Γιατί τρέμει?
Γεια σας και καλώς σας βρήκα...

Ειμαι ο γατος Ψείρας, περίπου 1,5 χρονών ...πολύ χαδιάρης, φιλικός, μου αρέσει πολύ εδω στην εξοχή γιατί μπορώ και βολταρίζω ελεύθερος όποτε θέλω, όπου θέλω και να κάνω νέες παρέες και γνωριμίες!

Που λέτε αγαπητε γιατρέ, την Τετάρτη 17/12/08 γυρισα με ελαφρά χτυπημένο το δεξί καρπό μου...Ε, ξερετε τώρα...δεν το πατούσα πολύ...με περιποιήθηκαν και οι γονείς...ξεκουράστηκα...αλλά τις βόλτες δεν τις έκοψα. Σήμερα 21/12 είμαι πολύ καλύτερα κα περπατάω κανονικά...

Αυτή τη στιγμή είμαι στη μέση γατοκαυγά για αυτό ας συνεχίσει η μαμα...

(Γεια σας και από μένα...μια απλή ανθρωπινη μαμα) Εε...εχει εμφανίσει ένα περίεργο τρέμουλο...δηλαδή όταν τον αγκαλιάζω για να τον χαϊδέψω, τρέμει όλο το σώμα του -όχι χουρχουρισμα- και κυρίως η δεξιά πλευρά που χτυπησε...τόσο που δεν σου φέρνει χαλάρωση..αλλά ανησυχία...
Σκεφτομαι και αναρωτιέμαι
1. νέο χουρχούρισμα?
2.φόβος? κάτι έγινε όταν χτύπησε και τώρα φοβάται?
3. κρύο? γιατί συνηθίζει να περνά εξω τα βράδια.....
4. ή είναι κάτι οργανικό και σχετίζεται με το χτύπημα?
5. ή λέω ή μήπως έγκειται στην εποχή ζευγαρώματος -που έχει ξεκινήσει με τους αρσενικούς καυγάδες- και οπότε έχει ορμές? Βέβαια δεν βλέπω κάτι να εμφανίζεται....καταλάβατε ελπίζω...
Ίσως το παράκανα..αλλά ευχαριστώ για την φιλοξενεία και την επικοινωνία...Απλά παρατηρούμε αρκετα τη συμπεριφορά του..περνάμε χρόνο μαζί του και τον έχουμε μάθει πια...Οπότε το παραμικρό διαφορετικό μας ξενίζει..και επειδή συνέπεσε με το χτύπημά του...έχουμε μπερδευτεί...
Ευχαριστώ....