Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!!!
Και ενώ ξεκίνησε σήμερα μια ωραία μέρα με πρωϊνά ψειροχαδάκια στο κρεββάτι....επιασα ενα μικρό στρογγυλο συμπαγή ογκίδιο στην κοιλιά του!!!!Προσπάθησα να το δώ μέσα από τη γούνα του...και είναι και λίγο κόκκινο....Το πρωί με άφηνε να τον αγγιζω στην κοιλίτσα...τώρα πια όχι....
Και σαν να μην έφτανε αυτό....βγήκε έξω και γύρισε κατά τις 13.30 με ματωμένη ουρά!!!
Κάποιο σκυλί από ό,τι υποθέτουμε τον δάγκωσε..υπήρχε και αυτή η χαρακτηριστική σκυλίσαι μυρωδιά....έτρεχε αρκετό αίμα....του έβαλα bedadin και μια μικρή γάζα αλλά μετά από 5 λεπτά την έβγαλε βεβαια....
Ε....από εκει και πέρα...έτρεμε συνέχεια και πάρα πολύ...δεν μπορούσε να ησυχάσει πουθενα.....εχει αλλάξει πόσα σημεία-φωλιές και στάσεις ύπνου....
Τώρα έχει καμμιά ώρα πια που ηρέμησε και κοιμάται και ευτυχώς δεν τρέμει....δεν έχει φάει από το μεσημέρι...
Βρήκα το τηλ. ενός γιατρού και μας είπε να του παρουμε αντιβίωση.....
Αυριο βεβαια ..γιατί εδω δεν λειτουργεί τπτ.
Του έβαλα να φάει και του έλιωσα μέσα και μισό ντεπόν...αλλά τπτ.
Σας παρακαλώ αν δειτε το μηνυμα παρακαλώ απαντήστε...είμαι πάρα πολύ ανήσυχη...γιατί τον έβλεπα να υποφέρει σε κάθε του ανάσα!!!
όσον αφορά στον όγκο...πήρε τηλ ο φίλος μου και δεν το ανεφερε στο γιατρό....μπορεί και αυτό να είναι από χτύπημα...ίσω επειδή είναι τόσο χαδιάρης και καλός να τον εκμεταλλεύονται...
Τελος πάντων...όποτε μπορείτε απαντήστε μου...ευχαριστω!!!!!!