ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruf
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να κάνω και γω την ερώτησή μου

Πήρα ένα γατάκι 2 μηνών την πριν 1 εβδομάδα και ήταν πολύ βρώμικο και ερεθισμένο από πίσω όμως δεν είχε διάρροια, απλά φαινόντουσαν λίγο πιο μαλακά..
Το πήγα στην κτηνίατρο τη Δευτέρα και μου είπε να το καθαρίσω πίσω και να του βάλω λάδι και να του δώσω την ξηρά τροφή i/d απο hills για τη διάρροια.. Τώρα όμως έχουν γίνει πιο νερουλά (δεν θα τα λεγες και εντελώς διάρροια) και τα κάνει 2-3 φορές τη μέρα.. Επίσης παρατήρησα να αχνοφαίνονται κάτι αίματα αλλά νομίζω είναι από τον ερεθισμό που έχει εκεί..
Κατά τα άλλα είναι πολύ κεφάτο και έχει όρεξη αν και δεν του αρέσει αυτή η τροφή..
Λέτε φταίει η τροφή, ή μου κρύωσε (είχα αφήσει ανοιχτά κάτι παράθυρα) ή έχει κάτι άλλο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
θα πρεπει να τον πας στο γιατρο μαλλον θα χρειαστει κορτιζονη και αντιβιωσκαλησπερα και χρονια πολλα...θα ηθελα να ρωτησω τον γιατρο μαε εδω τι μπορω να κανω για την περιπτωση του γατουλη μου(εχω βαλει και θεμα στα προβληματα υγειας:ο γατουλης μου εχει λεμφωμα https://www.mypetz.gr/threads/Λέμφωμα.226038/ να τον παω στον κτηνιατρο αυριο γιατι σημερα δεν τον βρισκω ουτε στο γιατρειο ουτε στο νοσοκομειο...απλα δεν τρωει και μονο πινει λιγο νερο....μολις παει να μασησει ποναει και το φτηνει.....να του αρχισω αντιβιωση(stomargyl) μηπως ηρεμισει και φαει?

moukelis
Επιφανές μέλος
Ευχαριστω.
fidele
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα πρεπει να τον πας στο γιατρο μαλλον θα χρειαστει κορτιζονη και αντιβιωσ![]()
επικοινωνισα με τον κτηνιατρο γιατι δε μπορουσα να τον βρω αυτες τις μερες και θα τον παμε αυριο
παντως σημερα εφαγεΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ειναι 2 ειδων τα τεστ που μπορουν αν γινουν στο κτηνιατρειο με λιγο αιμα και δειχνουν απλως αν εχει η οχι, και το αλλο που στελνεται αιμα σε εργαστηριο και βρισκει τιτλο αντισωματων που δειχνει σε ποιο σταδιο ειναι η ασθενεια. Τα πρωτα κοστιζουν γυρω στα 35 ευρ το λιγοτερο ενω τα αλλα γυρω στα σαραντα με εξηντα το λιγοτερο αναλογα αν γινουν μονα τους ηαζι με αλλες εξετασεις αιματοςΓιατρε θα ηθελα να μαθω ποσο κοστιζουν οι εξετασεις για λευχαιμια και λοιμωδη.Ειναι δυο τυπων;Υπαρχουν "αναλυτικες" και καποιες με λιγοτερη αξιοπιστια και πιο γρηγορες;
Ευχαριστω.

Γατόφιλη
Νεοφερμένο μέλος
Θα βγάλει καινούριο τρύχωμα;
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Εξαρταται απο το αν εχει καει σε βαθος το δερμα και εχει καταστραφει ο θηλακας της τριχαςΓιατρέ, είχαμε φτιάξει κάτι με τσιμέντο στην αυλή, και ο Μαυρίκιος μπήκε στο τσιμέντο και έτρεχε, πιτσιλίστηκε παντού, το τσιμέντο έκαψε την γούνα του (στη φότο που είναι στο σπιτάκι και έχει τα πόδια του έξω φαίνονται καμμένα σημεία) με αποτέλεσμα σε αυτά τα σημεία το δέρμα να έχει μείνει ακάλυπτο!
Θα βγάλει καινούριο τρύχωμα;
, ο χρονος που απαιτηται εξαρταται απο το βαθμο κατασροφης του δερματοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Τι μπορει να ειναι; Εδω και 3-4 μερες του δινω κατι treats με catnip και αναρωτιεμαι μηπως τον πειραξε τιποτα απο τα συστατικα που περιεχουν και απεκτησε καποια αλλεργια 
Hlianna
Διάσημο μέλος

Terminator1
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μπορει να εχει ξυστει στο αυτι και ν ατο εχει πληγιασει, μπορει να εχει κανει καποια ωτιτιδα, μπορει επισης να τον τσιμπησε τιποτακια να τον ερεθισεγιατρε το αυτι του γατου μου (εξωτερικη πλευρα, κοντα στη βαση) εχει κοκκινισει. Τι μπορει να ειναι; Το πρωι σημερα ηταν κανονικο, βγηκα εξω για 4 ωρες και οταν επεστρεψα ηταν κατακοκκινοΤι μπορει να ειναι; Εδω και 3-4 μερες του δινω κατι treats με catnip και αναρωτιεμαι μηπως τον πειραξε τιποτα απο τα συστατικα που περιεχουν και απεκτησε καποια αλλεργια
![]()
,θα πρεπι να παρακολουθεις, αν δεις οτι ξυνει εντονα το αυτι του ΄τι το κοκκινισμα μεγαλωνει θα πρεπι να τον πας στο γιατρο
JohnDVM
Διάσημο μέλος
μαλλον καποια ωτιτιδα ειναι ή δερματιτιδα. Αν δεις οτι εχει εντονη φαγουρα θα πρεπει να τον δει γιατρος γιατι μαλον εχει ωτιτιδαγιατρε ο γατουλης μας εχει στο ενα του αυτι απο μεσα κατι σαν ξηροδερμια αλλα λιγο..και εχει βγαλει 2 σαν σπυρακια αλλα εχει τριχωμα πανω..σαν να ειναι εσωτερικα..αλλα αυτο απο την εξω πλευρα..τι μπορει να ειναι?![]()

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα πρεπει να το δει γιατρος μπορει να ειναι απο ενα απλο αποστηματακι μεχρι καποιο λιπωμαΠαιδιά για να μην κάνω νεό θεματάκι, να σας πω το πρόβλημά μου. Η γατούλα μας πρόσφατα έχει βγάλει κάτι σαν βόλι/φουσκάλα/σπυρί, κάτι τέτοιο τελοσπάντων, στο πίσω μέρος του λαιμού της, στον αυχένα και προς τα πίσω δηλαδή. Είναι σκληρό, αλλά δεν μπορώ να το δω καθαρά, μιας και είναι πολύ φουντωτή. Η γατούλα είναι 10 χρονών και ποτέ δεν παρουσίασε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα υγείας. Πρέπει να ανησυχώ παιδιά; Tα φώτα σας παρακαλώ.

^Dark Angel^
Πολύ δραστήριο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
μαλλον καποια ωτιτιδα ειναι ή δερματιτιδα. Αν δεις οτι εχει εντονη φαγουρα θα πρεπει να τον δει γιατρος γιατι μαλον εχει ωτιτιδα![]()
το αυτι του δεν ειναι βρωμικο μεσα αυτο με προβληματιζει..απλα εχει αυτη την ξηροδερμια..θα τον παμε 2 γεναρη απλα εκανα μια ερωτηση μηπως ηταν τιποτα πιο σοβαρο..

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μπορει να εχει ξυστει στο αυτι και ν ατο εχει πληγιασει, μπορει να εχει κανει καποια ωτιτιδα, μπορει επισης να τον τσιμπησε τιποτακια να τον ερεθισε,θα πρεπι να παρακολουθεις, αν δεις οτι ξυνει εντονα το αυτι του ΄τι το κοκκινισμα μεγαλωνει θα πρεπι να τον πας στο γιατρο
![]()
το περιεργο ειναι οτι δεν τον εχω δει να το ξυνει καθολου
Σημερα παντως ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με χθες
Μαλλον το εξυσε πολυ και μαλλον ειναι ωρα να του κοψω τα πισω νυχακια 
Ευχαριστω πολυ!
Γατέχων
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαλασε και η ψηφιακη μηχανη μου και δεν μπορεσα να βαλω βιντεο
προσωπικα δεν το βρισκω καλο που ο γατουλης μου βηχει καθημερινως..ο κτηνιατρος εδωσε προ διμηνου 10ημερη αντιβιωση λογω υποψια μολυνσης απο τον πρωτο μηνα και με βεβαιωνει πως δεν τρεχει τιποτα τωρα διοτι ψαυει το λαιμουδακι του και δεν διαπιστωνει κατι αρνητικο..τι θα γινει τελικα;θα πρεπει να κανουμε εμεις το γιατρο στη θεση του γιατρου;
αν το παιδι σας εβηχε καθημερινως θα αδιαφορουσατε για θα σπευδατε δωθε κειθε;
καθε μερα βηχει τουλαχιστον μια φορα μιλαμε για ξερο βηχα..σκυβει οριζοντιωνοντας το σωμα του και συσπαει την κοιλιτσα του εκπνεοντας αερα που τον νιωθω σε αποσταση 10 εκ στο χερι μου για αρκετα δευτερολεπτα εως και 30!
και σαν να μην εφτανε αυτο τα επιστημονικα ψηφιακα κτηνιατρικα βιβλια δυσκολα τα βρισκεις στο νετ..γιατι τα κρυβουν οι κεραταδες κακο χρονο να χουν; της ανθρωπινης ιατρικης ειναι απειρα..βρωμαει ο τοπος λεμε!!
υγ.ρε παιδια τι θα γινει τελικα με τους κτηνιατρους;ο ενας λεει το κοντο του ο αλλος το μακρυ του!
δεν ξερω ακριβως τις σπουδες τους αλλα αν δεν μπορεις "να κυνηγας πολλους λαγους περιορισου σε εναν"..πως θα γινει ;
καποτε που εκανα σε ιδιαιτερο β λυκειου 7 ! μαθηματα πανελληνιων δεν πηγε καλα το πραγμα!και πως να πηγαινε δλδ;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool