Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ισως χρειαζεται και αντιβιωση , θα πρέπει να τον δει ο ιγιατρος του για να εκτιμήσεις την καταστάση και να κρίνει αν χρειαζεταιΜια συντομη απορια: Ο γατος μου τον τελευταιο καιρο εχει αυξημενα δακρυα απο το δεξι ματι (διαφανα) και επισης εχει υγρη μυτη και που κ που φτερνιζεται. Σημερα που γυρισα απο το γραφειο ειδα και για πρωτη φορα μια μικρη ξεραμενη μυξουλα στη μυτη του. Να αναφερω οτι του βαζω μια φορα τη μερα λιγο οτριβιν στη μυτη του. Τι πρεπει να του δωσω για να του περασει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
the bgt
Νεοφερμένο μέλος
καλησπερα , καλο ειναι η αποπαρασιτωση να γινεται τουλαχιστον 2-3 φορες το χρονο ακόμα και σε γατιά που μένουν αποκλειστικά στο σπίτι, τωρα το οτι δεν παχαίνει δεν ειναι και απαραιτήτως κακό, αρκει να μην φαινονται τα κόκκαλα της και να έχει καλά ανεπτυγμένους μύς και λίγο λίπος. Η στειρωση έγινε με ολική αφαίρεση ωοθηκών και μήτρας ή με μερική? Αν εχει γινει το δεύτερο αυτη μπορει να είναι η αιτία που φωνάζει να έχει δηλαδή μια μορφή οίστρου![]()
Σας υπερευχαριστω για την αμεση απαντηση σας. Επειδη εχω να δωσω αποπαρασιτικα απο την προ-προηγουμενη γατα μου, εχετε να προτεινετε καποιο που να το βρισκεις στα φαρμακεια? Και σε ποια δοσολογια? Βεβαια το πως θα το δωσω στο γατι ειναι μια αποστολη δυσκολη..
Οσον αφορα το "κλαμα" της, δυστυχως δε ξερω τι αφαιρεσε κατα τη στειρωση ο γιατρος, αλλα μαλλον εχετε δικιο γιατι επιασα τη δικια μου να ερωτοτροπει απο το παραθυρο με αλλο ξενο γατι και να "κλαιει". Οποτε μαλλον προκειται περι.."οιστρου".
Σας ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω δυο γατούληδες ένα 4 μηνών με ερπητοιό (δεν έγιναν εξετάσεις αίματος/κατευθείαν δόθηκε θεραπεία) και έναν 10 μηνών που τον πήρα πρόσφατα(ο μεγάλος έχει κάνει τα δυο πρώτα εμβόλια)
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής δυο θέματα
1)Οταν πήγα τον μεγαλύτερο γάτο στο γιατρό μου είπε ότι έχει κάνει τα τριπλά εμβόλια και ότι δεν έχει προστασία για τα χλαμύδια και μου συνέστησε να του κάνω και το τετραπλό, αλλά εγώ φοβάμαι γιατί θα πρέπει να του επαναλάβω σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τρίτη φορά τις ίδιες ασθένειες εκτός από χλαμύδια (το τελευταίο τριπλό το έκανε τον Ιούλιο)
2)Επίσης, ο ίδιος γάτος έχει σαν ακροαστικά, πήρε αντιβίωση και μου είπε ο γιατρός να του δίνω βρογχολυτικό το theo -dur των 200mg από μισό χάπι, δυο φορές/ημέρα. Ομως αυτή η δόση είναι για παιδιά των 20 κιλών. Μήπως πρέπει να του δίνω λιγότερο χάπι; Φοβάμαι μην κάνει παρενέργειες!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η δοση στο Theo-dur ειναι 25mg/kg καθε 24ωρες,οποτε μισο χαπακι ειναι για γατα 4 κιλων περιπου, οσο για τον εμβολιασμο δεν θα εχει ιδιαιτερες παρενεργειες, μπορει να παραγαγει και μεγλυτερης διαρκειας ανοσιαΚαλησπέρα και απο εμένα
Εχω δυο γατούληδες ένα 4 μηνών με ερπητοιό (δεν έγιναν εξετάσεις αίματος/κατευθείαν δόθηκε θεραπεία) και έναν 10 μηνών που τον πήρα πρόσφατα(ο μεγάλος έχει κάνει τα δυο πρώτα εμβόλια)
Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα εξής δυο θέματα
1)Οταν πήγα τον μεγαλύτερο γάτο στο γιατρό μου είπε ότι έχει κάνει τα τριπλά εμβόλια και ότι δεν έχει προστασία για τα χλαμύδια και μου συνέστησε να του κάνω και το τετραπλό, αλλά εγώ φοβάμαι γιατί θα πρέπει να του επαναλάβω σε σύντομο χρονικό διάστημα και για τρίτη φορά τις ίδιες ασθένειες εκτός από χλαμύδια (το τελευταίο τριπλό το έκανε τον Ιούλιο)
2)Επίσης, ο ίδιος γάτος έχει σαν ακροαστικά, πήρε αντιβίωση και μου είπε ο γιατρός να του δίνω βρογχολυτικό το theo -dur των 200mg από μισό χάπι, δυο φορές/ημέρα. Ομως αυτή η δόση είναι για παιδιά των 20 κιλών. Μήπως πρέπει να του δίνω λιγότερο χάπι; Φοβάμαι μην κάνει παρενέργειες!!!
Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Για αποπαρασιτωση μπορεις να δωσεις το ανθρωπινο vermox σε δοση 22mg/kg για 3 συνεχομενες μερες αλλα δεν πιανει καλα τις ταινιες, αλλιως μπορεις να ζητησεις απο φαρμακειο που εμπορευεται κτηνιατρικα φαρμακα κσποιο αντιπαρασιτικο για γατες οπως το Drontal.milbemax,caniquantelΣας υπερευχαριστω για την αμεση απαντηση σας. Επειδη εχω να δωσω αποπαρασιτικα απο την προ-προηγουμενη γατα μου, εχετε να προτεινετε καποιο που να το βρισκεις στα φαρμακεια? Και σε ποια δοσολογια? Βεβαια το πως θα το δωσω στο γατι ειναι μια αποστολη δυσκολη..
Οσον αφορα το "κλαμα" της, δυστυχως δε ξερω τι αφαιρεσε κατα τη στειρωση ο γιατρος, αλλα μαλλον εχετε δικιο γιατι επιασα τη δικια μου να ερωτοτροπει απο το παραθυρο με αλλο ξενο γατι και να "κλαιει". Οποτε μαλλον προκειται περι.."οιστρου".
Σας ευχαριστω και παλι για τον χρονο σας.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το προβλημα ομως ειναι αλλου. Χθες το πρωι οταν τον χαιδευα στο δερμα κατω απο τα μαγουλα (εκει που τα αρσενικα εχουν loose δερμα) παρατηρησα ενα πρηξιμο. Οταν εκανα στην ακρη τις τριχες ειδα οτι το δερμα του στο συγκεκριμενο σημειο ηταν παρα πολυ κοκκινο και ειχε μια μικροσκοπικη πληγη (ξερο αιμα, μαλλον την εξυσε
. Το πρηξιμο ειναι αρκετα μεγαλο και βρισκεται στο δερμα του (το σηκωνεις το δερμα και το πιανεις, δηλαδη κατω απο το δερμα δεν φαινεται να εχει κατι). Εχει διαμετρο λιγη μεγαλυτερη απο ενα κερμα των 2 ευρω και δεν τον ποναει. Η ορεξη του ειναι κανονικη, παιζει κανονικα και δεν φαινεται να τον ενοχλει κατι. Νομιζω οτι δεν ειναι ζεστο αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρη. Να προσθεσω επισης οτι πριν λιγες μερες τον χτενισα στον λαιμο και στην περιοχη που εμφανιστηκε το πρηξιμο, με το furminator. Τελευταια φορα που τον χτενισα με το furminator ηταν τον περασμενο μαρτιο. Τοτε, λιγες μερες μετα το χτενισμα, ειχε εμφανισει ενα πρηξιμο στην ραχη, αλλα δεν ηταν κοκκινο εκεινη τη φορα. Να προσθεσω οτι ο γατος δεν βγαινει εξω.Επειδη ανησυχω πολυ, δεν μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη να τον δει γιατρος και θα τον παω αυριο πρωι πρωι, πιθανοτατα σε αλλον κτηνιατρο. Το προβλημα ομως ειναι οτι μεχρι αυριο το πρωι που ανοιγουν μεσολαβουν τουλαχιστον 12 ωρες. Υπαρχει περιπτωση να ειναι αποστημα (που προκληθηκε απο την χτενα); Μπορει να οφειλεται σε αλλεργια στην τροφη; Αν περιμενω αλλες 12 ωρες υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει ή ειναι καλυτερα να τον παω σε κτηνιατρειο που διανυκτερευει αποψε; Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να μη χειροτερεψει μεχρι να τον παω αυριο στον κτηνιατρο;
Ευχαριστω!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ανησυχια, οι κοκκινιλες μαλλον ηταν αλλεργια και η πληγη εγινε απο το ξυσιμο στο αυτι. Η πληγη κατω απο το σαγονι είναι μαλλον καποια δερματιτιδα που προκληθηκε εοτε απο το ξυσιμο είτε απο καποιο δοντι απο την βουρτσα οταν τον χτενιζες. Αφου δεν ποναει και δεν ειναι ζεστο δεν ειναι ανησυχιτικο απλως μαλλον θα χρειαστει καποια αντιβιωση και καποιες κρεμες. Δεν χρειαζεται να τρεχεις σε εφημερευον κτηνιατρειο μπορει να περιμενει μεχρι το πρωι.Καλησπερα γιατρε, εχουμε ενα μαλλον σοβαρο προβλημα. Ο γατος μου πριν λιγες μερες εμφανισε κοκκινα εξανθηματα στα αυτια (σαν τσιμπηματα). Επειδη του εχει ξανατυχει κατι τετοιο δεν ανησυχησα και εκλεισα ραντεβου με τον κτηνιατρο στις 24 του μηνος (πιθανοτατα να κανουμε και τεστ για αλλεργιες). Πριν ομως 3-4 μερες, η περιοχη μεταξυ στο δεξι ματι και αυτι (εκει που εχουν αραιο τριχωμα οι γατες) κοκκινισε και αργοτερα μαλλον την εξυσε και απεκτησε μια μικροσκοπικη πληγη, η οποια εκλεισε (1χιλιοστο διαμετρος). Αρχισα να υποπτευομαι οτι εχει αλλεργια στην τροφη (μοσχαρι) και απο χθες που σταματησα να του δινω μοσχαρι, εξαφανιστηκαν ολα τα κοκκινα εξανθηματα και η κοκκινη περιοχη πανω απο το ματι του.
Το προβλημα ομως ειναι αλλου. Χθες το πρωι οταν τον χαιδευα στο δερμα κατω απο τα μαγουλα (εκει που τα αρσενικα εχουν loose δερμα) παρατηρησα ενα πρηξιμο. Οταν εκανα στην ακρη τις τριχες ειδα οτι το δερμα του στο συγκεκριμενο σημειο ηταν παρα πολυ κοκκινο και ειχε μια μικροσκοπικη πληγη (ξερο αιμα, μαλλον την εξυσε. Το πρηξιμο ειναι αρκετα μεγαλο και βρισκεται στο δερμα του (το σηκωνεις το δερμα και το πιανεις, δηλαδη κατω απο το δερμα δεν φαινεται να εχει κατι). Εχει διαμετρο λιγη μεγαλυτερη απο ενα κερμα των 2 ευρω και δεν τον ποναει. Η ορεξη του ειναι κανονικη, παιζει κανονικα και δεν φαινεται να τον ενοχλει κατι. Νομιζω οτι δεν ειναι ζεστο αλλα δεν ειμαι και 100% σιγουρη. Να προσθεσω επισης οτι πριν λιγες μερες τον χτενισα στον λαιμο και στην περιοχη που εμφανιστηκε το πρηξιμο, με το furminator. Τελευταια φορα που τον χτενισα με το furminator ηταν τον περασμενο μαρτιο. Τοτε, λιγες μερες μετα το χτενισμα, ειχε εμφανισει ενα πρηξιμο στην ραχη, αλλα δεν ηταν κοκκινο εκεινη τη φορα. Να προσθεσω οτι ο γατος δεν βγαινει εξω.
Επειδη ανησυχω πολυ, δεν μπορω να περιμενω μεχρι την παρασκευη να τον δει γιατρος και θα τον παω αυριο πρωι πρωι, πιθανοτατα σε αλλον κτηνιατρο. Το προβλημα ομως ειναι οτι μεχρι αυριο το πρωι που ανοιγουν μεσολαβουν τουλαχιστον 12 ωρες. Υπαρχει περιπτωση να ειναι αποστημα (που προκληθηκε απο την χτενα); Μπορει να οφειλεται σε αλλεργια στην τροφη; Αν περιμενω αλλες 12 ωρες υπαρχει περιπτωση να χειροτερεψει ή ειναι καλυτερα να τον παω σε κτηνιατρειο που διανυκτερευει αποψε; Υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω για να μη χειροτερεψει μεχρι να τον παω αυριο στον κτηνιατρο;
Ευχαριστω!

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Δεν χρειαζεται ιδιαιτερη ανησυχια, οι κοκκινιλες μαλλον ηταν αλλεργια και η πληγη εγινε απο το ξυσιμο στο αυτι. Η πληγη κατω απο το σαγονι είναι μαλλον καποια δερματιτιδα που προκληθηκε εοτε απο το ξυσιμο είτε απο καποιο δοντι απο την βουρτσα οταν τον χτενιζες. Αφου δεν ποναει και δεν ειναι ζεστο δεν ειναι ανησυχιτικο απλως μαλλον θα χρειαστει καποια αντιβιωση και καποιες κρεμες. Δεν χρειαζεται να τρεχεις σε εφημερευον κτηνιατρειο μπορει να περιμενει μεχρι το πρωι.![]()
ευχαριστω πολυ γιατρε, να 'σαι καλα!!! Ανεκτησα καπως την ψυχραιμια μου και επιασα καλυτερα το σημειο και ειναι απλα λιγο πρησμενο. Δηλαδη αποκλειται να εχει μαζεψει πυο. Επισης ειναι σκληρο. Πριν τον ειδα να ξυνεται εκει, το πιεσα και δεν τον ποναει. Επισης ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν ειναι ζεστο!!!
Ειμαι σιγουρη οτι εχει προκληθει απο την χτενα γιατι εχει συμβει και παλαιοτερα κατι τετοιο (να γιατι μου εκανε κχχχχ και εδινε σφαλιαρες οταν με εβλεπε να κραταω βουρτσα ή χτενα). Υποψιαζομαι οτι εχει αλλεργια στο μοσχαρι (εκτος απο το κοτοπουλο). Στο τηλεφωνο μου ειπε η κτηνιατρος χθες να του κανουμε skin test για αλλεργιες. Θα ωφελουσε κατι τετοιο; Δεν θελω να τον υποβαλουν σε αναισθησια και κουρεμα χωρις να υπαρχει πολυ σοβαρος λογος (προς το παρον μπορει να αντιμετωπιστει η αλλεργια δινοντας του ψαρι, χοιρινο, αρνι, κουνελι κτλ)

Ωχ μολις τον ειδα να ξυνεται και να φευγουν αρκετες τριχες απο το σημειο που του ειναι πρησμενο
JohnDVM
Διάσημο μέλος
οι τριχες μαλλον εφυγαν απο την δερματιτιδα μολις υποχωργσει η δερματιδα θα βγουν και οι τριχεςευχαριστω πολυ γιατρε, να 'σαι καλα!!! Ανεκτησα καπως την ψυχραιμια μου και επιασα καλυτερα το σημειο και ειναι απλα λιγο πρησμενο. Δηλαδη αποκλειται να εχει μαζεψει πυο. Επισης ειναι σκληρο. Πριν τον ειδα να ξυνεται εκει, το πιεσα και δεν τον ποναει. Επισης ειμαι 100% σιγουρη οτι δεν ειναι ζεστο!!!
Ειμαι σιγουρη οτι εχει προκληθει απο την χτενα γιατι εχει συμβει και παλαιοτερα κατι τετοιο (να γιατι μου εκανε κχχχχ και εδινε σφαλιαρες οταν με εβλεπε να κραταω βουρτσα ή χτενα). Υποψιαζομαι οτι εχει αλλεργια στο μοσχαρι (εκτος απο το κοτοπουλο). Στο τηλεφωνο μου ειπε η κτηνιατρος χθες να του κανουμε skin test για αλλεργιες. Θα ωφελουσε κατι τετοιο; Δεν θελω να τον υποβαλουν σε αναισθησια και κουρεμα χωρις να υπαρχει πολυ σοβαρος λογος (προς το παρον μπορει να αντιμετωπιστει η αλλεργια δινοντας του ψαρι, χοιρινο, αρνι, κουνελι κτλ)
Ωχ μολις τον ειδα να ξυνεται και να φευγουν αρκετες τριχες απο το σημειο που του ειναι πρησμενο
, κανοντας το τεστ για τις αλλεργειες θα ξερεις σε τι ειναι αλλεργικος οποτε θα μπορεις να τον προφυλάξεις καλυτερα και απο αποψη τροφης αλλα και απο το περιβάλλον
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Ευχαριστω πολυ και παλι!!! 
Οι τιμες δεν εινει ιδιαιτερα ανεβασμενες οποτε μονο μ ειδικη διαιτα μπορει να πεσυν στο φυσιολγικο απλως σε κανα μηνα θα πρεπει να κανει εξετασεις παλι για να δουμε που εχει φτασει η τιμη της κρεατινινης
Ο γιατρος μου ανεφερε να τρωει μεχρι 85 γραμ την ημερα Hills feline k/d. Εχετε να προτεινετε καποια αλλη "ειδικη" διατροφη οπως αναφερετε?
Επισης να επαναλαβω πως εδω και καιρο το δεξι του ματι εχει αυξημενα δακρυα και τρεχει και το δεξι του ρουθουνι (ελαχιστη μυξα που δε φαινεται καν συνηθως) και καμια φορα οταν τρωει φτερνιζεται. Dispersadron κολλυριο μου πε ο γιατρος για 5-6 μερες απο 3 φορες τη μερα συν λιγο Οτριβιν. Να επισημανω πως δεν βλεπω διαφορα και πως ο γιατρος μου ανεφερε να μην δωσουμε αντιβιωση γιατι επιβαρυνουν οι πιο πολλες τα νεφρα.
Τα σχολια σας/ συμβουλες σας θα μου ναι πολυτιμα/ες.
Καλο σας βραδυ...
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Η k/d ιναι καλης ποιοτητας κλινική δίαιτα και αν δεν έχει πρόβλημα στο να την τρώει δεν χρειάζεται να αλλάξεις. εφοσον δεν έχει πολύ μύξα και ούτε πρόβλημα στην αναπνοή μάλλον δεν χρειάζεται αντιβίωσηΟ γιατρος μου ανεφερε να τρωει μεχρι 85 γραμ την ημερα Hills feline k/d. Εχετε να προτεινετε καποια αλλη "ειδικη" διατροφη οπως αναφερετε?
Επισης να επαναλαβω πως εδω και καιρο το δεξι του ματι εχει αυξημενα δακρυα και τρεχει και το δεξι του ρουθουνι (ελαχιστη μυξα που δε φαινεται καν συνηθως) και καμια φορα οταν τρωει φτερνιζεται. Dispersadron κολλυριο μου πε ο γιατρος για 5-6 μερες απο 3 φορες τη μερα συν λιγο Οτριβιν. Να επισημανω πως δεν βλεπω διαφορα και πως ο γιατρος μου ανεφερε να μην δωσουμε αντιβιωση γιατι επιβαρυνουν οι πιο πολλες τα νεφρα.
Τα σχολια σας/ συμβουλες σας θα μου ναι πολυτιμα/ες.
Καλο σας βραδυ...
μπορει απλώς να έχει φράξει και ο δακρυϊκός πόρος και να μην παρόχευέται το δάκρυ
Η k/d ιναι καλης ποιοτητας κλινική δίαιτα και αν δεν έχει πρόβλημα στο να την τρώει δεν χρειάζεται να αλλάξεις. εφοσον δεν έχει πολύ μύξα και ούτε πρόβλημα στην αναπνοή μάλλον δεν χρειάζεται αντιβίωσημπορει απλώς να έχει φράξει και ο δακρυϊκός πόρος και να μην παρόχευέται το δάκρυ
![]()
Το οποιο πως μπορω να το αντιμετωπισω Γιατρε?
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Αν είναι αυτό θέλει μια μικρή επεμβασούλα ή μπορει να φτίαξει και μόνο του μεγαλώνονταςΤο οποιο πως μπορω να το αντιμετωπισω Γιατρε?

evi27
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Μάλλον πρόκειται για φυσιολογικά δάκρυα που στεγνώνουν , πιθανώς λόγω της φλεγμονής που είχε να έχει στενέψει ο δακρυϊκός πόρος και να μην παροχετεύονται σωστά τα δάκρυαΓεια σας γιατρέ θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ο γάτος μου είναι σχεδόν 4 μηνών και όταν τον πήρα ήταν άρρωστος, φτερνιζόταν, οπότε πήρε αντιβίωση vibramycin για 6 μέρες και έγινε επανάληψη για άλλες 6 σε συνδυασμό με σταγόνες tobrex και αλοιφή για τα αυτιά επειδή είχαν βακτήρια. Τώρα είναι καλά αλλά παρατηρώ ότι έχει περισσότερες μαύρες τσίμπλες από πριν (πριν πάρει τις σταγόνες). Συνήθως όταν ξυπνάει. Να ανησυχήσω ή είναι φυσιολογικό? Συγγνώμη αν υπάρχει ανάλογο θέμα που δεν έχω διαβάσει αλλά είναι πάρα πολλά και δεν ξέρω αν η περίπτωση του γάτου μου ταιριάζει με κάποια άλλη..

alexia
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ήθελα και εγώ τη γνώμη σας..αν συντρέχει λόγος ανησυχίας...βουρτσίζω καθημερινά τον περσικό γάτος με μια βούρτσα η οποία εχει προστατευτικά μπιλάκια σε καθε τρίχα.. σήμερα δαγκώνοντας τη καταπιε 2 μπιλάκια...να ανησυχύσω??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool