Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Υπαρχει περιπτωση να επηρραζεται ακομα απο ορμονες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kitty<3
Νεοφερμένο μέλος
σε ευχαριστω πολυ γιατρε..Τα εμβολια της λευχαιμιας και της λοιμωδους περιτονιτιδας πρεπει να γινονται αφου πρωτα τα ζωα βγουν αρνητικα στις εργαστηριακες εξετασεις για τις παραπανω αρρωστειες γιατι αλλιως υπαρχει ο κινδυνος να εμφανισουν την νοσο. σε ζωα που ζουν αποκλειστκα μεσα στο σπιτι αρκει και το τριπλο η το τετραπλο, επισς το εμβολιο της λευχαιμιας εχει συνδυαστει με αυξημενη πιθανοτητα εμφανισης ινοσαρκωματος στην γατα![]()
ειχα διαβασει κατι σχετικο για το εμβολιο της λευχαιμιας και η αλη8εια ειναι οτι 8ελω να της κανω απλως τα απαραιτητα εμβολια και να μην φορτωνω τον οργανισμο της ασκοπα...επιπλεον, ο ιδιος κτηνιατρος μου ειπε οτι δεν πρεπει να γινεται στειρωση πριν τους 7 μηνες και οταν ανεφερα χωρες του ε3ωτερικου στις οποιες στειρωνονται τα γατακια στους 4 μηνες ηταν πολυ αρνητικος υποστηριζοντας οτι στην συνεχεια της ζωης τους τα μικρα 8α εχουν σιγουρα προβλημα..η αλη8εια ειναι οτι δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη, αλλα εσας ποια ειναι η γνωμη σας???

επιπλεον 8εωρειται οτι 8α ηταν καλο να κανω την στειρωση της μικρης μου στο ε3ωτερικο (8α παμε αγγλια ουτως ή αλλως για 6 μηνες περιπου) ή ειναι καλυτερα να την κανω εδω οταν 8α ειναι περιπου 5 μηνων? την προοπτικη του να τη κανω στο ε3ωτερικο την σκεφτομαι διοτι 8εωρω οτι οι κτηνιατροι εκει ειναι περισσοτερο "ψαγμενοι" σχετικα με την επιστημη τους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Για την μυρωδια υπευθυνοι ειναι ακποιοι αδενες που εκκρινουν τη οσμη, αν η επεμβαση εγινε αφου ειχε αρχισει το μαρκαρισμα πιθανως να δουλετουν συν οτι αντρικες ορμονες παραγοντα και απο τα επινεφριδιαΓιατρε παλι για τον κατρουλη περσακο θα ρωτησω.Αυτο που τωρα προσεξα-μαλλον επειδη εγινε πιο εντονο- οτι οταν ουρει στις γωνιες ,οταν μαρκαρει δλδ λογω της αλλης γατας μου που τον αγχωνει,μυριζει σαν το ψεκασμα των αστειρωτων γατων κι ας ειναι στειρωμενος απο μικρουλης(ειναι σχεδον 2χρ τωρα),ποτε κοβεται εντελως αυτη η μυρωδια;;;
Υπαρχει περιπτωση να επηρραζεται ακομα απο ορμονες;![]()
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τι να κανω για να φυγει το λιπος απο το συγκεκριμενο σημειο; Να το παρω αποφαση οτι δεν θα φυγει ποτε και δεν θα του δημιουργησει καποιο προβλημα υγειας στο μελλον;
Ευχαριστω!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
εγω προτιμω να την κανω υην στειρωση στους 7 μηνες ειναι πιο ευκολο να την βρω γιτι πιο πριν ειναι αρκετα μικρη συν του οτι βοηθαει το γτι να αναπτυχθει κανονικα. για την αγγλια θελεις μεγαλη διαδικσια για να την πας και να περιμενεις 6 μηνες μετα τα αποτελεσματα των εξετασεων για την λυσσα οποτε τοτε θα ειναι το λιγοτερο 10μηνων.σε ευχαριστω πολυ γιατρε..ειχα διαβασει κατι σχετικο για το εμβολιο της λευχαιμιας και η αλη8εια ειναι οτι 8ελω να της κανω απλως τα απαραιτητα εμβολια και να μην φορτωνω τον οργανισμο της ασκοπα...
επιπλεον, ο ιδιος κτηνιατρος μου ειπε οτι δεν πρεπει να γινεται στειρωση πριν τους 7 μηνες και οταν ανεφερα χωρες του ε3ωτερικου στις οποιες στειρωνονται τα γατακια στους 4 μηνες ηταν πολυ αρνητικος υποστηριζοντας οτι στην συνεχεια της ζωης τους τα μικρα 8α εχουν σιγουρα προβλημα..η αλη8εια ειναι οτι δεν του εχω και πολυ εμπιστοσυνη, αλλα εσας ποια ειναι η γνωμη σας???
επιπλεον 8εωρειται οτι 8α ηταν καλο να κανω την στειρωση της μικρης μου στο ε3ωτερικο (8α παμε αγγλια ουτως ή αλλως για 6 μηνες περιπου) ή ειναι καλυτερα να την κανω εδω οταν 8α ειναι περιπου 5 μηνων? την προοπτικη του να τη κανω στο ε3ωτερικο την σκεφτομαι διοτι 8εωρω οτι οι κτηνιατροι εκει ειναι περισσοτερο "ψαγμενοι" σχετικα με την επιστημη τους...![]()

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν νομιζω να εχει ιδιατερο προβλημα απο οτι φαινεται ο οργανισμος του μαζευει το λιος σε αυτην την περιοχη και αφου βρισκεται μεταξυ δερματος και κοιλιακων μυων δεν θα εχει προβλημαΓιατρε θελω την γνωμη σου... ο γατος μου (1 ετους και 6 μηνων), στειρωμενος (εδω και περιπου 2 βδομαδες), εχει λιπος στην κοιλια του απο τη μερα που τον πηρα και ηταν 2 μηνων. Εχω δοκιμασει διαιτα και ασκηση αλλα δεν του φευγει. Μειωνεται ελαχιστα, αλλα μαζι με την διαιτα φευγει και το λιπος απο το υπολοιπο σωμα του και προεξεχουν τα πλευρα του, η λεκανη και οι σπονδυλοι πολυ εντονα. Ο κτηνιατρος μου μου ειπε οτι ισως να οφειλεται σε κληρονομικους παραγοντες και οτι δεν χρειαζεται να ανησυχω. Οταν τον βλεπω απο πανω ειναι σαν το 4 με 5 της φωτογραφιας: https://www.scotland.gov.uk/Resource/Img/211899/0062148.jpg
Τι να κανω για να φυγει το λιπος απο το συγκεκριμενο σημειο; Να το παρω αποφαση οτι δεν θα φυγει ποτε και δεν θα του δημιουργησει καποιο προβλημα υγειας στο μελλον;
Ευχαριστω!
. Γενικα οπως το περιγραφεις φαινεται να εχει την σωστη κατανομη βαρους
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
γινεται εβδομαδιαια αποπαρασιτωση??με τι φαρμακο??και τι αντιβιωση??Διαρροια ή μαλακα κοπρανα που συνοδευονται απο ηχους της κοιλιας και εχει ακι αερια δειχνει προς βακτηριδιακη υπεραναπτυξη. Αυτη μπορει να συμβανει για πολλους λογους ( παρασιτα, αποτομη αλλαγη τροφης, ερεθισμους του εντερου, αλλοτροιοφαγια κ.α.) Ακολουθηται αντιπαρασιτωση 1 φορα καθε 7 ημερες για 4 εβδομαδες περιπου, αντιβιωση και χορηγηση ευστομαχων, ειδικη τροφη για ευαισθητο πεπτικο![]()
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μαλλον κανα κιλο θα πρεπει να χασειΚαλημερα και απο μενα..Η γατα μου εχει φτασει τα 4,9 κιλα και δεν ξερω αν πρεπει να της αρχισω διαιτα η οχι...να της κοψω μηπως εντελως τις κονσερβες??![]()
, θα πρεπει να της δινεις την ποσοτητα φαγητου που χρειαζεται την ημερα και μονο αυτο , να αποφευγεις τις λιχουδιες και τα αλλα καλοπιασματα και ας γκριανιαζει. Επισης κοιτα στο λινκ που εδωσε η Shakura-chan ειναι ενας πινακας που δειχνει πως πρεπει να δειχνει μια γατα στο ιδανικο της βαρος και κανε συγκριση
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Με οποιοδηποτε σκευασμα μπορει να γινει αποπαρασιτωση 1 φορα την εβδομαδα για 4 εβδομαδες συνολικα ειναι ενα απο τα θεραπευτικα σχηματα οταν εχει μεγαλο αριθμο σκουληκιων στο εντερο το ζωο. Αντιβιωση μπορεις να του δωσεις συνουλοξ, φλατζυλ, κ.α.γινεται εβδομαδιαια αποπαρασιτωση??με τι φαρμακο??και τι αντιβιωση??
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
τον ειδα τον πινακα!!ειμαστε στα τελευταια....Μαλλον κανα κιλο θα πρεπει να χασει, θα πρεπει να της δινεις την ποσοτητα φαγητου που χρειαζεται την ημερα και μονο αυτο , να αποφευγεις τις λιχουδιες και τα αλλα καλοπιασματα και ας γκριανιαζει. Επισης κοιτα στο λινκ που εδωσε η Shakura-chan ειναι ενας πινακας που δειχνει πως πρεπει να δειχνει μια γατα στο ιδανικο της βαρος και κανε συγκριση
![]()
θα αρχισω να της μετρω τοτε την ποσοτητα..απλα εχω και τον μικρο και φοβαμαι μην τρωει και το δικο του φαγητο!
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ενταξει!θα το συζητησω και με τους κτηνιατρους που τα παρακολουθουν και μαλλον θα λαβω δραση!!ευχαριστω!!!Με οποιοδηποτε σκευασμα μπορει να γινει αποπαρασιτωση 1 φορα την εβδομαδα για 4 εβδομαδες συνολικα ειναι ενα απο τα θεραπευτικα σχηματα οταν εχει μεγαλο αριθμο σκουληκιων στο εντερο το ζωο. Αντιβιωση μπορεις να του δωσεις συνουλοξ, φλατζυλ, κ.α.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το οτι γλειφεται απο κατω και εχει μια μικρη συχνοουρια ειναι νορμαλ?
https://www.youtube.com/watch?v=6_4Gf_8rxRI
Ο Σηφης ειναι στειρωμενος
aporw
Διακεκριμένο μέλος
οι αιματολογικες του ομως βγηκαν φυσιολογικες..μου ειπε επισης οτι το συκωτι και τα νεφρα λειτουργουν κανονικα..τωρα βεβαια μας εχει μεινει το αγχος για aids λευχαιμια και περιττονιτιδα..αυτα που φοβομαι..
εαν νοσει απο καποιο απο αυτα θα επιρεαζε και τις αιματολογικες του ή δεν ειναι απαραιτητο?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
διαρκεια της περιοδου ειναι γυρω στις 19 μερες , απο 2-19 μερες με μεσο ορο της 7Γιατρε ποσο κραταει ο οιστρος?Μπορει να στειρωθει μια γατα ενω ειναι σε οιστρο?
Το οτι γλειφεται απο κατω και εχει μια μικρη συχνοουρια ειναι νορμαλ?
https://www.youtube.com/watch?v=6_4Gf_8rxRI
Ο Σηφης ειναι στειρωμενος
τα συμπτωματα που περιγραφεις ειναι νορμαλ
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Λιγο πειραγμενες θα ηταν αν νοσουσε η ηταν σε φαση επωασης η ασθενεια, ιδιως τα λυκαΚαλημερα γιατρε..εχθες πηγα τον Λουκουμα στο γιατρο..καναμε αιματολογικες εξετασεις και εξετασεις για aids περιττονιτιδα και λευχαιμια..αυτο που αγχωσε τη γιατρο ειναι οτι ο Λουκουμας εχει χασει βαρος..οι αιματολογικες του ομως βγηκαν φυσιολογικες..μου ειπε επισης οτι το συκωτι και τα νεφρα λειτουργουν κανονικα..τωρα βεβαια μας εχει μεινει το αγχος για aids λευχαιμια και περιττονιτιδα..αυτα που φοβομαι..
εαν νοσει απο καποιο απο αυτα θα επιρεαζε και τις αιματολογικες του ή δεν ειναι απαραιτητο?
![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Λιγο πειραγμενες θα ηταν αν νοσουσε η ηταν σε φαση επωασης η ασθενεια, ιδιως τα λυκα![]()
μου ειπε οτι οι τιμες του ειναι φυσιολογικες..δεν μου ειπε νουμερο..αλλα μου ειπε οτι βγηκαν φυσιολογικες..

και απλα να περιμενουμε τις αλλες..
να πω βεβαια οτι ο Λουκουμας δεν εχει αλλαξει διαθεση..και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχασε βαρος ενω τρωεει κανονικα! αυτο σε τι μπορει να οφειλεται?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μου ειπε 2 σταγονες σε καθε ματι 3 φορες τη μερα και ακολουθω πιστα τις οδηγιες μη σας πω οτι βαζω και παραπανω!Μου ειπε οτι κατι τον πειραξε στα ματια(χωρις να πει κατι συγκεκριμενο) εφοσον ουτε φτερνιζεται ουτε εχει καταρροη ουτε δακρυζουν τα μαθια..
Δεν εχει κανενα αλλο συμπτωμα,τρωει κανονικα,παιζει,παει τουαλετα,τωρα μαμαει κιολας!

Μονο που κανα 2-3 φορες εχει..αεριστει

λιγο..Τι να εχει το παιζι?

μαριαμ
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αυτο μπορει να οφειλεται σε πολλες αιτιες η πιο απλη ειναι αν εχει εντερικα παρασιταμου ειπε οτι οι τιμες του ειναι φυσιολογικες..δεν μου ειπε νουμερο..αλλα μου ειπε οτι βγηκαν φυσιολογικες..και απλα να περιμενουμε τις αλλες..
να πω βεβαια οτι ο Λουκουμας δεν εχει αλλαξει διαθεση..και αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι εχασε βαρος ενω τρωεει κανονικα! αυτο σε τι μπορει να οφειλεται?
![]()
και μετα παμε σε πιο πολυπλοκες που εχουν αν κανουν με σοβαρες ασθενειεςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool