&utm_medium=promo
(στο οποίο μόνο στο τελευταίο θα διαφωνήσω, καταλαβαίνω μεν τι εννοούν αλλά η διατύπωση είναι απόλυτα λάθος)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
k@lypso
Νεοφερμένο μέλος
Όντως η διατύπωση δεν είναι και η πιο εύστοχη, αλλά νομίζω ότι είναι πολύ αληθινό αλλά και σημαντικό αυτό που λέει! Ζωάκια που έχουν βρεθεί στο δρόμο και έχουν ταλαιπωρηθεί, όταν υιοθετηθούν το αναγνωρίζουν και εκφράζουν πραγματική ευγνωμοσύνη, δημιουργούν ιδιαίτερο δέσιμο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool