JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Το διαστημα μεχρι τον επομενο ειναι 35 εως 40 ημερες. Η στειρωση μπορει να γινει σε οποιαδηποτε στιγμη προτιμοτερο ειναι να γινει περιπου 20 μερες μετα που θα σταματησουν τα συμπτωματα, αλλιως θα πρεπει να ενημερωσεις το γιατρο σου οτι ειναι σε οιστρο για να ειναι ιδιαιτερα προσεχτικος γιατι στην περιοδο αυτη ειναι ιδιαιτερα ευθραστη η μητρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jojo1
Νεοφερμένο μέλος
θα ήθελα τη γνωμη σου! ο γατούλης μου εδω και μια βδομαδα φτερνιζεται αναπνευει βαρια και κανει σαν κατι νατον πνιγει. Συμβουλευτηκα τον γιατρο και μου ειπε να μην του δωσω τιποτα θα περασει εκτος και αν κανει διαρροια η χασει την ορεξη του. εχει ιωση απο την μαμα του αλλα την περναει ελαφρια. σημερα ειδα μαλλον λιγο αιμα στον ποπο του καθως ειχε λερωθει και τον σκουπισα.υπαρχει περιπτωση να ειναι χρονια αυτη η παθηση? να εχει περιοδους ιφεσης και περιοδους εξαρσης? βγαζει και μιξες ξεχασα να σου πω οχι νερο λιγο πρασινες οπως εχει και απαισια αερια
. ευχαριστωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η διαρκεια ειναι περιπου 7 ημερες αλλα μπορει να φτασει και τις 19. Το διαστημα μεχρι τον επομενο ειναι 35 εως 40 ημερες. Η στειρωση μπορει να γινει σε οποιαδηποτε στιγμη προτιμοτερο ειναι να γινει περιπου 20 μερες μετα που θα σταματησουν τα συμπτωματα, αλλιως θα πρεπει να ενημερωσεις το γιατρο σου οτι ειναι σε οιστρο για να ειναι ιδιαιτερα προσεχτικος γιατι στην περιοδο αυτη ειναι ιδιαιτερα ευθραστη η μητρα
![]()
Κατάλαβα. Ρώτησα στη φιλοζωική και μου είπαν ότι τις στειρώνουν και με οίστρο. Και μάλλον θα την πάω αύριο κιόλας, γιατί ο άλλος προσπαθεί να εκτελέσει το έργο του και γίνεται το έλα να δεις όταν τους χωρίζω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
, ισως χρειαστει και αλλαγη τροφης καποια διαιτιτικη για γαστρεντερικα η κοτοπουλακι βραστο με λιγο ρυζιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jojo1
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστω γιατρε τι αντιβιωση προτεινεται και ποση δοση?Εχει μια ρινιτιδα και μαλλον θα χρειαστει καποια αντιβιωση , συνηθως ειναι ιογενους προελευσης και και συνηθως υποχωρει οταν κανει τον κυκλο του, η αντιβιωση θα βοηθησει να μην επιπλακει και με βακτηρια σε χρονιες καταστασεις μπορει να χρειαστει για αρκετο διαστημα αντιβιωση. Το αιμα στα κακα και τα αερια δειχνουν σε μια κολιτιδα και μαλλον η αντιβιωση θα κανει καλο και εκει, ισως χρειαστει και αλλαγη τροφης καποια διαιτιτικη για γαστρεντερικα η κοτοπουλακι βραστο με λιγο ρυζι
ειναι γυρο στα δυομιση κιλα. ποια τροφη λετε να του δωσω?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
)θα ήθελα τη γνώμη σου γιατί από εχθές το βράδυ η Τιτίκα μου,11 χρονών,έχει παρουσιάσει ένα προβληματάκι.Θα την πάω να τη δει κτηνίατρος αλλά μια 2η άποψη καλή είναι.Το ένα της ματάκι τρέχει,είναι σαν δακρυσμένο,μόνο το 1.Δεν είναι περσίας η κάτι παρόμοιο,οπότε τα δάκρυα φυσιολογικά δεν τα λες...Έξω δεν βγαίνει ωστε να την γραντζουνίσει κανένας γατούλης...Ανησύχησα,πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο και μου είπε οτι μάλλον κρύωσε.Της έκανα πλύση με χαμομήλι και της έβαλα και σταγόνες.Σήμερα δεν είδα καμιά βελτίωση,επανέλαβα τη διαδικασία και περιμένω..Δεν έχει κάτι άλλο,η όρεξή της είναι φυσιολογική και στα χάδια μου ανταποκρίνεται με ευχαρίστηση.Αλλά το ματάκι τρέχει
Τι μπορεί να είναι;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Οταν το δει ο κτηνιατρος σου θα μπορει να σου πει περισσοτερες λεπτομερειες
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Της την έκανα σήμερα στη φιλοζωική, όλα πήγαν καλά και στις 15:30 τελειώσαμε. Έχει μια τομή στο πλαινό μέρος του σώματος και όχι κάτω στην κοιλιά
και πέφτει επάνω η καημένη και πονάει.
Με δαγκώνει επίσης και μου χώνει νυχιές...Άρχισε να ξυπνάει μια ώρα μετά και μάλιστα είχε ουρήσει και δεν μπορώ να τη μετακινήσω κιόλας για να την καθαρίσω. Πότε μπορώ να την πλύνω λιγάκι έστω με μια πετσετούλα; Την καθάρισα λίγο με ένα μωρομάντηλο και δεν έγινε τίποτα. Να ρωτήσω αν πρέπει να της βάλω κανένα καλοριφέρ δίπλα της ( στη γατοφόρο) για να είναι πιο ζεστά;
Δεν κάναμε εμέτους, όλα καλά, αλλά πονάει και κλαίει. Ίσως να διψάει και λίγο;
Αλλά μου είπαν αύριο το μεσημέρι νερό και φαγητό. Πολλές δεν είναι οι ώρες; Μήπως μου πάθει καμιά αφυδάτωση; Η γλωσίτσα της άσπρισε!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
νερο μπορεις να της δωσεις και τωρα αν θελει αλλα λιγο γιατι μπορει να κανει εμετο. κανονικα θα επρεπε να της εκαναν και παυσιπονο μετα τη στειρωση τωρα στην κατασταση που ειναι δεν μπορεις να της δωσεις κατι ανθρωπινο ειναι πολυ βαρυ για αυτην, αν βρεις καποιο κτηνιατρικο η ρομεφεν 1 χαπι ανα 10 κιλα η μετακαμ σε σιροπι η χαπι![]()
Ευχαριστώ πολύ-πολύ. Όσο για τα φάρμακα, μάλλον ατύχησα τέτοια ώρα.

Ας ελπίσω το κοριτσάκι μου να συνέλθει γρήγορα, γιατί όσο την βλέπω έτσι, τόσο κλαίω κι εγώ μαζί της και τη λυπάμαι.
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος

Απλά ήθελα να σου πώ ότι αυτό που κάνεις (απαντάς στους προβληματισμούς μας) είναι σούπερ

Μεγάλο ευχαριστώ γιατί μαθαίνουμε και εμείς για προβλήματα που μπορεί να προκείψουν

JohnDVM
Διάσημο μέλος

ELENIP
Διάσημο μέλος
Εχουμε κι εμεις προβλημα, η Σισσυ δηλαδη, τωρα τελευταία φτερνίζεται μπορει και 15 φορες συνεχόμενα,σχεδον καθημερινά και βγάζει και βλέννες και οταν την κραταω ανασκελα με την κοιλια πάνω δειχνει απο τον ηχο οτι δυσκολευεται στην αναπνοή απο τη μύτη και η αναπνοή της βγαίνει διακεκομένη!!
Πήγαμε στον γιατρό σημερα την ακροάστηκε και ευτυχώς απεκλεισε προβλημα στα πνευμόνια γιατι τα ακουσε μια χαρα.Της εκανε 2 ενεσεις,μαλλον αντιβιωση και μου εδωσε θεραπεία με χαπια να της δινω για 5 μερες 2 μαζι σε συνδυασμό.Σκεφτεται οτι μπορει να εχει μπει καποιο ξενο σωμα,αν και μου ειπε οτι τη μυτη της την ειδε καθαρή.Επίσης λεει οτι οταν τελειώσει η θεραπεία και δεν περάσει, σαν εσχατη λυση να περασει με αναισθησία ενα μηχανηματάκι στη μύτη για να τη βοηθάει το οποιο δεν το προτιμάει γιατι ειναι στενοι οι αεροφόροι οδοι της γάτας γενικά.Θελω τη γνωμη σου και αν μας τα είπε σωστα.

Ελένη
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ευχαριστώ,ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό,τη Δευτέρα θα τη δει ο γιατρός της.Πολλα μπορει να ειναι απο μια απλη επιπεφυκιτιδα μεχρι εμφραξη του δακρυϊκου πορου η καποιο ξενο σωμα που ερεθιζει το ματιΟταν το δει ο κτηνιατρος σου θα μπορει να σου πει περισσοτερες λεπτομερειες
![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γεια σου Γιατρε!!
Εχουμε κι εμεις προβλημα, η Σισσυ δηλαδη, τωρα τελευταία φτερνίζεται μπορει και 15 φορες συνεχόμενα,σχεδον καθημερινά και βγάζει και βλέννες και οταν την κραταω ανασκελα με την κοιλια πάνω δειχνει απο τον ηχο οτι δυσκολευεται στην αναπνοή απο τη μύτη και η αναπνοή της βγαίνει διακεκομένη!!
Πήγαμε στον γιατρό σημερα την ακροάστηκε και ευτυχώς απεκλεισε προβλημα στα πνευμόνια γιατι τα ακουσε μια χαρα.Της εκανε 2 ενεσεις,μαλλον αντιβιωση και μου εδωσε θεραπεία με χαπια να της δινω για 5 μερες 2 μαζι σε συνδυασμό.Σκεφτεται οτι μπορει να εχει μπει καποιο ξενο σωμα,αν και μου ειπε οτι τη μυτη της την ειδε καθαρή.Επίσης λεει οτι οταν τελειώσει η θεραπεία και δεν περάσει, σαν εσχατη λυση να περασει με αναισθησία ενα μηχανηματάκι στη μύτη για να τη βοηθάει το οποιο δεν το προτιμάει γιατι ειναι στενοι οι αεροφόροι οδοι της γάτας γενικά.Θελω τη γνωμη σου και αν μας τα είπε σωστα.
Ελένη
Πιθανως εχει καποια ρινιτιδα η οποια μπορει να προκληθηκε απο πολλα πραγματα , αν παει καλα με την αντιβιωση μαλλον θα αποφυγει το ενδοσκοποιο που μαλλον θα θελει να βαλει για να δει αν εχει ξνο σωμα η κατι που εμποδιζει την αναπνοη της

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πιθανως εχει καποια ρινιτιδα η οποια μπορει να προκληθηκε απο πολλα πραγματα , αν παει καλα με την αντιβιωση μαλλον θα αποφυγει το ενδοσκοποιο που μαλλον θα θελει να βαλει για να δει αν εχει ξνο σωμα η κατι που εμποδιζει την αναπνοη της![]()
Ευχαριστω πολυ γιατρε!!!
Εχεις δικοιο εγω μπερδευτηκα.Ειχα την εντυπωση οτι θα της εβαζε το ενδοσκόπιο και θα μεινει μεσα, οπως ο βηματοδότης στους ανθρωπους
Νομιζω οτι το ανέφερε...
Μακαρι να είναι ρινίτιδα.Φοβόμουνα για κατι σοβαρότερο.Τελικά ολες οι ζωομαμάδες ειμαστε υστερικές
Ευχαριστω και πάλι να εισαι καλά!!

pseiras
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας και καλώς σας βρήκα...

Ειμαι ο γατος Ψείρας, περίπου 1,5 χρονών ...πολύ χαδιάρης, φιλικός, μου αρέσει πολύ εδω στην εξοχή γιατί μπορώ και βολταρίζω ελεύθερος όποτε θέλω, όπου θέλω και να κάνω νέες παρέες και γνωριμίες!

Που λέτε αγαπητε γιατρέ, την Τετάρτη 17/12/08 γυρισα με ελαφρά χτυπημένο το δεξί καρπό μου...Ε, ξερετε τώρα...δεν το πατούσα πολύ...με περιποιήθηκαν και οι γονείς...ξεκουράστηκα...αλλά τις βόλτες δεν τις έκοψα. Σήμερα 21/12 είμαι πολύ καλύτερα κα περπατάω κανονικά...
Αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση γατοκαυγά για αυτό ας συνεχίσει η μαμα...
(Γεια σας και από μένα...μια απλή ανθρωπινη μαμα) Εε...εχει εμφανίσει ένα περίεργο τρέμουλο...δηλαδή όταν τον αγκαλιάζω για να τον χαϊδέψω, τρέμει όλο το σώμα του -όχι χουρχουρισμα- και κυρίως η δεξιά πλευρά που χτυπησε...τόσο που δεν σου φέρνει χαλάρωση..αλλά ανησυχία...
Σκεφτομαι και αναρωτιέμαι
1. νέο χουρχούρισμα?
2.φόβος? κάτι έγινε όταν χτύπησε και τώρα φοβάται?
3. κρύο? γιατί συνηθίζει να περνά εξω τα βράδια.....
4. ή είναι κάτι οργανικό και σχετίζεται με το χτύπημα?
5. ή λέω ή μήπως έγκειται στην εποχή ζευγαρώματος -που έχει ξεκινήσει με τους αρσενικούς καυγάδες- και οπότε έχει ορμές? Βέβαια δεν βλέπω κάτι να εμφανίζεται....καταλάβατε ελπίζω...

Ίσως το παράκανα..αλλά ευχαριστώ για την φιλοξενεία και την επικοινωνία...Απλά παρατηρούμε αρκετα τη συμπεριφορά του..περνάμε χρόνο μαζί του και τον έχουμε μάθει πια...Οπότε το παραμικρό διαφορετικό μας ξενίζει..και επειδή συνέπεσε με το χτύπημά του...έχουμε μπερδευτεί...
Ευχαριστώ....
JohnDVM
Διάσημο μέλος
η απλως να ειναι το φυσιολογικο αντανακλαστικο του δερματος οταν το ακουμπαμε ελαφρα αυτο τρεμειΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pseiras
Νεοφερμένο μέλος
οποτε να μην ανησυχω ακόμα ε?
Ευχαριστω πάρα πολύ...και θα τα ξαναπούμε....
Εδω που βρισκομαι δυσκολο να λάβω μια σοβαρη και σκεπτόμενη γνωμη!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool