πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince
Διάσημο μέλος
μια ερώτηση και γώ για το μικρό μου πέρση. Ώρες ώρες όταν αναπνέει κάνει σαν να ροχαλίζει.. Σαν να έχει κρεατάκια... Μερικές φορές το κάνει κι όταν κοιμάται ήσυχα... Ακούω κάτι σαν χρρψ στην εκπνοή... Κατά τα άλλα είναι μια χαρά αλλά καμιά φορά από άγνοια την πατάμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
οποτε κανει ηχουν . Αν δεν υπαρχουν αλλα συμπτωματα δεν υπαρχει λογος ανησυχιας απλως πρεπει να εισαι προσεκτικη το χειμωνα γιατι υπαρχει ο κινδυνος να κανει ρινιτιδεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
το πιο απλο ειναι να να εχει χτυπησει τη μυτουλα του στο παιχνιδι η καποια γρατζουνια απο τα αλλα γατια. Για να σημαινει κατι σοβαρο το αιμα στη μυτη θα πρεπει να τρεχει συνεχεια η τουλαχιστον σε σταγονες για μεγαλα διστηματα και παραλληλα να εχει και αλλαγες στην συμπεριφορα του , ανορεξια πυρετο κλπ . Αν δεις καποια αλλαγη η οτι το αιμα επιμενει θα πρεπει να το εξετασει κτηνιατρος 
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Είναι τόσο καλό να έχει το My cat κτηνιάτρους σαν και εσένα να μας συμβουλέυοθν άμεσα!!!

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
τελειο θεματακι

ευτιχως που το εγραψες να καταλαβαινουμε ποτε να ανυσηχουμε!

Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
εχω μια ερωτηση να κανω σχετικά με τη γατα μου την Σακιρα.
Η Σακιρα δεν εχει γεννησει ποτε και ειναι στειρωμενη απο 6 μηνων. Εδω και δυο μηνες την θηλάζουν καθε μερα τα γατακια της αδερφης τα οποια τωρα ειναι σχεδον 4 μηνων..Και αυτη καθεται, δεν εχει ομως γαλα, αφενως γιατι φανταζομαι οτι ειναι αδυνατον αφου δεν εχει γεννησει ποτε και αφετερου γιατι οι θηλες της παραμενουν μικρες και δεν εχει το παραμικρο πρηξιμο που μπορει να φανερωνει την υπαρξη γαλακτος..
Αυτο ειναι φυσιολογικο η μπορει να αποδειχθει καταστροφικο για την γατα?Αυτη πάντως καθεται και γουργουριζει!!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
θα πρεπει να προσεχεις τα στηθη της γιατι μπορει να μην εχουν γαλα αλλα μπορει να τραυματιστουν απο τον θηλασμο και να εχουμε καμια μαστιτιδα
αλλα και παλι 4 μηνων ειναι πολυ μεγαλα για θηλασμο θα πρεπει να τα απομακρυνειςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν υπαρχουν εμφανη σημαδια γιατι ειναι ασθενεια που εκδηλονεται πολυ γρηγορα και η ασφαλης διαγνωση γινεται με εργαστηριακες εξετασεις και ταυτοποιηση του ιου απο εξειδικευμενα εργαστηρια αναφορας. μεχρι στιγμης δεν εχει αναφερθει κρουσμα θετικο στον ιο της γριπης των πτηνων σε οικοσιτο πουλερικο στην ελλαδα, κατα καιρους εχει απομονωθει ο ιος της γριπης απο αγρια υδροβια πτηνα αλλα οχι ο επικινδυνος Η5Ν1Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Ναι συγνώμη αυτό εννοούσα. Επειδη βρήκα ένα νεκρό περιστέρι που είχε αριστερά και δεξιά από το κεφάλι από 3 λεπτές αιμάτινες κλωστές (δεν ξέρω αν η περιγραφή μου είναι καλή) κάτι σαν λεπτές γρατσουνιές, αυτό μπορεί να έγινε από ζώο;Προφανως εννοεις τη γριπη των πτηνων![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
μαλλον για ζωο μου φαινεταιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ!
ELENIP
Διάσημο μέλος
2)Το τσεκ απ πρεπει να γινεται μια φορα το χρονο, απο τον πρωτο κιολας χρονο της ζωης του ζωου ή μολις φτασει σε καποια ηλικια και μετα?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
να απαντησουμε στις αποριες
. Για το τσεκ απ τουλαχιστον μια φορα το χρονο πρεπει να γινεται μια ολοκληρωμενη κλινικη εξεταση και αναλογα με τα ευρηματα ο κτηνιατρος θα ζητησει και τις αναλογες εργαστηριακες εξετασεις, μετα τα πρωτα χρονια (2-3) μερος της ρουτινας ειναι και οι αιματολογικες εξετασεις. Για την ναρκωση καλο ειναι να αποφευγεται γιατι οσο πιο νωρις ξεκιναει τοσο πιο πολυ θα χρειαζεται οσο περναει ο καιρος. Το οτι υπαρχει αντιδοτο σημαινει οτι μολις ο γιατρος παρατηρησει κατι υποπτο σε 5 λεπτα μπορει να ξυπνησει το ζωο ενω με τα αλλα ηρεμηστικα θα επρεπε να περιμενει ν απερασει αρκετη ωρα. Οσο για τα ταξιδια θα επρεπε να εοχε συνηθισει τη γατοφορο και το αμαξι πιο πριν και να μην μπηκε με την πρωτη,οσο για την αντιδραση της μπορει απο το αγχος της να επαθε υπερδιεγερση
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω μια γάτα τη Σίντυ το Σεπτέμβρη θα κλείσει τα 17. Εχτές το βράδυ καθώς τη χτένιζα.... έκανε κακά της (όχι διάροια, κανονικά). Πρώτη φορά μου το έκανε αυτό,μέχρι τώρα πήγαινε κανονικά στην άμμο της δεν τα είχε κάνει ποτέ εκτός. Δεν έχω καταφέρει να μιλήσω ακόμα με την κτηνίατρό της και επειδη με προβληματίζει το θέμα είπα μήπως ακούσω και από εδώ μια γνώμη μέχρι να τη βρώ.
Είναι απλά ένα τυχαίο γεγονός ή νομίζεις ότι μπορεί κάτι να σημαίνει;
Σε ευχαριστώ προκαταβολικά
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool