Καλησπέρα,
Καταρχάς θέλω να πω συγχαρητηρια για την σελίδα, ειναι πολυ ενδιαφέρουσα και όμορφη και ελπίζω να συνεχίσει και να γίνει ακόμα καλύτερη. Γράφω με
πρόφαση ένα ενδεχόμενο πρόβλημα υγείας που έχει παρουσιάσει ο γάτος μου
με σκοπό να ακούσω τις απόψεις σας ή αντίστοιχες εμπειρίες προκειμένου να μην ταλαιπωρω τον γάτο μου με περιττές εξετάσεις κτλ.
Για να ξεκινήσω, έχω 4 γατιά, 3 αρσενικά : τον τσικη, τον φώτη και τον βινσεντ και ενα θηλυκό την τάιγκρα ή αλλιώς μπεμπα! Το πρόβλημα το έχει ο τσίκης, είναι τώρα σχεδόν 10 ετών. Το πρόβλημα λοιπόν,είναι οτι πριν απο 15 μέρες περίπου, άρχισε να κάνει εμετούς και διάρροιες, οχι πολλές φορές την ημέρα αλλα έκανε καθε μέρα ένα απο τα δύο αν οχι και τα δυο. Στις 3-4 μέρες που συνεχιστηκε αυτό, τον πήγαμε στο γιατρό. Εκείνος είπε πως τα όσα μπορει να εξετάσει εξωτερικά είναι υγιής. Μας έδωσε id της hills και μας είπε για μια εβδομάδα να τρώει μονο αυτήν και αν το πρόβλημα συνεχιζόταν να του κάνουμε εξετάσεις αίματος για να δουμε τι γίνεται.
Με την τροφή αυτή οι διάρροιες σταμάτησαν και οι εμετοί μειώθηκαν. Την προηγούμενη εβδομάδα, έλειψα για 6 μέρες αλλά απο ότι με ενημέρωσαν δεν έκανε ουτε εμετούς ουτε διάρροιες. Ο λόγος που με απασχολεί ακόμα το θεμα ειναι οτι χθες το πρωί (όλο αυτο το διάστημα συνεχίζουμε με id) έκανε και πάλι εμετό και επίσης μου φαίνεται οτι έχει χασει κάμποσο βαρος όλο αυτο το διάστημα. Πιστεύετε οτι θα πρέπει να του κάνω εξετάσεις αίματος ή να περιμένω να δω πως θα πάει αφου τωρα έχει ηρεμήσει το όλο θεμα?
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ψυχολογικός αιτία για όλο αυτό. Ο λόγος που το θέτω σαν ερώτημα ειναι οτι μέχρι το καλοκαίρι είχα τον τσίκη και τον μπάμπη. Ο μπάμπης πέθανε και πήραμε τον φώτη για να μην είναι μόνος του ο τσίκης. Τα πηγαίναν τελεια, και τον σεπτέμβρη βρήκαμε δύο νεογέννητα (τον βινσεντ και την ταιγκρα) τα οποία τα μεγαλώσαμε και τελικα τα κρατήσαμε. Με αυτά τα πάει έτσι και έτσι απο την άποψη οτι δεν τρελαίνεται κιολας και σκέφτομαι μήπως όλη αυτή η αναστάτωση και η αλλαγή σε τόσο σύντομο διάστημα τον έχει επιρεάσει.
Ευχαριστώ και καλή συνέχεια σε όλους.