γιατρε εχω μια απορια! Ο γατος μου ειχε εμφανισει ενα πρηξιμο, σαν καρουμπαλο στο δερμα. Ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν ηταν κατω απο το δερμα, αλλα μεσα στο δερμα. Εξωτερικα δεν ειχε εμφανισει απολυτως τιποτα (ουτε κοκκινο ηταν, ουτε ειχε χασει τριχες, ουτε παρατηρησα κατι το ασυνηθιστο). Αυτο το πρηξιμο του ειχε μειωθει και ηταν σχεδον ανυπαρκτο αλλα οταν τον χτενισα με furminator ξαναπρηστικε. Μετα απο λιγο καιρο, ξεπρηστικε στο μισο περιπου μεγεθος και οταν τον ξαναχτενισα, ξαναπρηστικε. Εδω και αρκετες μερες εχω σταματησει να τον χτενιζω με οποιαδηποτε χτενα και το πρηξιμο εξαφανιστηκε εντελως. Υπαρχει περιπτωση να το επαθε απο το χτενισμα; Μηπως ειχε ερεθιστει η περιοχη απο πιο πριν οταν του εκαναν αντιεμετικη ενεση πριν 1.5 μηνα (δεν ξερω που ακριβως την εκαναν, μονο υποθετω... το πρηξιμο ηταν μετα τα πλευρα, κοντα στο πισω ποδι, κοντα στην σπονδυλικη στηλη); Το πρηξιμο το εμφανισε περιπου λιγες μερες αφοτου του ειχε γινει η ενεση. Δισταζω να τον χτενισω και επειδη ανησυχω για τριχομπαλες, δεν μπορω να τον αφηνω αχτενιστο