ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμβαίνει αυτό να παρουσιάζουν σημάδια οίστρου οι στειρωμένες γάτες;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μια χαρα ειναι η τομη γυρω στα 5-10 εκατοστα ειναι η τομη αναλογα αν εχει πολυ λιπος η οχι.τωρα για το ξυσιμο μπορει να ειναι ολες οι αιτιες που ειπε η FeliceΑλλο παλι...
![]()
![]()
![]()
Καλα την εκοψε?Γιατι νομιζω οτι ειναι πολυ ψηλα?:cry:
,μια καλλιεργεια τριχας θα βοηθουσε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
μονο αν εχει μεινει κομματι η ολοκληρη η ωοθηκη μεσαη Νανόκα μου έχει στειρωθει τον Ιούλιο, πριν τη στείρωση το μήνα Ιούνιο κάποιος τη χτύπησε και με εγχείρηση της αφαιρέθηκε το ένα της μάτι, τις τελευταίες 5 ημέρες νιαουριζε έντονα , τρίβετε στο πάτωμα, και ολίγον κάθετε τουρλωτά, ο κτηνίατρος την εξέτασε μη τυχόν έχει επιπτώσεις απο το τότε χτύπημα, και είναι μια χαρά. Μου είπε οτι λόγω οιστογόνων συμβαίνει ΄να παρουσιάζει σημάδια οίστρου, δε θελήσαμε να τη κάνουμε ένεση, εξάλλου έχω μόνιμο θαμώνα έναν μαύρο γάτο έξω, τους έβαλα μαζί στο πίσω μπαλκόνι, και τώρα επικρατή ησυχία.
Συμβαίνει αυτό να παρουσιάζουν σημάδια οίστρου οι στειρωμένες γάτες;
, αλλιως ειναι εξαιρετικα σπανιο και μαλλον θα προκειται για εκτοοπη ωοθηκηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
μονο αν εχει μεινει κομματι η ολοκληρη η ωοθηκη μεσα, αλλιως ειναι εξαιρετικα σπανιο και μαλλον θα προκειται για εκτοοπη ωοθηκη
αν έχει μείνει κομματι ή ολόκληρη η ωοθήκη, μπορεί να φανεί με υπέρηχο;
και τη είναι η εκτοοπη ωοθήκη;
jolene1
Νεοφερμένο μέλος
μηπως να παρεις μια αμμο που να ειναι σαν σκονη για να μην μπορει να πληγωσει το ματι?
Τέλεια αυτό 8α κάνω!!!!!
Ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!! Υ.Γ. Άν έχετε να μου προτείνετε κ κάποια συγκεκριμένη μάρκα... ακόμα καλύτερα!!

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Στον υπερηχο θα φανει αν ειναι ολοκληρη η ωοθηκη μεσα , αν εχει μεινει κομματι ειναι πιο δσκολο και μονο υποθεσει μπορουμε να κανουμεαν έχει μείνει κομματι ή ολόκληρη η ωοθήκη, μπορεί να φανεί με υπέρηχο;
και τη είναι η εκτοοπη ωοθήκη;
. Η εκτοπη ωοθηκη ειναι οταν κατα την διαρκεια του σχηματισμου του εμβρυου σχηματιζεται και μια τριτη ωοθηκη σε καποιο αλλο σημειο της κοιλιας η οποια οπταν αφαιρεθουν οι κανονικαρχιζει να λειτουργει
avtwvia
Διάσημο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Για συγκεκριμενη μαρκα δεν εχω κατι υποψη μου ρωτα σε καποιο μεγαλο πετ σοπ που εχουν μεγαλυτερη ποικιλιαΤέλεια αυτό 8α κάνω!!!!!Ευχαριστώ πάααααρα πολύ!!!
Υ.Γ. Άν έχετε να μου προτείνετε κ κάποια συγκεκριμένη μάρκα... ακόμα καλύτερα!!![]()

jolene1
Νεοφερμένο μέλος
Για συγκεκριμενη μαρκα δεν εχω κατι υποψη μου ρωτα σε καποιο μεγαλο πετ σοπ που εχουν μεγαλυτερη ποικιλια![]()
Οκ έγινε!!!! Ευχαριστώ πάραααα πολύ

simon21
Νεοφερμένο μέλος
Υ.Γ.
Εάν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στείλτε μου σας παρακαλώ, θα περιμένω μέχρι τις πρώτες ώρες.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ακουγεταισαν να εχει πυρετο και καποια λοιμωξη του αναπνευστκουΗ γάτα μου από το μεσημέρι κοιμάται και δεν έφαγε τίποτα.. Όταν την ξυπνάω δεν ανοίγει τα μάτια της κανονικά παρά μόνο λίγο και φενετε το τρίτο βλέφαρο της..(αν την πιέσω φένονται κανονικά τα μάτια της αλλά το τρίτο βλέφαρο είναι ανοικτό στο 1/3 του ματιού της) Το πρωί δεν έπαιζε, δεν έτρεχε και δεν έκανε τίποτα. Πρέπει να σημειώσω ότι η Bastet ήταν έξω το πρωί στην αυλή μου.. Έριξα μία ματιά στα forum και δεν βρήκα κάτι παρόμοιο εκτός από την ψώρα. (Η bastet όμως δεν έχει πυρετό.) Τώρα που την άκουσα όμως νομίζω ότι βαριανασαίνει. Της έδωσα νερό με σύριγγα (δεν σηκώνετε, μόνο κοιμάται) γιατί το στόμα της είχε σάλια.. Τι πιστεύεται οτι η μικρή μου Bastet (μόλις ενός έτους και τεσσάρων μηνών) να έχει;;;;; Αύριο το πρωί θα την πάω στον κτηνίατρο για τα περαιτέρω αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη..
Υ.Γ.
Εάν μπορείτε να μου δώσετε κάποιες απαντήσεις στείλτε μου σας παρακαλώ, θα περιμένω μέχρι τις πρώτες ώρες.
, θα πρεπει το συντομοτερο να την δει κτηνιατρος 
vaso85
Νεοφερμένο μέλος
να κάνω και εγώ μια ερώτηση.
Αυτό το γατάκι είναι αδεσποτάκι στο χωριό του φίλου μου και μου έστειλε φωτογραφίες μήπως έχω καμιά ιδέα τί έπαθε
Έτσι ήταν πριν 2-3 μέρες
και έτσι σήμερα
Τί μπορούμε να κάνουμε μέχρι να μπορέσω να πάω να το πάρω γιατί δεν έχουν ούτε γατοφόρο ούτε τίποτα?
Ευχαριστώ
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μοιαζει με πληγη σε επουλωση ειτε εγινε απο τσακωμο ειτε απο καποιο κτυπημα , καποια αντιβιωση και πλυσεις ειτε με μπεταντιν αραιωμενο ειτε με καποιο αλλο αντισηπτικοΚαλησπέρα,
να κάνω και εγώ μια ερώτηση.
Αυτό το γατάκι είναι αδεσποτάκι στο χωριό του φίλου μου και μου έστειλε φωτογραφίες μήπως έχω καμιά ιδέα τί έπαθε
Έτσι ήταν πριν 2-3 μέρες
![]()
και έτσι σήμερα
![]()
![]()
![]()
Τί μπορούμε να κάνουμε μέχρι να μπορέσω να πάω να το πάρω γιατί δεν έχουν ούτε γατοφόρο ούτε τίποτα?
Ευχαριστώ

vaso85
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
και το βιμπραμυσιν κανει και καποια πενικιλλινηΕυχαριστώ πολύ για την απάντηση. Πχ vibramicyn ή κάποια άλλη?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
να της δωσεις κοτοπουλο με ρύζι η καποια κονσερβα για εντερικα π.χ. i/d, intestinal,κ.α. επισης μπορεις νατης δωσεις καποια ντιβιωση π.χ. Augmentin και καποιο ευστομαχο οπως λεει η julia οπως diarsany, enterosyl, canikur και αν δεν μπορει αν τα κρατησει καθολου μπορεις να της δωσεεις και imodiumΓιατρέ χρειάζομαι τη βοήθεια σου.Η γατούλα που έχω έξω έχει πρόβλημα με ταινία.Εχει πάρει 2 δόσεις drontal αλλά συνεχίζει να έχει διάρροια κ τις τελευταίες μέρες ο πρωκτός είναι απίστευτα ερεθισμένος,εκκρίνει μια ροζ βλέννα,συστέλεται συνεχώς, κάποιο σημείο είναι άσπρο σαν ξεραμένη σκόνη(δε μπορώ να το περιγράψω καλύτερα) κ σήμερα παρατήρησα λίγο αίμα.Επειδή δε μπορώ να την πάω άμμεσα στο γιατρό μπορώ να της δώσω κάποια αντιβίωση ώσπου να τη δει κάποιος?υπάρχει περίπτωση να έχει πάθει μόλυνση?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ναι,καθε 12ωρο για 4-5 μερεςΕυχαριστώ γιατρέ κ σένα Τζούλια.Θα προσπαθήσω να της τα δώσω κ να την πάω όσο πιο σύντομα μπορώ στο γιατρό.Η αντιβίωση είναι κάθε 12ωρο?

paris111
Νεοφερμένο μέλος
εκανε εμετους δεν ετρωγε ουτε επινε.. τον πηγαμε σε μια κλινικη και εγινε μια χαρα.. αλλα τωρα ξανα τα ιδια. και τον πηγαμε στην κτηνιατρο μας και μας ειπε οτι επειδη ειχε υψηλη ουρια μαλλον εχει νεφρικη ανεπαρκεια και μας ειπε οσο αντεξει ο οργανισμος του..δεν πινει ουτε τρωει. του δινουμε μους με το χερι στο στομα και νερο και γαλα με συριγγα. Εχετε να μας προτεινετε κατι? εμεις καθε εβδομαδα θα του δινουμε χαπι κορτιζονης και ελπιζουμε να συνελθει.θα μπορουσατε να με βοηθησετε σας παρακαλω παρα πολυυ? πιστευω οτι εχει ακομα αντοχες γιατι ειναι μικρουλης. σας ευχαριστω
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool