γιατρε θα σε ενοχλησω και σημερα λιγακι

Εχουμε προβλημα με τριχομπαλες. Παρολο που τον χτενιζα για 9 μερες (τις 5 με furminator, τις 4 με απλη χτενα και βουρτσα) και του εδωσα παστα 2 φορες και ειχε αφθονο χορτο, εβγαλε μια τεραστια τριχομπαλα. Εχω δοκιμασει και στο παρελθον συχνο χτενισμα (ακομη και 3 φορες τη μερα!) και παστα, αλλα οι τριχομπαλες εβγαιναν ακαθεκτες. Σημερα ομως μου ηρθε μια φανταστικη ιδεα και θελω να μαθω αν ειναι επικινδυνη για την υγεια της γατας ή οχι. Η ιδεα μου ειναι να του παρω ειδικο βαμβακερο μπλουζακι για γατες για να μη μπορει να γλειφεται στο μεγαλυτερο μερος του σωματος του. Εννοειται πως θα το βγαζω για λιγο να τον χτενιζω και να παιρνει λιγο αερα το τριχωμα του. Ισως να του το φοραω μονο πχ 4 μερες την εβδομαδα. Το θεμα ομως ειναι μηπως αρχισει να ζεσταινεται πολυ και εχουμε μετα αλλα προβληματα. Η θερμοκρασια στο σπιτι ειναι γυρω στους 26C μερα-νυχτα, σχεδον ολο τον χρονο. Εχω απελπιστει με τις τριχομπαλες και ειμαι σιγουρη οτι αυριο θα βρω αλλη μια στο πατωμα γιατι σημερα γλειφτηκε 3 φορες ολοκληρος (νομιζες πως μολις ειχε βγει απο την μπανιερα)

Υπαρχει καμια αλλη λυση να σταματησουν οι εμετοι με τις τριχομπαλες;;;