Γιατρέ σε ευχαριστουμε

για την υπομονή και την καλή διάθεση που έχεις και τόσο καιρό προσπαθείς όπως μπορείς να μας βοηθάς.
Εύχομαι Καλή Χρονιά γεμάτη ευτυχία μα πάνω από όλα με υγεία για εσένα και τους δικούς σου.

Τα γατάκια μου έγιναν 8 μηνών .Τα δύο από αυτά παρουσίασαν ακμή.Το βρίσκω παράξενο ενώ τρώνε από πιάτα πορσελάνης από μωρά και η τροφή τους είναι Royal Canin.Βέβαια έχω κήπο, υπάρχει περιπτωση να εμφανίζουν ακμή λόγο αλεργίας σε κάτι στον κήπο?
Στο παρελθόν η γάτα του αβαταρ μου είχε και αυτή ακμή, και τι δεν είχα κάνει όλα τα είχα δοκιμάσει . Μέχρι και ενέσεις της είχαμε της καημένης κάνει αλλά η ακμή δεν σταματούσε.Για 7 μήνες τις έδινα χάπια της έβαζα κρέμα στο πηγούνι (το τί σάλια είχα φάει δεν λέγεται) αλλά η ακμή εκεί δεν έφευγε με τίποτα. Στο τέλος άφου είχε αρχίσει και έχανε τελείως το τρίχωμα στο πηγούνι της αποφάσισα ότι αρκετά το ταλαιπώρησα το καημένο με τις κρέμες και τα χάπια και είπα ότι και φαλακρό εγώ το ίδιο θα το αγαπάω.
Όμως με προβληματίζει που τώρα ξανά το εμφάνισαν και τα καινούργια μου γατάκια ενώ τρώνε ακριβή τροφή. Τελικά σε τι οφείλεται η ακμή? Υπάρχει κάποια καινούργια θεραπεία?