πηνελοπη
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστώ γιατρέ.Για το φόβο των ιουδέων όλα αυτά τα χρόνια φρόντισα να μην μάθω τα αδεσποτάκια σε χάδια και να μην πιάνοντε, οπότε είναι δύσκολο να τον πιάσω. Ελπίζω να τα καταφέρω να τον πιάσω και να τον πάω στον κτηνίατρο που είναι και το πιο σωστόμπορει να εχει και σκουληκια ποτε πηρε τελευταια φορα χαπι για τα ενδοπαρασιτα? Μπορει να εχει οντως καποιο προβλημα με τα δοντια που δεν το παρατηρησες εσυ? αν μπορουσες καλο θα ηταν να παει στο γιατρο![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
το φανταστηκα. ειναι οριστικο, ειναι ευκοιλιος. ακομη..Φυσιολογικες θεωρουνται οι κενωσεις που εχουν το σχημα του εντερου, το σχημα τους εξαρταται και απο την ποιοτητα της τροφης και τον ογανισμο του ζωου![]()
αυριο καλλιεργεια, κ θα ρωτησω παλι, με συγκεκριμενα στοιχεια στα χερια μου. ευχαριστω πολυ γιατρε!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος

κατι σαν αντισταμινικο δηλαδη ή κατι αναλογο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Παιρνεις ενα ψαλιδι και με προσοχη αν καθεται ο σκυλος του κοβεις τις τριχες και βγαζεις τις τριχες και σε καμια περιπτωση δεν τον βαζεις στην καταψυξηειναι ενα σκυλακι εδω στην γειτονια που πηγα σημερα να το χαιδεψω και εχει κολλημενη μια τσιχλα στο ποδι..πηγα να την τραβηξω αλλα πονεσε και με ψευτοδαγκωσε..ειναι ψιλοφρεσκια ακομα η τσιχλα..μηπως ξερετε πως μπορω να του την βγαλω?

η του ριχνεις βενζινη που μπορει να ειναι τοξικη για τον σκυλο
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γεια σουΠαιρνεις ενα ψαλιδι και με προσοχη αν καθεται ο σκυλος του κοβεις τις τριχες και βγαζεις τις τριχες και σε καμια περιπτωση δεν τον βαζεις στην καταψυξηη του ριχνεις βενζινη που μπορει να ειναι τοξικη για τον σκυλο
![]()
ρε Johny!!!

καλόοοοοο!!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Παιρνεις ενα ψαλιδι και με προσοχη αν καθεται ο σκυλος του κοβεις τις τριχες και βγαζεις τις τριχες και σε καμια περιπτωση δεν τον βαζεις στην καταψυξηη του ριχνεις βενζινη που μπορει να ειναι τοξικη για τον σκυλο
![]()
νταξει πηγα και τωρα και δεν την ειδα την τσιχλα λογικα την εβγαλε(ελπιζω να μην την εφαγε
)θα δω ομως και αυριο για ποιο σιγουραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι μπορει να συμβαινει????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ο καινουργιος μου γατουλης εχει ενα εντονο πρηξιμο στην κοιλια, που δεν λεει να καλμαρει...αποπαρασιτωνεται κανονικα....τι μπορει να φταει??ειναι τουμπανο!!!να σκεφτω για λοιμωδη περιτονιτιδα??

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η λοιμωδης περιτονιτιδα ειναι μια νοσοσς που εχει θανατηφορα καταληξη σε μερικες μερες μετα την εμφανιση των υμπτωματων οπως ειναι η συσωρευση υγρου στην περιτοναϊκη κοιλοτητα. Μαλλον προκειται για λιπος η τρωει παρα πολυΚαλημερα κυριε συναδελφε!!
ο καινουργιος μου γατουλης εχει ενα εντονο πρηξιμο στην κοιλια, που δεν λεει να καλμαρει...αποπαρασιτωνεται κανονικα....τι μπορει να φταει??ειναι τουμπανο!!!να σκεφτω για λοιμωδη περιτονιτιδα??![]()
. Ο γιατρος που τον εξετασε τι ειπε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η ουλιτιδα προερχεται απο την συσωρευση πετρας (το κιτρινο χρωμα) ισως χρειαστει καθαρισμο, ειναι μικρη βεβαια για πετρα αλλα ορισμενες φορες παιζει ρολο η τροφη αλλα και ο ιδος ο οργανισμοςεπισης, η Μπιανκα μου ειναι ενος ετους περιπου και παρατηρησα οτι ο πισω γομφιος της ειναι κιτρινος και το ουλο στην περιοχη ελαφρως κοκκινο...μου εδωσε ο κτηνιατρος Stomadhex να βαζω στο χειλος για 5-6 μερες...απλα αναρωτιεμαι..απο τοσο νωρις ουλιτιδα??τι αλλο μπορω να κανω??

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ψαχνουμε τωρα για ενδοπαρασιτα, γιατι την προηγουμενη βδομαδα του 'κανε παρακεντηση και δεν βρηκε υγρο.... παντως οσο εψαξα τα κοπρανα δεν βρηκα κατι...Η λοιμωδης περιτονιτιδα ειναι μια νοσοσς που εχει θανατηφορα καταληξη σε μερικες μερες μετα την εμφανιση των υμπτωματων οπως ειναι η συσωρευση υγρου στην περιτοναϊκη κοιλοτητα. Μαλλον προκειται για λιπος η τρωει παρα πολυ. Ο γιατρος που τον εξετασε τι ειπε?
το Drontal ειναι καλο?αυτο χρησιμοποιω...ενας κτηνιατρος απο το Βολο μου ειπε να του δωσω Milvemax...
θα το παρακολουθω στενα, γιατι φοβαμαι αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι τρωει κυριως κροκετες και μπορει καμια κονσερβα την ημερα....Η ουλιτιδα προερχεται απο την συσωρευση πετρας (το κιτρινο χρωμα) ισως χρειαστει καθαρισμο, ειναι μικρη βεβαια για πετρα αλλα ορισμενες φορες παιζει ρολο η τροφη αλλα και ο ιδος ο οργανισμος![]()
το Stomadhex το ξερετε?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
ειναι χαπακι που περιεχει χλωρεξιδινη μια απολυμαντικη ουσια και το καλας στο ουλο αυτο διαλυεται και απολυμαινει το στομα. Το ντρονταλ εχει ιδιο φασμα δρασης με το μιλμπεμαξψαχνουμε τωρα για ενδοπαρασιτα, γιατι την προηγουμενη βδομαδα του 'κανε παρακεντηση και δεν βρηκε υγρο.... παντως οσο εψαξα τα κοπρανα δεν βρηκα κατι...το Drontal ειναι καλο?αυτο χρησιμοποιω...ενας κτηνιατρος απο το Βολο μου ειπε να του δωσω Milvemax...
θα το παρακολουθω στενα, γιατι φοβαμαι αλλα μου φαινεται πολυ περιεργο γιατι τρωει κυριως κροκετες και μπορει καμια κονσερβα την ημερα....
το Stomadhex το ξερετε?
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το πρωι εκανε θορυβους η κοιλια και ειχε και αερια!!

Ninja1
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Διαρροια ή μαλακα κοπρανα που συνοδευονται απο ηχους της κοιλιας και εχει ακι αερια δειχνει προς βακτηριδιακη υπεραναπτυξη. Αυτη μπορει να συμβανει για πολλους λογους ( παρασιτα, αποτομη αλλαγη τροφης, ερεθισμους του εντερου, αλλοτροιοφαγια κ.α.) Ακολουθηται αντιπαρασιτωση 1 φορα καθε 7 ημερες για 4 εβδομαδες περιπου, αντιβιωση και χορηγηση ευστομαχων, ειδικη τροφη για ευαισθητο πεπτικοτι μπορει να ειναι?εσεις αποκλειετε την περιτονιτιδα??
δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα το πρωι εκανε θορυβους η κοιλια και ειχε και αερια!!![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Υπαρχουν πολλα σνακς και για σκυλους και για γατες που ατ μασουλανε και κατα καποιο τροπο απολυμαινουν το στομα τους αφο περιεχουν χλωρεξιδινη τα περισσοτερα , απλως χρειαζεται ερευνα αορας σε διαφορα πετσοπ για να βρεις καποιο που τα φερνει. Επισης υπαρχουν και φαρμακευτικα προϊοντα που κανον την ιδια δουλειαμου εχουν πει πως για τους σκυλους υπαρχει κατι που μασουλανε και καθαριζουν τα δοντια...υπαρχει κατι αναλογο για γατια?

kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
η γατουλα μου ειναι 3,5 μηνων...της εχω κανει τις δυο δοσεις του τριπλου και το αντιλυσικο...μιλωντας λοιπον με μια κοπελα απο το forum μου ειπε οτι ειναι απαραιτητο να κανω και της περιτονιτιδας και της λευχαιμιας (συμφωνα με τα λεγοενα του κτηνιατρου της)...σημερα λοιπον πηγα σε εναν κτηνιατρο και μου ειπε οτι κρινει απαραιτητο να της κανω το 5πλο και μετα αυτα τα δυο...ο κτηνιατρος που παρακολου8ει ομως την γατουλα μου οταν το ειχαμε συζητησει μου ειπε οτι δεν κρινει απαραιτητο να γινουν ολα αυτα τα εμβολια....δεν 3ερω τι να κανω....
η μικρη μου ειναι μονιμα στο σπιτι και δεν βγαινει κα8ολου ε3ω...ως εκ τουτου δεν ερχεται σε επαφη με αλλα ζωακια...και δεν προκειται να ερ8ει μεχρι να αποφασισω να παρω και δευτερο γατονι (δηλ για τον επομενο χρονο σιγουρα)...
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Τα εμβολια της λευχαιμιας και της λοιμωδους περιτονιτιδας πρεπει να γινονται αφου πρωτα τα ζωα βγουν αρνητικα στις εργαστηριακες εξετασεις για τις παραπανω αρρωστειες γιατι αλλιως υπαρχει ο κινδυνος να εμφανισουν την νοσο. σε ζωα που ζουν αποκλειστκα μεσα στο σπιτι αρκει και το τριπλο η το τετραπλο, επισς το εμβολιο της λευχαιμιας εχει συνδυαστει με αυξημενη πιθανοτητα εμφανισης ινοσαρκωματος στην γαταγιατρε μου τα φωτα σου!!!
η γατουλα μου ειναι 3,5 μηνων...της εχω κανει τις δυο δοσεις του τριπλου και το αντιλυσικο...μιλωντας λοιπον με μια κοπελα απο το forum μου ειπε οτι ειναι απαραιτητο να κανω και της περιτονιτιδας και της λευχαιμιας (συμφωνα με τα λεγοενα του κτηνιατρου της)...σημερα λοιπον πηγα σε εναν κτηνιατρο και μου ειπε οτι κρινει απαραιτητο να της κανω το 5πλο και μετα αυτα τα δυο...ο κτηνιατρος που παρακολου8ει ομως την γατουλα μου οταν το ειχαμε συζητησει μου ειπε οτι δεν κρινει απαραιτητο να γινουν ολα αυτα τα εμβολια....δεν 3ερω τι να κανω....
η μικρη μου ειναι μονιμα στο σπιτι και δεν βγαινει κα8ολου ε3ω...ως εκ τουτου δεν ερχεται σε επαφη με αλλα ζωακια...και δεν προκειται να ερ8ει μεχρι να αποφασισω να παρω και δευτερο γατονι (δηλ για τον επομενο χρονο σιγουρα)...

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool