JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αφου δεν υποχωρει σε 14 μερες θεραπειας θα πρεπει να το ξαναδει ο κτηνιατρος , ισως χρειαστει αλλαγη στο κολλυριο η καποια πιο εξειδικευμενη εξετασηΓιατρε πριν μια εβδομαδα περιπου η κτηνιατρος μου εδωσε να βαζω στα ματακια του Σηφη tobrafen eye drops. Περασε μια εβδομαδα και 2 ημερες και τα ματια δεν εγιναν καλυτερα.Βεβαια δε χειροτερεψαν κιολαςΜου ειπε 2 σταγονες σε καθε ματι 3 φορες τη μερα και ακολουθω πιστα τις οδηγιες μη σας πω οτι βαζω και παραπανω!
Μου ειπε οτι κατι τον πειραξε στα ματια(χωρις να πει κατι συγκεκριμενο) εφοσον ουτε φτερνιζεται ουτε εχει καταρροη ουτε δακρυζουν τα μαθια..
Δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,τρωει κανονικα,παιζει,παει τουαλετα,τωρα μαμαει κιολας!
Μονο που κανα 2-3 φορες εχει..αεριστειλιγο..
Τι να εχει το παιζι?
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
εξαρταται μπορει να ειναι απο καποιο προβλημα στα ουλα η στα δοντια μεχρι δηλητηριασητο γατακι μου εχει παρα πολλα σαλια..παιζει ναναι κατι κακο?
, καλυτερα να το δει κτηνιατροςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαριαμ
Νεοφερμένο μέλος
θενξ ντοκ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Εκτος απο τα ζεστα αυτια και τα πατουσακια εχουμε και γενικη καταπτωση του οργανισμου με απωλεια ορεξης για φαγητο,παιχνιδι, προτιμαει ν κοιμαται και να βρισκεται στη φωλια του. Μπορεις να του βαλεις και θερμομετρο και ναδεις η κανονικη του θερμοκραια θα ειναι 38.2 εως 39.5 βαθμους κελσιουπως καταλαβαινουμε αν εχει η γατα πυρετο? επιασα τα αυτια του τακη, κ μου φανηκαν ζεστα, ενω συνηθως ειναι πιο δροσερα.. εχει καμια σχεση?![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
δεν εχω ακουσει ψυχολογικο προβλημα να εμφανιζεται με υπερκκριση σαλιου εκτος και αν πειναειναι τωρα θα το παω στον γιατρο. το περιεργο ειναι πως οταν το παρακολουθω απο αποσταση δεν φαινεται ναχει προβλημα ενώ όταν έρχεται κοντά για χαδάκια και τέτοια τα κάνει όλα μούσκεμα! θα μπορούσε να ναι και ψυχολογικό?
θενξ ντοκ

freiderikos
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Το ιδιο πραγμα ειναι αρκει να τρωει το φαϊ αμεσως και να μην μενει φαρμακο στο πιατογεια σας,η γατουλα που υιοθετησα πριν 3 μερες π[αιρνει αντιβιωση augmentin λεγετα κ η κοπελα που βρηκε την γατουλα μ ειπε να της δινω με σιριγγα καθως θα τρωει,ωστοσο εγω ετσι δεν τα καταφερα κ της το εβαλα στο μπολακι της με το φαι της οπου το εφαγε μια χαρα...ειναι λαθος ο τροπος μ η ειναι το ιδιο πραγμα ουσιαστικα??????δεν μπορω να επικοινωνησω με τον κτηνιατρο γι αυτο ρωταω...σας παρακαλω αν ξερετε κατι!!!!!!!!

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Να κανει τετοια αντδραση δεν εχω ξανακουσει, εχω ακουσει να μην εχει αποτελεσμαγιατρε, ηθελα να σας ρωτησω αν ακουσετε ξανα αντιθετα αποτελεσματα απο το feliway. εχω παρει το σπρευ και της εβαλα στη γατοφορο 2 φορες που την πηγα στη γατιατρο, και η γατα μου ηταν πολύ πιο αγχωμενη απο αλλες φορες και ετρεμε..χθες ειπα να ψεκασω στο δωματιο για να δω αντιδρασεις, και παλι αρχισε τρεμουλο ( δεν της ψεκασα εκει που κοιμοτανε αλλα σε αποσταση). εχω παραγγειλει και την συσκευη για να την βαλουμε στο σπιτι στη κυπρο γιατι θα αλλαξουμε περιβαλλον για 1 μηνα..ομως με αυτη την αντιδραση της φοβαμαι να την βαλω σε λειτουργια..εσεις τι πιστευετε?![]()
οχι να προκαλει αγχος
, τωρα αν αξιζει αν το βαλεις δεν ξερω , μπορει η γατα σου να αντιδρα στην φερορμονη γιατι δεν καταλαβαινει τι γινεται και φοβαται
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

aporw
Διακεκριμένο μέλος

βγηκαν οι εξετασεις του Λουκουμα και βγηκε οτι τα νεφρα του λειτουργουν κανονικα!επισης βγηκε αρνητηκος σε aids και λευχαιμια!

Συνεχιζει ομως να κανει τσισα του πανω στο κρεβατι μου..

επισης υπαρχει περιπτωση να περναει καποια ουρολιμοξη και να μην το δειχνουν οι εξετασεις ή να μην φαινεται στην ψιλαφηση?
πως αλλιως μπορει να συνδεεται το γεγονος οτι ολα ξεκινησαν μια εβδομαδα μετα την στειρωση του?
να αναφερω βεβαια οτι ειχε περασει μια μικρη μολυνση στο σημειο της στειρωσης επειδη οπως ειπε η γιατρος εγλυφε το σημειο..
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Γιατρε η ομοιοπαθητικη με stramonium μπορει να βοηθησει την κατασταση;;;

Μπορει να τον βοηθησει να κουμανταρει το στρεσσαρισμα λογω του κυνηγητου με την αλλη γατα μου και να σταματησει να ουρει εξω;;;
Ειναι ασφαλες ή μπορει να γινει και τοξικο;
freiderikos
Νεοφερμένο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Δλδ ο κολπος ειναι ραμμενος και σταματαει σε ενα σημειο?

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυτος ο γιατρος μου ειπε οτι εναι κατι αλλο,οχι στα ματια γιαυτο καναμε και εξετασεις αιματος.Οι τιμες βγηκαν φυσιολογικες και τελικα εχει περιοδοντιτιδα.Τα ουλα του ειναι κοκκινα γυρω απο τα δοντια.
Μου εδωσε Metacam ποσιμο εναιωρημα και Stomorgyl 10 χαπια που θα του δινω για 10 μερες και μετα θα τον παω παλι για καθαρισμο.
- Αληθεια ειναι τοσο ακριβα αυτα τα φαρμακα?Μαζι με την εξεταση αιματος μου ζητησε 75 ευρω!Μπορειτε να μου πειτε ποσο περιπου κανει το καθενα?
- Ειναι οντως δυνατον η περιοδοντιτιδα να επηρεαζει τα ματια τοσο?
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η ουρολοοιμωξη θα φαινοταν στις εξετασεις για το ψυχολογικο θελει αρκετη προσπαθεια και υπομονη μπορεις να δοκιμασεις το felliway η καποιο αλλο αγχολυτικοDoctor καλησπερα!
βγηκαν οι εξετασεις του Λουκουμα και βγηκε οτι τα νεφρα του λειτουργουν κανονικα!επισης βγηκε αρνητηκος σε aids και λευχαιμια!
Συνεχιζει ομως να κανει τσισα του πανω στο κρεβατι μου..αφου πλεον αποκλειουμε το παθολογικο..για το ψυχολογικο τι αλλο μπορω να κανω?
επισης υπαρχει περιπτωση να περναει καποια ουρολιμοξη και να μην το δειχνουν οι εξετασεις ή να μην φαινεται στην ψιλαφηση?
πως αλλιως μπορει να συνδεεται το γεγονος οτι ολα ξεκινησαν μια εβδομαδα μετα την στειρωση του?
να αναφερω βεβαια οτι ειχε περασει μια μικρη μολυνση στο σημειο της στειρωσης επειδη οπως ειπε η γιατρος εγλυφε το σημειο..
![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η ομοιοπαθητικη ειναι πολυ περιεργη μπορει να κανει θαυματα σε ενα γατι και η ιδια σε ενα αλλο να μην εχει κανενα αποτελεσμα, ουτως η αλλως θα πρεπει να εισι πολυ προσεκτικη με την δοσολογια για να μην ειναι τοξικοΓιατρε η ομοιοπαθητικη με stramonium μπορει να βοηθησει την κατασταση;;;
Μπορει να τον βοηθησει να κουμανταρει το στρεσσαρισμα λογω του κυνηγητου με την αλλη γατα μου και να σταματησει να ουρει εξω;;;
Ειναι ασφαλες ή μπορει να γινει και τοξικο;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

λιγο..