JohnDVM
Διάσημο μέλος
εεχμμ.. ο γιατρός δεν είπε κάτι σχετικά με το για πόσο θα τρώει τις a/d,(καταλαβα ότι στο εξης, αυτη πρέπει να του δίνω) μου είπε ότι πρέπει να τρώει καλής ποιότητας τροφή για να παίρνει όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται..(έχουμε κ το πρόβλημα με τη μάζα στο έντερο...). Μπορώ να του τη δίνω σαν συμπληρωμα (δηλ, να μη τρέφεται αποκλειστικά με αυτή εφόσον δε τη σηκώνει ο οργανισμός), σαν έξτρα μαζί με μια άλλη κονσέρβα τουλάχιστον?![]()
Μπορεις να του την δινει μαζι με i/d για να μην προκαλει διαρροιες λογικα ο κτηνιατρος σου θα την παρακολουθει και θα κρινει γαι το διαστημα που πρεπει να την παιρνει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Έχω μεγάλο πρόβλημα!!! Από την Κυριακή η γατούλα μου κάνει εμετούς, διάρροιες με λίγο αίμα καμιά φορά δεν έχει όρεξη για τίποτα, δεν τρώει, δεν πίνει νερό, δεν έχει καθόλου κουράγιο ούτε να ανοίγει τα ματάκια της!!! Του έχουμε δώσει πολλά φάρμακα και παρόλα αυτά συνεχίζει!!! Δεν ξέρω τι να κάνω, πάω να τρελαθώ, κλαίω συνέχεια!!!
Τα φάρμακα που της έχετε δώσει σας τα έχει δωσει κτηνίατρος? το γατι μαλλον ειναι αφυδατωμενο και θα χρειαστει αν το δει κτηνίατρος και αν του χορηγηθει ορος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν μπορω να μπω σε κουβεντα για τις τιμες των συναδελφων, ο καθενας εκτιμα την δουλεια του οπως νομιζει και λαμβανοντας υπ' οψιν οτι προκειται για μια επέμβαση στην κοιλια με ολους τους κινδυνους που αυτη έχει. Η γνωμη μου ειναι οτι θα πρεπει να κανεις την επεμβαση εκει που νιωθεις μεγαλυτερη σιγουρια και να συνεκτιμισεις ολους τους παραγοντες οχι μονο την τιμηΓιατρε, Καλημερα, ηθελα αν ειναι ευκολο να μου πειτε την γνωμη σας για την Ελληνικη Φιλοζωικη Εταιρεια.... Πηγα χθες στην κτηνιατρο μου για εμβολια και της ειπα οτι σκεφτομαι να κανω την στειρωση εκει που ολο το μηνα χρεωνουν 30 ευρω... Μου λεει να πας αλλα μονο τα ραμματα εχουν 30 ευρω, τι φαρμακο θα της χορηγησουν για ναρκωση? αν δεν ειναι το αυθεντικο θα της κανει παρενεργειες, θα της κανει την στειρωση ειδικευομενος.... καποιος θα μαθει να στειρωνει πανω στη γατα σου... κτλ κτλ με στεναχωρησε-προβληματισε.... στο τελος μου λεει εγω απο 120 θα σου παρω 80... οταν γυρισα σπιτι πηρα τηλ εναν ασχετο κτηνιατρο που εψαξα απο το google σε κοντινη περιοχη και μου ειπε χωρις να με ξερει 70 ευρω...... Τελικα ολα αυτα τα λεει για να παρει τα λεφτα? Η οντως εχει δικιο? Ποια η γνωμη σας?

catandie
Δραστήριο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γιατρε καλησπέρα, Σήμερα παρατηρήσαμε ότι ΤΡΕΧΕΙ η μυτη του γατουλη μου, Πρέπει να ανησυχησω; Η Απλά κρυωσε που έκοβε βόλτες στο μπαλκόνι την ΕΒΔΟΜΑΔΑ που μας πέρασε και ήταν γεμάτη χιόνι;;
Παρακολουθησε το και αν δεις οτι χειροτερευει ή γινεται πιο πηχτη η μύξα και φτερνίζεται έντονα
τοτε μαλλον θα χρειαστει αντιβιωση!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλησπερα Κ. Ιωαννη. σας παρακαλω πειτε μου την γνομη σας, η γατουλα μου ειναι 10 μηνων κοιμοτανε σημερα και ξαφνικα φτερνιζτικε και εβγαλε μυξα με αιμα πηχτη. τρομαξα παρα πολυ γιατι αυτο το προβλιμα δεν εχει παρουσιαστει, φτερνιζοταν αλλα κανονικα, ενοω φισιολογικα λιγες φορες οπως ολες οι γατες, δεν ηταν τοσο κριομενη για να διξει κατι τετιο. σας παρακαλω πεστε μου τι μπορει να ειναι????? πηρα τηλ το κτηνιατρο, αλλα μονο απο δευτερα μπορει να δεχτει, αυριο ειναι σαββατο. θα τρελαθω μεχρι τοτε. μου εχει πει να βαλω otrivin gel πρωι-βραδη, εσεις τι λετε? ευχαριστω πολυ.
Καλημέρα από ότι φαίνεται το γατί έχει μια ρινίτιδα και για αυτό η μύξα με το αίμα, αν το εχει κάνει μόνο μια φορά μπορείς να περιμένει μέχρι την δευτέρα για να το εξετάσει ο γιατρός σου και να σου δώσει την κατάληλη αγωγη, αν συνεχίζει να φτερνίζεται και να βγάζει μύξες με αίμα θα π΄ρεπει να το πας σε κάποιο εφημερέυων κτηνιατρείο ή κλινικη

FROLLI (SFS)
Νεοφερμένο μέλος
Citycat
Νεοφερμένο μέλος
Μία φίλη που ανήκει σε στη Γατοομάδα Θεσσαλονίκης, μου σύστησε έναν πραγματικά πολύ καλό γιατρό, ο οποίος μάλιστα είναι και στη γειτονιά μου. Πήγα, μου είπε ότι ίσως ήταν ίωση που την είχε από το Pet, ξεκινήσαμε αγωγή με υγρή αντιβίωση και αντιεμετικό για 2 μέρες. Περάσαμε 3-4 ημέρες ζόρικα γιατί αναγκαζόμουν να τον ταίζω με το ζόρι και ήταν πολύ άκεφος. Μετά όμως από αυτές τις ημέρες, ο γατούλης άρχισε να αναρρώνει, άρχισε να τρώει και να βρίσκει το κέφι του. Όλα καλά, η χαρά μας ήταν μεγάλη.
Λίγες μέρες όμως μετά, αρχίσαμε να τον βλέπουμε να περπατάει κάπως περίεργα σαν να πηγαίνει λίγο περισσότερα κουνιστά στο πίσω μέρος του σώματός του και φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γιατί άρχισε πλέον να παραπατάει και να γλιστράει. Επίσης είχε και κάποιο περίεργο τρεμούλιασμα στο κεφάλι κάποιες φορές .....
Ξανά στον γιατρό. Είχε και λίγο πυρετό. Ο γιατρός αφού τον εξέτασε μου είπε ότι ίσως να έχει λοιμώδη περιτονίτιδα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ή τοξόπλασμα ή ακόμα και Aids των γατών, αλλά με μικρότερες πιθανότητες ή ένα πλήθος άλλων αιτιών και νευρολογικής φύσης.
Μου είπε ότι : ή κάνουμε εξετάσεις, οι οποίες θα έχουν κόστος ή κάνουμε δοκιμή με αντιβίωση (12 ημέρες) και κορτιζόνη (3 ημέρες). Προτίμησα την αντιβίωση.
Δυστυχώς η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου και ο γατούλης δεν μπορεί να συμμαζέψει το πίσω μέρος του σώματός του. Αρχίζει και περπατάει σχετικά δύσκολα, πέφτει εύκολα, άλλες φορές κάνει αρκετά μέτρα χωρίς να πέσει δεξιά -αριστερά. Προσπαθώ να βρω τον γιατρό σήμερα Κυριακή και ίσως να τον πάω αργά το βράδυ στο ιατρείο, αν πάει και ο γιατρός....
Περιττό να πω τι μας έχουν κοστίσει όλα αυτά όχι μόνο σε χρήματα, αλλά πολύ περισσότερο σε ψυχική οδύνη, με ένα ζωάκι που δεν το έχουμε ούτε μήνα και έχω βαρεθεί να τρέχω στα κτηνιατρεία .....
Σκέφτομαι να πάω στο κατάστημα και να τους απειλήσω, αλλά θέλω πρώτα να τον ξαναδεί ο γιατρός.
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα χρειαστουνεπιπλεον εξετασεις (αιματος, ακτινογραφιες) για να διαπιστωθει ακριβως το προβλημα και το μεγεθος του,θα πρεπει να επισκεφθεις τον γιατρο σου και αυτος να σου πει πως θα πρεπει να κινηθεται στο εξηςΓράφω από Θεσσαλονίκη. Στις 27/1/2012 αγόρασα ένα γατούλη 4,5 μηνών από Pet Shop. Μη με βρίζεται για αυτό, τα έχω ακούσει. Αφού συμφώνησα για την αγορά, μέσα στο Pet, υπήρχε κτηνιατρείο, η κτηνίατρος το είδε, τον εξέτασε, το στόμα, τα αυτιά, προβλήματα κίνησης κλπ. Του έκανε βιβλιάριο, και του έκανε εμβόλιο και του έδωσε αντιπαρασιτικό χάπι, Όλα καλά, ο γατούλης ήταν ζωηρότατος, όλο περιέργεια να εξερευνήσει το χώρο. Και στο σπίτι όλα καλά για 3-4 μέρες με μόνο θέμα, ότι ενώ είχε πάει στην αμμοδόχο, τα έκανε και έξω. Μετά άρχισε να μην είναι τόσο καλά. Είχε διάρροιες και παντελής απώλεια όρεξης και φυσικά έντονη ακεφιά και ζάρωνε. Τον πήγα στην παραπάνω Κτηνίατρο, αρχίσαμε ενέσεις και ενέσεις. Αυτό για 2-3 ημέρες.
Μία φίλη που ανήκει σε στη Γατοομάδα Θεσσαλονίκης, μου σύστησε έναν πραγματικά πολύ καλό γιατρό, ο οποίος μάλιστα είναι και στη γειτονιά μου. Πήγα, μου είπε ότι ίσως ήταν ίωση που την είχε από το Pet, ξεκινήσαμε αγωγή με υγρή αντιβίωση και αντιεμετικό για 2 μέρες. Περάσαμε 3-4 ημέρες ζόρικα γιατί αναγκαζόμουν να τον ταίζω με το ζόρι και ήταν πολύ άκεφος. Μετά όμως από αυτές τις ημέρες, ο γατούλης άρχισε να αναρρώνει, άρχισε να τρώει και να βρίσκει το κέφι του. Όλα καλά, η χαρά μας ήταν μεγάλη.
Λίγες μέρες όμως μετά, αρχίσαμε να τον βλέπουμε να περπατάει κάπως περίεργα σαν να πηγαίνει λίγο περισσότερα κουνιστά στο πίσω μέρος του σώματός του και φαινόταν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, γιατί άρχισε πλέον να παραπατάει και να γλιστράει. Επίσης είχε και κάποιο περίεργο τρεμούλιασμα στο κεφάλι κάποιες φορές .....
Ξανά στον γιατρό. Είχε και λίγο πυρετό. Ο γιατρός αφού τον εξέτασε μου είπε ότι ίσως να έχει λοιμώδη περιτονίτιδα (αν θυμάμαι καλά το όνομα), ή τοξόπλασμα ή ακόμα και Aids των γατών, αλλά με μικρότερες πιθανότητες ή ένα πλήθος άλλων αιτιών και νευρολογικής φύσης.
Μου είπε ότι : ή κάνουμε εξετάσεις, οι οποίες θα έχουν κόστος ή κάνουμε δοκιμή με αντιβίωση (12 ημέρες) και κορτιζόνη (3 ημέρες). Προτίμησα την αντιβίωση.
Δυστυχώς η κατάσταση δεν βελτιώθηκε καθόλου και ο γατούλης δεν μπορεί να συμμαζέψει το πίσω μέρος του σώματός του. Αρχίζει και περπατάει σχετικά δύσκολα, πέφτει εύκολα, άλλες φορές κάνει αρκετά μέτρα χωρίς να πέσει δεξιά -αριστερά. Προσπαθώ να βρω τον γιατρό σήμερα Κυριακή και ίσως να τον πάω αργά το βράδυ στο ιατρείο, αν πάει και ο γιατρός....
Περιττό να πω τι μας έχουν κοστίσει όλα αυτά όχι μόνο σε χρήματα, αλλά πολύ περισσότερο σε ψυχική οδύνη, με ένα ζωάκι που δεν το έχουμε ούτε μήνα και έχω βαρεθεί να τρέχω στα κτηνιατρεία .....
Σκέφτομαι να πάω στο κατάστημα και να τους απειλήσω, αλλά θέλω πρώτα να τον ξαναδεί ο γιατρός.
ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!

Zab
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα μπορουσατε να δοκιμασετε και καποια υποαλλεργικη τροφη μηπως ειναι απο καποια ευαισθησια στην τροφη , επισης ισως βοηθουσε και καποιο αλλο ευστομαχο οπως το enterogelan η να δοκιμασετε και λιγο γλουταμινη που ειναι προστατευτικο του ενετερικου βλενογοννουΛοιπόοον έχει και εμένα ο γατούλης μου πρόβλημα....διάρροιες.Το θέμα είναι ότι έχει διάρροια 3 μήνες(ναι,καλά διαβάσατε) τώρα.έχουμε κάνει εξετάσεις ,έχουμε κάνει δίαιτες,έχουμε πάρει φάρμακα(τώρα παίρνουμε κορτιζόνη,το τελευταίο που δεν έχουμε δοκιμάσει,γιατί από υπερήχους βρέθηκε μονο ένας κάπως πιο τροφαντός λεμφαδένας-όχι καρκίνος,όλα οκ- στο μεσεντέριο,μπας και....),τίποτα δεν τον πιάνει.είναι 11 χρονών και κατά καιρούς είχαμε εμμετούς(ευαίσθητο στομαχι),αλλά καλό ιστορικό κατά τα άλλα.το περίεργο και θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι δεν έχει χάσει καθόλου την όρεξή του.τρώμε κανονικά λες και δεν έχουμε τίποτα και από κεφι καλά πάμε. i/d του δίνω μόνο(όχι ότι βοηθάει και καθόλου)και από φάρμακα εχει πάρει : Drontal (μπας και),stomorgyl,salopyrin,ultra levure(2 kg από αυτό) και diarsanyl(2 σωληνάρια).τίποτα δεν βοήθησε και έχω κάπως απελπιστεί.

Zab
Νεοφερμένο μέλος
valasia1
Νεοφερμένο μέλος
Ξερετε τι μπορει να συνεβει?
Υπαρχει περιπτωση να πιεζοταν το νευρο κ να μπορεσει να ξαναπερπατησει?
Αν οντως ειναι πειραγμενο το νευρο μπορω να κανω τιποτα για να γινει καλα? ασκησουλες μηπως?
Υπαρχει καποια εξεταση να δω τι ακριβως φταιει?
Προσπαθω να το παρω αποφαση οτι θα ειναι τριποδακι αλλα νιωθω πως φταιω. Καλυτερα να εδενε στραβα κ να κουτσαινε παρα να μη το παταει καθολου. Δε του αρεσει να ειναι κλεισμενος στο σπιτι ολη μερα κλαιει κ εγω δε ξερω πως να τον αφησω ξανα εξω με ενα ποδαρακι λιγοτερο. 2 μηνες υπεφερε μεσα στο σπιτι κ ελεγα δε πειραζει ειναι για καλο του αλλα τελικα νιωθω πως απλα το εκανα δυστυχισμενο κ το σακατεψα με την αποφαση μου να γινει η επεμβαση. Αν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω σας παρακαλω συμβουλεψτε με!
Υ.Γ εχω τις ακτινογραφιες απο την επεμβαση (με το καρφι) κ πως ηταν πριν βγαλουμε το καρφι (αν κ δε φαινεται καθαρα η κορυφη του καρφιου)
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Δεν ξέρω αν κανω καλα που γραφω σε αυτη τη στηλη καθως ξερω οτι σίγουρα εχει προβλημα ο γατουλης μου απλα σκεφτηκα μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κατι να κανω. Ο γατουλης μου χτυπησε το ποδι του κ για μια περιπου βδομαδα δε το πατουσε (μετα αρχισε να το παταει λιγο) κ τον πηγαμε στον γιατρο για εξεταση ο γιατρος εκανε ακτινογραφιες κ ειπε πως ειναι σπασμενο στο πανω μερος κ αν το αφηνα θα κολλουσε στραβα κ το καλυτερο ειναι να το κανω επεμβαση ετσι θεωρησα καλυτερο να την κανω. μετα απο εναν μηνα περιπου αρχισε να το παταει ομως ενα βραδυ η μητερα μου τον ακουσε να νιαουριζει πολυ (μαλλον σκαρφαλωσε καπου κ επεσε). Τις επομενες μερες ηταν πολυ επιθετικος, δεν πηγαινε στην αμμο του, δεν ηταν ιδιαιτερα δραστηριος κ σταματησε να το παταει. Ρωτησαμε τον γιατρο κ μας ειπε πως ειναι καλυτερα ετσι γιατι θα δεσει καλυτερα (ωστοσο δεν μας ειπε να κανουμε ακτινογραφια κ εμεις δε ζητησαμε να γινει). Πριν λιγες μερες πηγα κ βγαλαμε το καρφι. Το σπασιμο εδεσε τελειως ομως ο Τσικο μου δεν ελεγχει το πατουσακι του (ενω τον 1ο μηνα το ελεγχε πριν το "πεσιμο"). Ο γιατρος ειπε πως μαλλον πειραχτηκε καποιο νευρο κ μαλλον δε θα το ξαναπατησει (μου ειπε να περιμενω εναν μηνα μηπως κ αλλαξει κατι). Επισης ειπε πως το καρφι δε φαινεται να εκανε ζημια περα απο εναν ερεθισμο στην κορυφη (μαζεψε αιμα αν καταλαβα καλα γιατι καθως κουνουσε το ποδι ενοχλουσε).
Ξερετε τι μπορει να συνεβει?
Υπαρχει περιπτωση να πιεζοταν το νευρο κ να μπορεσει να ξαναπερπατησει?
Αν οντως ειναι πειραγμενο το νευρο μπορω να κανω τιποτα για να γινει καλα? ασκησουλες μηπως?
Υπαρχει καποια εξεταση να δω τι ακριβως φταιει?
Προσπαθω να το παρω αποφαση οτι θα ειναι τριποδακι αλλα νιωθω πως φταιω. Καλυτερα να εδενε στραβα κ να κουτσαινε παρα να μη το παταει καθολου. Δε του αρεσει να ειναι κλεισμενος στο σπιτι ολη μερα κλαιει κ εγω δε ξερω πως να τον αφησω ξανα εξω με ενα ποδαρακι λιγοτερο. 2 μηνες υπεφερε μεσα στο σπιτι κ ελεγα δε πειραζει ειναι για καλο του αλλα τελικα νιωθω πως απλα το εκανα δυστυχισμενο κ το σακατεψα με την αποφαση μου να γινει η επεμβαση. Αν υπαρχει κατι που να μπορω να κανω σας παρακαλω συμβουλεψτε με!
Υ.Γ εχω τις ακτινογραφιες απο την επεμβαση (με το καρφι) κ πως ηταν πριν βγαλουμε το καρφι (αν κ δε φαινεται καθαρα η κορυφη του καρφιου)
Υπάρχει η πιθανότητα να έχει ερεθιστει το νεύρο και για αυτο να εχει παραλυσει,και ισως με καποιες βιταμινες και καποια φυσιοθεραπεια να βελτιωθει

valasia1
Νεοφερμένο μέλος
Θα ρωτησω τον γιατρο για τις βιταμινες κ αν μπορουμε να κανουμε φυσιοθεραπεια. 
Βρεγμένη γάτα
Νεοφερμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλησπέρα ο εμετός μαλλον είναι απο αυτά που έχει φάει και το αίμα είναι από τους συχνούς εμετούςΚαλησπέρα γιατρέ! Ουφ...θέλω να κάνω μια ερώτηση σας παρακαλώ γιατί ανησυχώ...λοιπόν...η γάτα μου, 18 χρονών έχει νεφρική ανεπάρκεια...ως επί το πλείστον τρώει ειδική τροφή, την renal της royal canin...επίσης έχει υψηλή πίεση η οποία της προκάλεσε αιμορραγία στα αγγεία των ματιών και κατά συνέπεια τύφλωση και της δίνω norvask...όμως εδώ και πολύ καιρό κάνει συχνά εμετούς, σχεδόν κάθε πρωί...και πριν λίγο βρήκα πάλι εμετό με αίμα όμως μέσα...το έχει ξανακάνει κάποιες φορές όμως τώρα τρόμαξα γιατί είναι αρκετά κόκκινος...βασικά είναι σάλιο με αίμα...δεν είναι κατακόκκινο αλλά ούτε ροζ, θεωρώ δηλαδή ότι έχει αρκετό αίμα μέσα...πήγα να την δω, κοιμάται αλλά ξυπνάει κι αντιδρά γενικά...πήρα τηλέφωνο τον κτηνίατρο στο κινητό του και μου είπε να δω τι χρώμα έχουν τα ούλα της, είδα όσο με άφησε και είναι ροζ, μου φαίνεται φυσιολογικό το χρώμα τους...κι όταν της άνοιξα το στόμα για να δω εκείνη νιαούρισε νευριασμένα και μετά που έκλεισα το τηλέφωνο και την χάιδευα επίσης νιαούριζε εκνευρισμένη...θέλω να πω ότι αντιδράει, δεν είναι υποτονική...έφαγε κιόλας κανονικά σήμερα...γουργουρίζει...γενικά η συμπεριφορά της μου φαίνεται φυσιολογική αλλά εγώ δεν είμαι γιατρός...ρώτησα το γιατρό μήπως επείγει να την δει τώρα αλλά μου είπε πως μάλλον όχι αλλά να τον ξαναπάρω τηλέφωνο αν ξανακάνει και τώρα είμαι σε επιφυλακή για να την προσέχω...όμως σας παρακαλώ, πείτε μου κι εσείς τη γνώμη σας γιατί ανησυχώ...λέτε να την πείραξε που τις τελευταίες μέρες τρώει κανονική τροφή κι όχι την ειδική; Ή το γεγονός ότι σήμερα της έδωσα λίγα κομματάκια χοιρινό ψημένο στο φούρνο από το δικό μας φαγητό; Μη με κράξετε σας παρακαλώ που της έδωσα τέτοια ενώ κανονικά δεν κάνει αλλά είναι ηλικιωμένη κι άρρωστη κι έτσι κι αλλιώς λόγω ηλικίας δεν θα ζήσει πολλά χρόνια και που και που της δίνω αυτά που της αρέσουν γιατί δε θέλω να τα στερείται εντελώς...κρίμα είναι...θέλω όσα χρόνια ζήσει ακόμα να τα περάσει σχετικά καλά χωρίς φυσικά να τη βλάψω στην υγεία της γι' αυτό κάνω μόνο μικρές εξαιρέσεις μερικές φορές...![]()
καλο θα ήταν να μην την ταϊζεις διαφορετικές τροφές απο την κλινική της διαίτα γιατί το στομάχι της είναι ευαίσθητο και θα την αναστατωνει
Βρεγμένη γάτα
Νεοφερμένο μέλος
Καλημέρα και σας ευχαριστώ για την απάντηση...καλησπέρα ο εμετός μαλλον είναι απο αυτά που έχει φάει και το αίμα είναι από τους συχνούς εμετούςκαλο θα ήταν να μην την ταϊζεις διαφορετικές τροφές απο την κλινική της διαίτα γιατί το στομάχι της είναι ευαίσθητο και θα την αναστατωνει
![]()
Δεν έκανε ξανά εμετό χθες ευτυχώς, την παρακολουθούσα αλλά έκανε σήμερα το πρωί με σάλιο και λίγη τροφή, χωρίς αίμα ευτυχώς...το πρόβλημα όμως είναι ότι κατά διαστήματα αρνείται να φάει την τροφή που πρέπει...οπότε τότε τί να κάνω; Επίσης, ο κτηνίατρος είχε πει ότι για τα νεφρά της βοηθάει να της βάζουμε ορό και το κάνουμε κατά διαστήματα...κατά τη γνώμη σας πόσο συχνά πρέπει να γίνεται αυτό; Ας πούμε καθημερινά επί μια εβδομάδα θα τη βοηθήσει; Και μετά πόσο καιρό να περιμένουμε μέχρι τον επόμενο ορό; Το έχουμε κάνει στο παρελθόν αλλά θέλω να κάνω ότι καλύτερο οπότε πείτε μου κι εσείς σας παρακαλώ...
Στεναχωριέμαι που τη βλέπω έτσι...και δε θέλω να πεθάνει... 
dimiandr
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool