RedCat
Διάσημο μέλος

Υ.Γ. οι λατινικοί χαρακτήρες δεν επιτρέπονται από τους κανονισμούς του φορουμ. Το μηνυμά σου διορθώθηκε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LOUNTA
Νεοφερμένο μέλος
θα κανω αυτο που μου ειπες... μακαρι να πιασει!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Το βράδυ έρχεται στο κρεβάτι και μου δαγκώνει τις πατούσες! 3 εγκεφαλικά και ένα ανεύρυσμα μαζί!!!

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο δικός μου δεν έχει σταματήσει να δαγκώνει (στο παιχνίδι μόνο). Έχω δοκιμάσει όλες τις πιθανές μεθόδους, φύσημα, ψέκασμα με νερό, να τον αγνοώ, να του πατάω το κεφαλάκι κάτω, τίποτα! Εξαγριώνεται περισσότερο!
Το βράδυ έρχεται στο κρεβάτι και μου δαγκώνει τις πατούσες! 3 εγκεφαλικά και ένα ανεύρυσμα μαζί!!!![]()
Δοκίμασε να μην αντιδράς στο δάγκωμα και να αδιαφορείς όταν συμπεριφέρεται έτσι. Θα δει ότι δεν πετυχαίνει τίποτα και θα το περιορίσει, γιατι για να το κόψει λίγο δύσκολο...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τουλάχιστον με τη δικιά μου αυτό έχω παρατηρήσει, γιατί όταν την τιμωρώ αλλιώς ισα ίσα εξαγριώνεται και αυθαδιάζει
Desdemona
Διάσημο μέλος
Να μην αντιδράω...Δοκίμασε να μην αντιδράς στο δάγκωμα και να αδιαφορείς όταν συμπεριφέρεται έτσι. Θα δει ότι δεν πετυχαίνει τίποτα και θα το περιορίσει, γιατι για να το κόψει λίγο δύσκολο...
Ο βλάκας μου με δαγκώνει τόσο πολύ που δεν αντέχω, ουρλιάζω από τον πόνο και τραβάω εντικτωδώς το χέρι (ή το πόδι)!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι έχω διαβάσει ότι έτσι αντιμετωπίζεται το πρόβλημα. Πρέπει να δείξεις τη δυσαρέσκειά σου με μια έντονη φωνή και μετά να αγνοήσεις το γατάκι αμέσως και για κάποια ώρα. Έχει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τις άλλες μεθόδους (ψεκασμα με νερό, φύσηγμα στο πρόσωπο κτλ)Τουλάχιστον με τη δικιά μου αυτό έχω παρατηρήσει, γιατί όταν την τιμωρώ αλλιώς ισα ίσα εξαγριώνεται και αυθαδιάζει
![]()
καλε το ψεκασμα με νερό το έχει για παιχνίδι! δεν καταλαβαινει τιποτα, οσο για το φύσημα.... κλεινει τα ματια και το απολαμβανει! Μονο με τις φωνές καταλαβαίνει μάλλον....

aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό το "τράβηγμα" είναι που τον εξιτάρει και τον προκαλεί... Μην ξεχνάς ότι το παιχνίδι βασίζεται στους κανόνες του κυνηγιού. Το ένστικτό του λοιπόν του λέει ότι όσο το "θύμα" του αντιστέκεται, τόσο περισσότερο πρέπει να το δαγκώσει. Αντίθετα, αν το "θύμα" χαλαρώσει και σταματήσει να κινείται, σημαίνει ότι το "σκότωσε" και ότι δεν μπορεί να του ξεφύγει πλέον, οπότε χαλαρώνει τη λαβή του και σταματά να το δαγκώνει. Γι' αυτό άλλωστε, τα παιχνίδια που δεν κινούνται, τα βαριούνται γρήγορα.τραβάω εντικτωδώς το χέρι (ή το πόδι)!
Ακούγεται λίγο μαζοχιστικό, αλλά πραγματικά, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις από το δάγκωμά του, είναι να μην κάνεις... τίποτα. Ή πιο σωστά, να κάνεις τον ψόφιο κοριό. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις να αποτελείς έναν ερεθιστικότατο στόχο για εξάσκηση.

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό το "τράβηγμα" είναι που τον εξιτάρει και τον προκαλεί... Μην ξεχνάς ότι το παιχνίδι βασίζεται στους κανόνες του κυνηγιού. Το ένστικτό του λοιπόν του λέει ότι όσο το "θύμα" του αντιστέκεται, τόσο περισσότερο πρέπει να το δαγκώσει. Αντίθετα, αν το "θύμα" χαλαρώσει και σταματήσει να κινείται, σημαίνει ότι το "σκότωσε" και ότι δεν μπορεί να του ξεφύγει πλέον, οπότε χαλαρώνει τη λαβή του και σταματά να το δαγκώνει. Γι' αυτό άλλωστε, τα παιχνίδια που δεν κινούνται, τα βαριούνται γρήγορα.
Ακούγεται λίγο μαζοχιστικό, αλλά πραγματικά, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις από το δάγκωμά του, είναι να μην κάνεις... τίποτα. Ή πιο σωστά, να κάνεις τον ψόφιο κοριό. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις να αποτελείς έναν ερεθιστικότατο στόχο για εξάσκηση.![]()
Σωστά, αν τραβιέσαι απότομα θα απλωσει το χέρι να σε γραπώσει. Αν δε σου το έχει κάνει ήδη αυτό. Κρατήσου όσο μπορείς και μην αντιδράς καθόλου. Και δείξε τη δυσαρέσκεια σου, όχι με τιμωρίες αλλά με απάθεια για κάποια ώρα. Έτσι θα βαρεθεί...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Σε προκαλώ να καταφέρεις να μην τραβήξεις το χέρι σου όταν σε δαγκώνει ο Πρέστο!!! Αν ανέβεις Θεσσαλονίκη θα το κανονίσουμε!!Αυτό το "τράβηγμα" είναι που τον εξιτάρει και τον προκαλεί... Μην ξεχνάς ότι το παιχνίδι βασίζεται στους κανόνες του κυνηγιού. Το ένστικτό του λοιπόν του λέει ότι όσο το "θύμα" του αντιστέκεται, τόσο περισσότερο πρέπει να το δαγκώσει. Αντίθετα, αν το "θύμα" χαλαρώσει και σταματήσει να κινείται, σημαίνει ότι το "σκότωσε" και ότι δεν μπορεί να του ξεφύγει πλέον, οπότε χαλαρώνει τη λαβή του και σταματά να το δαγκώνει. Γι' αυτό άλλωστε, τα παιχνίδια που δεν κινούνται, τα βαριούνται γρήγορα.
Ακούγεται λίγο μαζοχιστικό, αλλά πραγματικά, το μόνο που μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις από το δάγκωμά του, είναι να μην κάνεις... τίποτα. Ή πιο σωστά, να κάνεις τον ψόφιο κοριό. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις να αποτελείς έναν ερεθιστικότατο στόχο για εξάσκηση.![]()

aretha
Περιβόητο μέλος
Αν δεις τα χέρια μου θα καταλάβεις... Αλλά πραγματικά, ο ΜΟΝΟΣ τρόπος να σταματήσει, είναι να βαρεθεί. Άσε που, όσο τραβιέσαι, τραυματίζεσαι χειρότερα.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Αυτό είναι μια μεγάαααααλη αλήθεια...Άσε που, όσο τραβιέσαι, τραυματίζεσαι χειρότερα.

Desdemona
Διάσημο μέλος
Είναι τεσσάρων μηνών, αλλά το κάνει από την πρώτη στιγμή που τον πήρα, 40 ημερών...Desdemona είναι μικρός ο Presto;

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Εφάρμοσε την αδιαφορία, γιατί αφού ειναι τόσο μικρός υπάρχει περίπτωση να του το κόψεις και τελείως με αυτόν τον τρόπο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος

-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Πλέον με πολλή υπομονή και επιμονή το έχει κόψει. Και να ξέρεις το να το αγνοήσεις την ώρα που το κάνει είναι η χειρότερη τιμωρία. Σαν τα κακομαθημένα παιδάκια που δεν καταφέρνουν να πάρουν αυτό που θέλουν
Raisa
Περιβόητο μέλος
βρετανική κρυόκολη!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool