Subject to change
e-steki.gr Founder
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
secretsoul
Νεοφερμένο μέλος
γλυκεια μου ασπα σε ευχαριστω που ανησυχεις για την γατονα μου που δοξα το θεο ειναι καλα και μεγαλωνει.
Πριν λιγες ημερες ειχε τα γεννεθλια της διδυμινα βλεπετε. εκλεισε χρονο το κουκλινι μου. απο τοτε που εγινε αυτο ουτε εκεινη κανει χαζομαρες στο μπαλκονι αλλα ουτε κει εγω την αφηνω μονη της η χωρις λουρακι. μεγαλωσε και οσο ομορφαινει γινεται πιο ζιζανια. Ο αντρας μου κι εγω την λατρευουμε. ασπα μου σου δινω μια συμβουλη. μην κρινεις για να μην κριθεις. οχι απο μενα αλλα απο το συμπαν και απο τον θεο. michelle μου σε ευχαριστω για την υποστηριξη σου. Oλα βαινουν καλως θα σας στειλω φωτο να την καμαρωσετε. σας αγαπω ολους.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
joanna20
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα η γατα μου οπως εχω πει ειναι κοντα 4 μηνων και απο τοτε που ηταν μικρο δαγκωνε κ συνεχιζει μεχρι κ σημερα δεν το κανει επειδη αγριευει αλλα για να παιξει και το κακο ειναι οτι δεν μπορει να καταλαβει με ποση δυναμη πρεπει να δαγκωνει κ πολλες φορες δαγκωνει με δυναμη!το μαλωνω καθε φορα που δαγκωνει αλλα παλι τα ιδια...αυτο οφειλετε μονο στον χαρακτηρα της γατας ή μπορει να οφειλετε κ στην ρατσα της???
tomson
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα σε ολους!!!
ξερω οτι αυτο το θεμα εχει γραφτει αρκετες φορες αλλα θελω και αλλη βοηθεια.Πριν απο 2 βδομαδες βρηκα ενα μικρο γατουλη(ουτε 5 βδομαδων) να κλαιει εξω απο το σπιτι και δεν αντεξα... του ανοιξα την πορτα και απο τοτε συγκατοικουμε!!Απο την αρχη ηταν ανετος πηγε αμεσως στην αμμο του εφαγε κανονικα κροκετες και εκανε "δικο" του το σπιτι.Το προβλημα ειναι οτι δαγκωνει και μαλιστα ασχημα!!
δεν αναφερω το γρατζουνισμα γιατι ειναι ενα τιποτα μπροστα στο δαγκωμα.Τον χαιδευω δευτερολοπτα και αμεσως αρχιζει να δαγκωνει. Τι τον πιανω απο το σβερκο (σαν τιμωρια τησ μαμας του) τι τον φωναζω μη ,τι τον αγνοω τιποτα!!!!και δε δαγκωνει μονο εμενα αλλα τα παντα τραπεζια το κουτι της αμμου το κουτι που κοιματε δε σταματα.και επισης του εχω παρει και παιχνιδια στα οποια βγαζει απιστευτη μανια και θυμο.Λες και ειναι νευρικο...!!!!παρακαλω μια βοηθεια γιατι μας βλεπω να χωριζομαστε........
antonia1
Νεοφερμένο μέλος
Natassa Merkouri
Νεοφερμένο μέλος
ΥΣΤ. Το περίεργο επίσης είναι ότι στα πίσω πόδια έχει όχι μόνο τα κανονικά νύχια, αλλά και από ένα σε κάθε πόδι, πιο ψηλά από την πατούσα, σχεδόν στη μέση του ποδιού. Ο κτηνίατρος είπε ότι οι αγριόγατες διαθέτουν νύχια στο πλάι, για να σκαρφαλώνουν καλύτερα στα δέντρα.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Natassa Merkouri
Νεοφερμένο μέλος
Ήταν από μικρό έτσι. Λέγαμε πως είναι μέρος του παιχνιδιού. Αλλά μόνο έτσι δεν είναι τελικά!
aretha
Περιβόητο μέλος
Αυτό δεν είναι περίεργο, το κάνουν πολλές γάτες. Αν τις χαϊδεύεις αρκετή ώρα, έρχονται σε μια κατάσταση υπερδιέγερσης που πολλές φορές εκδηλώνεται με δαγκωματιές ή "σκληρό" παιχνίδι.δαγκώνει χωρίς καμιά προειδοποίηση. Ακόμα και σε φάση που χουρχουρίζει.
Η επιθετικότητα είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Οι κυριότεροι είναι τα εξωτερικά ερεθίσματα που δέχεται από το περιβάλλον της, ο χαρακτήρας της (που σε ένα βαθμό έχει ίσως να κάνει με τη ράτσα, αλλά σίγουρα δεν υπάρχει απόλυτος συσχετισμός) και η εκπαίδευσή της, το πώς έχει μάθει δηλαδή να συμπεριφέρεται. Παίζει και η ηλικία κάποιο ρόλο, συνήθως όσο μεγαλώνουν, τόσο ηρεμούν.
Natassa Merkouri
Νεοφερμένο μέλος
euthalia
Νεοφερμένο μέλος
euthalia
Νεοφερμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αποτι ξέρετε έχω μια γατούλα που υιοθέτησα πριν 2.5 βδομάδες περίπου..το θέμα είναι ότι αν προσπαθήσω να την χαϊδέψω και δει το χέρι μου φοβάται και το γρατζουνάει..εχω δοκιμάσει όλες τις μεθόδους και δεν βλεπω διαφορά στην συμπεριφορά της..απολαμβανει να κάθεται πάνω μου και να την χαϊδευω απο πίσω αλλα αν προσέξει το χέρι μου αντιδράει..προσπάθησα και την μέθοδο του καταναγκαστικού χαιδέματος αλλά πάλι το ίδιο..την ταισα απο το χέρι μου και μετα να την χαιδέψω και εγιναν χειρότερα τα πράγματα..και όσο το αφήνω τόσο μένει το πρόβλημα..πλεον δεν είναι θέμα προσαρμογής..
και στεναχωριέμαι πολύ γιατί με τις προηγούμενες κοπέλες που ήταν δεν ειχε βγάλει νύχια ποτέ! ούτε σε άγνωστα άτομα..
τι πρέπει να κάνω να το ξεπεράσει??
δεν θέλω να της μείνει αυτό..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

)....ειναι θεμα χαρακτηρος...εσενα,σε ενοχλει πολυ???Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σταμάτης Κ.
Νεοφερμένο μέλος

αλλά αυτό ίσως το κάνουν και για παιχνίδι...

Μπορεί να κόψεις λίγο τα νύχια της για να είναι λιγότερο επώδυνες οι γρατζουνιές.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
despoin@@
Νεοφερμένο μέλος
vlassis
Νεοφερμένο μέλος
Η δική μας γάτα όταν μπλέχθηκε σε καυγά και λερώθηκε άσχημα, κάθησε ήσυχα και της έκανα πλήρες μπάνιο με διπλή σαπουνάδα. Το μόνο που έκανε ήταν να νιαουρίζει με παράπονο μερικές φορές φορές,ίσως και λόγω της ταλαιπωρίας που είχε. Μετά το πρόσφατο ατύχημα με αυτοκίνητο, περιμένω να αναρρώσει (κρύωσε κιόλας) για να δοκιμάσω να επαναλάβω το πλύσιμο. Πάντως υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα εξόδου και ακόμα ταλαντεύομαι εάν πρέπει να τον στειρώσω. Αν ήταν άνθρωπος προφανώς δεν θα το ήθελε, τώρα που εξαρτάται από άλλον τι είναι καλύτερο, ευνουχισμένος γάτος ή αξιοπρεπής (ίσως) θάνατος από ατύχημα ? Και αν στειρωθεί θα σταματήσει να βγαίνει η θα τον μειώσω χωρίς λόγο ?
ramon1
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω την βοηθειά σας!!!!Πριν απο ενα χρονο περιπου πηρα ενα γατουλη 1 ετους απο μια κοπελα που δεν μπορουσε να τον κρατησει αλλο... Εγω ειχα ηδη 1 γατο απο πριν που ηταν πολυ ησυχος ,τον Ραμον, και ενω στην αρχη ητανε μια χαρα μετα ο αλλος γατος αρχισε να επιτιθεται στον Ραμον χωρις ουτε καν να του κανει "χχχχ" και τον τραυματισε σοβαρα. Ο κτηνιατρος ειπε οτι εφταιγε που και τα 2 ηταν αρσενικα και τον στειρωσαμε αλλα δεν βοηθησε καθολου!!!Πειτε μου τι να κανω τιποτα δεν πιανειιιι! επιτιθεται σε εμας και ποσο μαλλον στις γατες μας... Μεχρι και με λουρι τον ειχα δεμενο για να τον ελεγχω και να μην τους ορμαει αλλα δεν καταφερα τιποτα... Περιμένω συμβουλες... Ευχαριστω προκαταβολικα!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool