ioanna_g
Δραστήριο μέλος

Όσο για τα 2 γατάκια θα πέθαινα να πάρω κι άλλο αλλά σ'αυτήν την περίπτωση ακόμα και για τις 3-4 μέρες να τ'άφηνα μόνα τους, όταν θα πήγαινα στους δικούς μου (Ηράκλειο-Κέρκυρα) θα ήταν πρόβλημα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και συ όμως θάρθει ο καιρός που θα τα σταματήσεις ή θα τα μειώσεις. Νομίζω ότι θα βρείς ένα σωρό λόγους γι αυτό. Ίσως ακόμα δεν ήρθε η ώρα. Ως τότε μάλλον σου χρειάζεται βοήθεια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna_g
Δραστήριο μέλος
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Στο site αιλουρος διαβασα οτι το μπολακι με το νερο πρεπει να βρισκεται μακρια απο αυτο με το φαγητο.Γιατι πρεπει να συμβαινει αυτο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Θα έλεγα να βάλεις το νερό κάπου που να σε βολεύει και να τον παρατηρήσεις τις πρώτες μέρες για να δεις αν πηγαίνει να πιεί. Αν όχι, τότε κάτι τον ενοχλεί (μπορεί να είναι η θέση του μπολ, μπορεί να είναι το σχήμα του μπολ ή το υλικό του, μπορεί να είναι κάποια μυρωδιά εκεί κοντά κ.λπ., κ.λπ.).
Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Kαλησπέρα σε όλους!
Αναρωτιέμαι για το εξής: το νερό της γατούλας πρέπει να είναι μακριά από την ξηρά τροφή; αν ναι, γιατί;
Ευχαριστώ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Ακόμη, το μπωλ με το νερό πρέπει να είναι βαθύ/μεγάλο και να ναι γεμάτο μέχρι πάνω. Ακόμη καλύτερα αν τοποθετήσεις περισσότερα από ένα μπωλ στο σπίτι. Επέλεξε ήσυχες γωνιές και σίγουρα να ναι μακριά από την αμμολεκάνη της.
Οι πιο πάνω πληροφορίες μου έχουν δοθεί από επιτυχημένη Cat Behaviour Counsellor. Τις εφάρμοσα και είδα το γάτο μου να πίνει περισσότερο νερό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Η αλήθεια είναι πως κι εγώ γνωρίζω πως τα δύο μπολάκια δεν πρέπει να είναι κοντά μεταξύ τους και πρέπει να είναι και τα 2 μακριά από την άμμο.
Για να είμαι ειλικρινής, εγώ ναι μεν τα έχω μακριά από την άμμο της αλλά τα έχω δίπλα - δίπλα.
Η δική μου είναι και νεροφίδα οπότε ευτυχώς δεν έχουμε θέμα.

elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
vasopent
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμένα προσπαθεί να πιει νερό από την μπανιέρα την ώρα που κάνω μπάνιο ή όταν πλένω τα χέρια μου και με διαολίζει γιατί εκτός από το γεγονός ότι το νερό δεν πίνεται έχει και σαπουνάδα η οποία φαίνεται να της αρέσει

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
billio
Πολύ δραστήριο μέλος

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ο Αχιλλέας! Watermaniac too!!![]()
Αχ...κι ο Αχι μας watermaniac too, σαν το Φιντέλ. Επιτέλους, μοιάζουμε σε κάτι στο πρότυπό μας (εκτός από την ουρά)!

ettiendgr
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool