aser
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Avgi_75
Νεοφερμένο μέλος
Η γατούλα μας την Παρασκευή, κατά την διάρκεια παιχνιδιού/μάχης με την γειτόνισσα (την γάτα της γειτόνισσας για να ακριβολογούμε) έπεσε από το μπαλκόνι του τετάρτου. Την πήγαμε στο γιατρό ο οποίος μετά από ακτινογραφίες είδε μόνο 2 εξαρθρώσεις: στον γοφό και στο γόνατο. Είπε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα θα διορθωθεί μόνο του. Μας έδωσε διουρητικά και αντιβίωση και είπαμε να την ξαναδεί την Δευτέρα εκτός αν βλέπαμε κάτι ανησυχητικό το Σαββατοκύριακο.
Εχτές ο γιατρός της αφαίρεσε το διουρητικό και της έδωσε ένα αντιφλεγμονώδες.
Η βελτίωσή της στην κίνηση γενικά ήταν πολύ καλή. Την Παρασκευή έσερνε τα πόδια της, ενώ τώρα πλέον περιπατάει και με τα 4. Φαίνεται ότι πονάει και δεν κάνει μεγάλες αποστάσεις, ούτε πατάει τα πίσω πόδια πολύ σταθερά… αλλά όπως είπα αυτή η βελτίωση είναι θεαματική.
Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν τρώει τίποτα (πίνει πολύ νερό). Από εχτές το βράδυ άρχισε να κάνει και εμετό το φάρμακό της. Έχουν περάσει 4 εικοσιτετράωρα και ανησυχώ… Τώρα την έχουν πάει στον γιατρό, αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψή σας…
Ευχαριστώ,
Αυγή.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γιατρέ μας γεια σας,
πριν λίγες μέρες μας υιοθέτησε ένας αδεσποτάκος με τρομακτική όρεξη για φαγητό, πράγμα που με έβαλε σε σκέψεις για ενδοπαράσιτα.
Σήμερα πρόσεξα πως ενώ είναι αδυνατούλης η κοιλιά του είναι φουσκωμένη και κάτι λευκά, σαν μικρά σποράκια εξείχαν από τον ποπό του.
Οπότε επιβεβαίωσα την σκέψη μου. Ο σκοπός είναι από Δευτέρα να πάρει drontal, υπολογίζω πως είναι λίγο παραπάνω από 4 κιλά ωστόσο έτσι θέλω να ρωτήσω αν ένα χάπι φτάνει. Επίσης επειδή αν και είναι φιλικός δεν νομίζω να με αφήσει να του δώσω χάπι, συν ότι φοβάμαι, θα ήταν θεμιτό να το αλέσω μέσα σε υγρή τροφή; Μήπως υπάρχει κάποια τροφή που να βοηθάει στην αποβολή των σκουλικιών να τα συνδυάσω;
Ακόμη να του βάλω αμπούλα την ίδια μέρα για τα εξωπαρασιτα ή να περιμένω λίγες μέρες.
Τέλος θα κάνω την ίδια αγωγή στον γάτο μου, έτσι και αλλιώς έχει καιρό να κάνει αποπαρασίτοση,
ωστόσο κινδυνεύει να κολλήσει, δεν πλησιάζονται ιδιαίτερα, αλλά για λίγο βρίσκονται και κινούνται στον ίδιο χώρο.
Αν είναι πάνω απο 4 κιλά μπορείτε να του ανακαταψετε στην τροφη 1,5 χάπι και επανάληψη μετα απο 1 εβδομαδα για 4 φορες. Την αμπουλα για τα εξωπαρασιτα μπορειτε να τη βαλετε στο ενδιάμεσο. Δεν υπάρχει κάποια τροφή που να βοηθάει να αποβληθουν , το σκορδο ισως να τα ζαλιζει

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα σας!
θα ηθελα να μάθω αν μπορει διαβητική με τυπο 2 γάτα να πιει γάλα;; είχα βάλει σε ένα μικρούλη που μαζέψαμε και αυτή αν κα την πρόλαβα γρήγορα πήγε και ηπιε κ είδα ότι της άρεσε! μπορώ να της δίνω ή όχι;
Αυτο θα πρεπει να το συζητησετε με τον γιατρο και να προσαρμόσετε αναλογα την διατροφη του , λιγο γαλα μια στο τοσο δεν θα το πειράζει αλλα το γαλα έχει πολλά σακχαρα

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Ο γατος βγαζει οχι συχνα αλλα σε αραια διαστηματα δακρυα χωρις να υπαρχει λογος τι μπορει να εχει;
Πιθανως ερεθιζεται το ματι του απο σκονη ή κατι αλλο

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλημέρα σας!
Η γατούλα μας την Παρασκευή, κατά την διάρκεια παιχνιδιού/μάχης με την γειτόνισσα (την γάτα της γειτόνισσας για να ακριβολογούμε) έπεσε από το μπαλκόνι του τετάρτου. Την πήγαμε στο γιατρό ο οποίος μετά από ακτινογραφίες είδε μόνο 2 εξαρθρώσεις: στον γοφό και στο γόνατο. Είπε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα θα διορθωθεί μόνο του. Μας έδωσε διουρητικά και αντιβίωση και είπαμε να την ξαναδεί την Δευτέρα εκτός αν βλέπαμε κάτι ανησυχητικό το Σαββατοκύριακο.
Εχτές ο γιατρός της αφαίρεσε το διουρητικό και της έδωσε ένα αντιφλεγμονώδες.
Η βελτίωσή της στην κίνηση γενικά ήταν πολύ καλή. Την Παρασκευή έσερνε τα πόδια της, ενώ τώρα πλέον περιπατάει και με τα 4. Φαίνεται ότι πονάει και δεν κάνει μεγάλες αποστάσεις, ούτε πατάει τα πίσω πόδια πολύ σταθερά… αλλά όπως είπα αυτή η βελτίωση είναι θεαματική.
Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν τρώει τίποτα (πίνει πολύ νερό). Από εχτές το βράδυ άρχισε να κάνει και εμετό το φάρμακό της. Έχουν περάσει 4 εικοσιτετράωρα και ανησυχώ… Τώρα την έχουν πάει στον γιατρό, αλλά θα ήθελα να μάθω την άποψή σας…
Ευχαριστώ,
Αυγή.
ειναι δυσκολο το φαγητο ίσως χρειαστει ειδική κονσερβα ή βιταμίνες για να της ανοίξει ή όρεξη της καθως και κάποιο φάρμακο για το στομάχι γιατι πιθανώς την έχει επηρεάσει το φάρμακο

Luka
Νεοφερμένο μέλος
Μένω στην Ολλανδία. Πριν από 2 χρόνια κατέληξε στην αυλή μας ένας γατούλης σχετικά μεγάλης ηλικίας τον οποίο σιγά σιγά τον υιοθετήσαμε. Μένει πλέον μέσα στο σπίτι, είναι απόλυτα καθαρός. Παρ'όλα αυτά δεν γνωρίζουμε ούτε το ιστορικό του, ούτε την ακριβή ηλικία του (άλλος κτηνίατρος είπε 7-8 ετών κι άλλος μας είπε πάνω από 10).
Τον πρώτο χρόνο με συχνότητα κατά μέσο όρο μια φορά το δίμηνο, εμφάνιζε συμπτώματα τα οποία παρέπεμπαν σε επιληπτικές κρίσεις. Σπασμοί και κινήσεις λες και όλο του το σώμα είχε κράμπες, έχανε τον έλεγχο των άκρων του. Αυτό διαρκούσε για 15-30 δευτερόλεπτα. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον πάμε σε κτηνίατρο ο οποίος μας είπε ότι αν δεν είναι παρών κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν μπορεί να ξέρει αν όντως πρόκειται για επιληψία. Επίσης μας πρότεινε κάποια φάρμακα τα οποία στην ουσία ήταν ηρεμιστικά αλλά προτιμήσαμε να τα αποφύγουμε σκεπτόμενοι ότι δεν θέλουμε να τον επιβαρύνουμε για όλη του τη ζωή. Προτιμήσαμε να το αντιμετωπίσουμε παρέχοντάς του ένα περιβάλλον στο οποίο να νοιώθει ασφαλής και ήρεμος. Κάθε φορά που βλέπαμε να ξεκινάει να περπατάει σαν αδύναμος (έτσι ξεκινούσε πάντα) απλά τον ηρεμούσαμε με κάποιο χάδι ή αγκαλιά. Πλέον δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό για περισσότερο από ένα εξάμηνο. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας η ανησυχία. Κάναμε καλά που δεν ακολουθήσαμε την αγωγή?
Το δεύτερο ζήτημα είναι πρόσφατο. Όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι ο γατούλης μας αρρώστησε αρκετά άσχημα. Δεν έτρωγε, ήταν αδύναμος, έβηχε, δεν σηκωνόταν καν από το μέρος του. Ο σύντροφός μου τον πήγε σε κτηνίατρο ο οποίος του έδωσε αντιβίωση για μια εβδομάδα αλλά ο Luka δεν φάνηκε να βελτιώνεται αισθητά. Όταν γύρισα, του έδωσα βιταμίνες. Η κατάστασή του βελτιώθηκε ως ένα βαθμό (τρώει, πίνει, βγαίνει την καθημερινή του βόλτα) αλλά συνεχίζει να εμφανίζει ένα πολύ επίμονο φτέρνισμα. Κάποιες μέρες δεν θα φτερνιστεί καθόλου, ή θα φτερνιστεί λίγο και κάποιες άλλες θα φτερνίζεται συνέχεια (ενίοτε με αίμα). Τον κρατάω συνέχεια καθαρό, του αλλάζω συνέχεια άμμο αλλά και τα καλλύματα του "κρεβατιού" του. Κρατάω το χώρο πάντα καθαρό από σκόνη κλπ, αλλά δεν γνωρίζω τι άλλο να κάνω. Ο κτηνίατρος εδώ, μας είπε ότι εφόσον πήρε την αντιβίωση "θα του περάσει", αλλά έχει ήδη περί τις 2 εβδομάδες που το φτέρνισμα δεν έχει υποχωρήσει. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και η μύτη του ήταν ματωμένη, όλοι οι τοίχοι με πιτσιλιές αίμα. Δεν με νοιάζουν οι τοίχοι, με νοιάζει να μην υποφέρει, γιατί δεν ξέρω αν η χρονικά εκτεταμένη αυτή αδυναμία του μπορεί να του προκαλέσει ξανά τα περιστατικά που σας ανέφερα στην προηγούμενή μου ερώτηση. Έχετε κάποιες παρατηρήσεις, κάποιες συμβουλές, έστω κάποια ιδέα περί του τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας και συγγνώμη για την έκταση του post μου.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Πιθανώς θα χρειαστεί αντιβιωση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα , ίσως κάποια πλύση της μύτης και αιματολογικές εξετάσεις για να δουμε την γενική του καταστασηΚαλησπέρα σε όλα τα μέλη και από μένα. Λέγομαι Δήμητρα, είμαι νέο μέλος και θα ήθελα τη συμβουλή σας σε 2 ζητήματα.
Μένω στην Ολλανδία. Πριν από 2 χρόνια κατέληξε στην αυλή μας ένας γατούλης σχετικά μεγάλης ηλικίας τον οποίο σιγά σιγά τον υιοθετήσαμε. Μένει πλέον μέσα στο σπίτι, είναι απόλυτα καθαρός. Παρ'όλα αυτά δεν γνωρίζουμε ούτε το ιστορικό του, ούτε την ακριβή ηλικία του (άλλος κτηνίατρος είπε 7-8 ετών κι άλλος μας είπε πάνω από 10).
Τον πρώτο χρόνο με συχνότητα κατά μέσο όρο μια φορά το δίμηνο, εμφάνιζε συμπτώματα τα οποία παρέπεμπαν σε επιληπτικές κρίσεις. Σπασμοί και κινήσεις λες και όλο του το σώμα είχε κράμπες, έχανε τον έλεγχο των άκρων του. Αυτό διαρκούσε για 15-30 δευτερόλεπτα. Το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον πάμε σε κτηνίατρο ο οποίος μας είπε ότι αν δεν είναι παρών κατά τη διάρκεια του επεισοδίου δεν μπορεί να ξέρει αν όντως πρόκειται για επιληψία. Επίσης μας πρότεινε κάποια φάρμακα τα οποία στην ουσία ήταν ηρεμιστικά αλλά προτιμήσαμε να τα αποφύγουμε σκεπτόμενοι ότι δεν θέλουμε να τον επιβαρύνουμε για όλη του τη ζωή. Προτιμήσαμε να το αντιμετωπίσουμε παρέχοντάς του ένα περιβάλλον στο οποίο να νοιώθει ασφαλής και ήρεμος. Κάθε φορά που βλέπαμε να ξεκινάει να περπατάει σαν αδύναμος (έτσι ξεκινούσε πάντα) απλά τον ηρεμούσαμε με κάποιο χάδι ή αγκαλιά. Πλέον δεν έχουμε αντιμετωπίσει κάποιο παρόμοιο περιστατικό για περισσότερο από ένα εξάμηνο. Παρ'όλα αυτά, υπάρχει πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας η ανησυχία. Κάναμε καλά που δεν ακολουθήσαμε την αγωγή?
Το δεύτερο ζήτημα είναι πρόσφατο. Όσο βρισκόμουν στην Ελλάδα το καλοκαίρι ο γατούλης μας αρρώστησε αρκετά άσχημα. Δεν έτρωγε, ήταν αδύναμος, έβηχε, δεν σηκωνόταν καν από το μέρος του. Ο σύντροφός μου τον πήγε σε κτηνίατρο ο οποίος του έδωσε αντιβίωση για μια εβδομάδα αλλά ο Luka δεν φάνηκε να βελτιώνεται αισθητά. Όταν γύρισα, του έδωσα βιταμίνες. Η κατάστασή του βελτιώθηκε ως ένα βαθμό (τρώει, πίνει, βγαίνει την καθημερινή του βόλτα) αλλά συνεχίζει να εμφανίζει ένα πολύ επίμονο φτέρνισμα. Κάποιες μέρες δεν θα φτερνιστεί καθόλου, ή θα φτερνιστεί λίγο και κάποιες άλλες θα φτερνίζεται συνέχεια (ενίοτε με αίμα). Τον κρατάω συνέχεια καθαρό, του αλλάζω συνέχεια άμμο αλλά και τα καλλύματα του "κρεβατιού" του. Κρατάω το χώρο πάντα καθαρό από σκόνη κλπ, αλλά δεν γνωρίζω τι άλλο να κάνω. Ο κτηνίατρος εδώ, μας είπε ότι εφόσον πήρε την αντιβίωση "θα του περάσει", αλλά έχει ήδη περί τις 2 εβδομάδες που το φτέρνισμα δεν έχει υποχωρήσει. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και η μύτη του ήταν ματωμένη, όλοι οι τοίχοι με πιτσιλιές αίμα. Δεν με νοιάζουν οι τοίχοι, με νοιάζει να μην υποφέρει, γιατί δεν ξέρω αν η χρονικά εκτεταμένη αυτή αδυναμία του μπορεί να του προκαλέσει ξανά τα περιστατικά που σας ανέφερα στην προηγούμενή μου ερώτηση. Έχετε κάποιες παρατηρήσεις, κάποιες συμβουλές, έστω κάποια ιδέα περί του τι μπορώ να κάνω για να τον βοηθήσω;
Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας και συγγνώμη για την έκταση του post μου.

Luka
Νεοφερμένο μέλος
Όπως και να'χει ευχαριστώ τόσο για το χρόνο όσο και για την απάντησή σας.
Avgi_75
Νεοφερμένο μέλος

Της έδωσαν ορό και προσπαθούμε από εχτές να την ταΐζουμε λίγο-λίγο με μια σύριγγα.
kitcat
Εκκολαπτόμενο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θεωρητικά μπορει να στειρωθει μέχρι και την τελευταία μέρα της εγκυμόσυνης, το σωστότερο είναι να γίνει οταν δεν ειναι εγγυος μεταξυ 2 οίστρων ή το πολύ μέχρι τον 1ο μήνα εγγυμοσύνης τότε δεν είναι μεγάλη η μήτρα και δεν χρειάζεται μεγάλη τομηθα μπορούσατε παρακαλώ να με ενημερώσετε μέχρι πιο στάδιο εγκυμοσύνης μπορεί να στειρωθεί γατούλα;

Τσαρλη
Νεοφερμένο μέλος
Ερώτηση sos θεωρώ από μια φίλη μου!
Χρειάστηκε να αποκόψει την γάτα από τα γατάκια ενώ θύλαζαν ακομα γύρω στη τριτή εβδομάδα μου είπε ότι ήταν, τώρα δευτερη μέρα η γάτα είναι πολύ ανήσυχη, το γάλα έχει συσσωρευθεί στις 2 θυλές στις και είναι σαν να έχει πήξει και από τις θυλές ανα μερικά διαστήματα βγάζει γάλα! Γύρω από αυτές τις θυλές υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα (μάλλον) γάλακτος σκληρή. Η γάτα ζητάει χάδια και τις φαίνεται σαν να πονάει κάποιες φορές όταν πάει να την αγγίξει σε εκείνη την περιοχή!
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;;;
Παρακαλώ αν και αργά όποιος μπορεί ας βοηθήσει!
Ευχαριστώ!
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα χρειαστεί αντιβίωση και πιθανώς κάποια επισκεψη στον κτηνιατρο για να γινουν ενεσιμες θεραπείεςΚαλησπέρα σας!
Ερώτηση sos θεωρώ από μια φίλη μου!
Χρειάστηκε να αποκόψει την γάτα από τα γατάκια ενώ θύλαζαν ακομα γύρω στη τριτή εβδομάδα μου είπε ότι ήταν, τώρα δευτερη μέρα η γάτα είναι πολύ ανήσυχη, το γάλα έχει συσσωρευθεί στις 2 θυλές στις και είναι σαν να έχει πήξει και από τις θυλές ανα μερικά διαστήματα βγάζει γάλα! Γύρω από αυτές τις θυλές υπάρχει μια μεγάλη ποσότητα (μάλλον) γάλακτος σκληρή. Η γάτα ζητάει χάδια και τις φαίνεται σαν να πονάει κάποιες φορές όταν πάει να την αγγίξει σε εκείνη την περιοχή!
Πως μπορούμε να βοηθήσουμε;;;
Παρακαλώ αν και αργά όποιος μπορεί ας βοηθήσει!
Ευχαριστώ!
ROZINA
Νεοφερμένο μέλος
θα ήθελα την γνώμη σας για ένα γατάκι που ζει σε μία γειτονική αυλή. Περνώντας προχθές έξω από την συγκεκριμένη αυλή το είδα και με τράβηξε κοντά του ο τρόπος που κινείται. Οι κινήσεις έχουν αυτό μου λέμε "σπαστικότητα" , δηλαδή, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Πέφτει κάτω και στην προσπάθειά σου να σηκωθεί αλλού θέλει να βάλει το πόδι του και αλλού αυτό από μόνο του πάει. Αφού του έβαλα να φάει παρατήρησα ότι στην προσπάθεια του να πάρει το φαγητό από το πιατάκι έπρεπε να "στοχεύσει" με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνει πάντα τον στόχο. Γενικότερα δείχνει ότι δεν μπορεί να ισορροπήσει για να περπατήσει και το τρέμουλο του μου θυμίζει ασθενή με πάρκινσον. Πιστεύω ότι έτσι γεννήθηκε. Νομίζω ότι είναι 6-7 μηνών και δυστυχώς γιαυτό θηλυκό. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτά που αναφέρω.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
iridaspithas
Νεοφερμένο μέλος
nina
Νεοφερμένο μέλος
Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γιατρέ καλησπέρα,
θα ήθελα την γνώμη σας για ένα γατάκι που ζει σε μία γειτονική αυλή. Περνώντας προχθές έξω από την συγκεκριμένη αυλή το είδα και με τράβηξε κοντά του ο τρόπος που κινείται. Οι κινήσεις έχουν αυτό μου λέμε "σπαστικότητα" , δηλαδή, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Πέφτει κάτω και στην προσπάθειά σου να σηκωθεί αλλού θέλει να βάλει το πόδι του και αλλού αυτό από μόνο του πάει. Αφού του έβαλα να φάει παρατήρησα ότι στην προσπάθεια του να πάρει το φαγητό από το πιατάκι έπρεπε να "στοχεύσει" με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνει πάντα τον στόχο. Γενικότερα δείχνει ότι δεν μπορεί να ισορροπήσει για να περπατήσει και το τρέμουλο του μου θυμίζει ασθενή με πάρκινσον. Πιστεύω ότι έτσι γεννήθηκε. Νομίζω ότι είναι 6-7 μηνών και δυστυχώς γιαυτό θηλυκό. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτά που αναφέρω.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Μπορει να έχει ωτιτιδα που του προκαλει πρόβλημα στον λαβυρινθο ή εγκεφαλιτιδα ΄προβλημα στην παρενγκεφαλίδα λόγω καλυκοϊου/ερπητοϊου

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool