Αγαπητέ Γιάννη θέλω πάλι την γνώμη σου...και την βοήθεια σου..αν θυμάσαι ο γάτος μου ο Βρούκος το καλοκαίρι είχε χάσει μέρος του τριχώματος του στην κοιλιά και στα πίσω ποδαράκια από την μέσα πλευρά...είχε μείνει μόνο το γκρί εσωτερικό του τρίχωμα και δεν έβγαζε τις μαύρες μακριές τρίχες που είχε πάντα..τον είχα πάει στο γιατρό,νομίζαμε ότι είχε αλλεργία,του δίναμε κορτιζόνη,αλλά τίποτα...τελικά κάναμε καλιέργεια και βρέθηκε ελαφρώς θετικός σε μύκητες..(τι είδους μύκητας δεν ξέρω)κι ο γιατρός του έδωσε θεραπεία 1 μήνα με σιρόπι grisoral drops και είδα βελτίωση κατά 90 %Το τρίχωμα του μάκρυνε,έβγαλε μαύρες τρίχες αλλά δεν έγινε τελείως μαύρος που έτσι πρέπει να είναι..Τώρα έχει βγάλει 3 μικρές κουκίδες πάνω στο αυτί του και το τρίχωμα στο κάτω κάτω μέρος της κοιλιάς του,έχει παραμείνει γκρί,το μέσα υπόστρωμα δηλαδή στο πίσω μέρος,στο υπόλοιπο έχει μαυρίσει...του κάνω θεραπεία με ntrafungol σιρόπι,βρισκόμαστε στην τρίτη εβδομάδα θεραπείας,αλλά δεν βλέπω βελτίωση...τι να κάνω; Να συνεχίσω να τελειώσει την θεραπεία,στις 5 εβδομάδες δηλαδή,και να δώ αν του περάσει;Αν όχι,να του ξαναδώσω άλλη μία θεραπεία με grisoral που είδα ότι είναι αποτελεσματικό στην περίπτωσή του;

Βάζω και φωτό μήπως και καταλάβεις το πρόβλημα του...Μήπως δεν κάνει να παίρνει τόσα φάρμακα;
Το τρίχωμα της κοιλιάς του πρέπει να είναι ολόμαυρο..έτσι ήταν παλιά...ένα μικρό κομμάτι στο πίσω μέρος είναι γκρί..