Γιατρέ, αρρώστησε;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ειναι οντως μικρο και σε αυτες τις περιπτωσεις κρινει ο κτηνιατρος αν οντως χρειαζεται καποια φαρμακευτικη αγωγη ζυγιζοντας τα υπερ και τα κατα:hmm:

Ντοκτορ είσαι θησαυρός. Δεν ανοίγεις το κτηνιατρείο σου στην Αθήνα να έχεις όλο το my cat πελάτες:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατρε βοηθεια!!!!
προσφατα υιοθετησα ενα γλυκιτατο πλασμα,τον σανταμ 10 μηνων.
τον πηγα για αιματολογικες και βγηκαν αρνητικες εκτος της λοιμωδους περιτονιτιδας οπου βγηκε θετικος(1/400)
παω να σκασω!!!!η γιατρος ειπε ννα επαναλαβουμε το τεστ σε ενα μηνα.
να σημειωθει οτι ο μικρος ειχε διαρροια 10-15 μερες πριν.
υπαρχει συσχετισμος?το ειχα αναφερει στην κτηνιατρο αλλα μου ειπε οτι δεν πειραζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γιατρε βοηθεια!!!!
προσφατα υιοθετησα ενα γλυκιτατο πλασμα,τον σανταμ 10 μηνων.
τον πηγα για αιματολογικες και βγηκαν αρνητικες εκτος της λοιμωδους περιτονιτιδας οπου βγηκε θετικος(1/400)
παω να σκασω!!!!η γιατρος ειπε ννα επαναλαβουμε το τεστ σε ενα μηνα.
να σημειωθει οτι ο μικρος ειχε διαρροια 10-15 μερες πριν.
υπαρχει συσχετισμος?το ειχα αναφερει στην κτηνιατρο αλλα μου ειπε οτι δεν πειραζει
Δεν χρειάζεται να ανησυχείς,:) το οτι είναι φορέας δεν σημαίνει και αυτόματα οτι θα εμφανίσει την ασθένεια, απλως θα επαναλάβεις τις εξετάσεις σε ένα μήνα και μετά σε ένα εξαμήνο και μετα θα τον παρακολουθείς καθε χρόνο με γενικές εξετάσεις για να βλέπεις την πορεία του:)

τα κοριτσια μου λενε οτι μπορει το αποτελεσμα να ειναι ψευδως θετικο,τι λες γι αυτο?

τα κοριτσια μου λενε οτι μπορει το αποτελεσμα να ειναι ψευδως θετικο,τι λες γι αυτο?
Παντα υπαρχει αυτή η πιθανότητα για αυτο γινονται τα επαμαληπτκά τεστ:)

Καλημέρα γιατρέ:).
Ήθελα να σε ρωτήσω πότε μπορεί να στειρωθεί με ασφάλεια μια γατούλα που θηλάζει;
Ύστερα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τα μωρά της;

Επίσης πότε μπορούμε να βάλουμε αμπούλα για ψύλλους στη μαμά και να ψεκάσουμε τα μικρά;

Επίσης πότε μπορούμε να βάλουμε αμπούλα για ψύλλους στη μαμά και να ψεκάσουμε τα μικρά;
Με ασφαλεια και λιγοτρες αιμοραγγιες η στειρωση μπορει να γινει ενα μηνα με 40 μερες μετα την γεννα και η μανα μπορει να βαλει αφοβα αμπουλα ενω θηλαζει ενω τα μικρα θα πρεπει να κλεισουν ενα μηνα για να μπορουν να ψεκαστουν με σπρευ:)

Ωραία, ευχαριστώ πολύ:).
Τα γατάκια από πότε μπορούν να δωθούν με ασφάλεια;:hmm:

ευχαριστω πολυυυ

Ωραία, ευχαριστώ πολύ:).
Τα γατάκια από πότε μπορούν να δωθούν με ασφάλεια;:hmm:
Απο 2 μηνων και μετα ειναι το τελειο!:)

Γιατρέ καλημέρα ! Ένας γάτος μου ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από ψώρα στα αυτιά. Του έχω κάνει θεραπεία ενέσιμη και τους δύο τελευταίους μήνες του βάζω OTIMECTIN αλοιφή, 2 φορές την εβδομάδα. Δεν βλέπω όμως να πηγαίνει καλύτερα και με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Χώρια ότι ζει μαζί με άλλες 5 γάτες, των οποίων τα αυτιά είναι πεντακάθαρα μεν, αλλά πρέπει να τις τσεκάρω συνέχεια δε.
Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να του δώσω ?

Γιατρέ καλημέρα ! Ένας γάτος μου ταλαιπωρείται εδώ και μήνες από ψώρα στα αυτιά. Του έχω κάνει θεραπεία ενέσιμη και τους δύο τελευταίους μήνες του βάζω OTIMECTIN αλοιφή, 2 φορές την εβδομάδα. Δεν βλέπω όμως να πηγαίνει καλύτερα και με έχει κουράσει αυτό πάρα πολύ. Χώρια ότι ζει μαζί με άλλες 5 γάτες, των οποίων τα αυτιά είναι πεντακάθαρα μεν, αλλά πρέπει να τις τσεκάρω συνέχεια δε.
Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να του δώσω ?
θελει καλο καθαρισμο του αυτιου καθημερινα, ισως καποια καλλιεργεια και ισως να αλλαξετε το σκευασμα που χρησιμοποιητε:hmm:

θελει καλο καθαρισμο του αυτιου καθημερινα, ισως καποια καλλιεργεια και ισως να αλλαξετε το σκευασμα που χρησιμοποιητε:hmm:

Καλό καθαρισμό με μπατονέτα ή κάτι άλλο ? Πριν προχωρήσω σε καλλιέργεια, ποιο άλλο σκεύασμα πιστεύεις ότι μπορώ να βάλω ? Έχω την αίσθηση πλέον ότι δεν αντιδρά στο OTIMECTIN (σορρυ αν δεν το γράφω σωστά)

Καλό καθαρισμό με μπατονέτα ή κάτι άλλο ? Πριν προχωρήσω σε καλλιέργεια, ποιο άλλο σκεύασμα πιστεύεις ότι μπορώ να βάλω ? Έχω την αίσθηση πλέον ότι δεν αντιδρά στο OTIMECTIN (σορρυ αν δεν το γράφω σωστά)
Υπάρχουν ειδικά καθαριστικά για τα αυτια και τα καθαρίζεις με μια μπατονετα ή βαμβακι το αλλο σκευασμα για την ψωρα ειναι το οριντερμυλ και το ντεξορυλ το πρωτο ειναι μια εφαρμογη καθε 2η μερα και το αλλο καθε μερα μια φοιρα για 7 μερες:hmm:, υπαρχει και η περιπτωση να μην δειξει τιποτα η καλλιεργεια εξαιτιας των πολλων μερων της θεραπειας:hmm:

γιατρε ξερετε τι ειναι αυτο στο ποδι της bailey??? σε λιγο φευγω για ταξιδι κ δεν μπορω να την παω στην κτηνιατρο:(
DSC04821.jpg

γιατρε ξερετε τι ειναι αυτο στο ποδι της bailey??? σε λιγο φευγω για ταξιδι κ δεν μπορω να την παω στην κτηνιατρο:(
DSC04821.jpg
Φαινεται σαν δερματιτιδα απο γλειψιμο ή χτυπημα, θελει αντιβιωση και τοπικη θεραπαεια με μαια κρεμα με αντιβιωση και κορτιζονη:hmm:

Γιατρε διαφωτισε μας ολιγον ως προς τα αφτια.Ισχυει κατι τετοιο για τα λευκα γατια?

https://www.mypetz.gr/showthread.php?p=2253603#post2253603

Φαινεται σαν δερματιτιδα απο γλειψιμο ή χτυπημα, θελει αντιβιωση και τοπικη θεραπαεια με μαια κρεμα με αντιβιωση και κορτιζονη:hmm:
ευχαριστω γιατρε, σε μια βδομαδα θα παω πισω λετε να χειροτερεψει πολυ μεχρι να της αρχισω θεραπεια?

ευχαριστω γιατρε, σε μια βδομαδα θα παω πισω λετε να χειροτερεψει πολυ μεχρι να της αρχισω θεραπεια?
Εξαρταται τι την προκαλεσε μπορει και αν εχει υποχωρησει τελειως:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back