JohnDVM
Διάσημο μέλος
Οπυρετος σημαίνει φλεγμονη , αμα συνεχίσει τους εμετους θα χρειαστεί και ορουςκαλησπερα και απο εμενα!!!! εχω ενα γατο το σπίθα εναμιση χρονων και πριν απο δυο μηνες βρηκα ενα μωρακι γατακι στα σκουπιδια διπλα σε μια σακουλα!!μεχρι και το πρωι η ίριδα(πλεον 2 μηνων και σκανταλιαρα)ηταν μια χαρα!!! το μεσημερι ομως εκανε εμετο και ηταν πολυ ζεστη.τη πηγα αμεσως στο κτηνιατρο που μου ειπε οτι ειχε πυρετο και μου εδωσε χαπακια.φτανοντας σπιτι ομως και μετα απο 20 εικοσι λεπτα ξανα εκανε εμετο!!!και ακομα κοιμαται. το νιωθω οτι ειναι ζεστη!!!να παω και αλλου??εχετε κατι να μου προτεινετε?
να είστε σε επικοινωνια με τον γιατρο σαςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Kαλημερα σας, Ξαφνικα και ενω ηταν μια χαρα ολη μερα χθες...αργα το απογευμα παρουσιασε και στα 2 ματακια του ο Smokey μας προβολη τριτου βλεφαρου.Ηταν υποτονικος και κοιμοταν συνεχεια. Το πρωι σημερα ...ενω αλλες φορες ερχεται να ζητησει φαι και να μας κανει πουρπουρια ...δεν εκανε τιποτα...τον βρηκα να καθεται διπλα στο πιατακι με το φαγητο του.Τον πηρα αγκαλια και πουρπουρισε λιγο.Νομιζω οτι κανει κατι τρεμουλιασματα.Τα ματακια του ανοιγουν καποιες στιγμες κανονικα οταν εστιαζει καπου αλλα μετα συντομα επανερχεται το τριτο βλεφαρο.Τον περασμενο μηνα περασαμε δυσκολα μια και ειχε πυρετο για πολλες μερες 42.Ειχε καποια εξαρθρωσει στην λεκανη του ...η οποια εχει δεσει τωρα. Θα τον παω σε 2 ωρες στον γιατρο αλλα εχω πραγματικα στεναχωρεθει.Πανω που εγινε καλα ..παλι τα ιδια. Εξετασεις για Aids και λευκαιμια εχει κανει και ηταν καθαρες.Δεν βγαινει καθολου εξω.Το μονο ισως κακο να ειναι πως η κορη μου ειναι λιγο αγαρμπη μαζι του. Αποπαρασιτωση εσωτερικη εκανε πριν 1 μηνα με μισο drontal. Eιναι 5 μηνων. Προχθες εχω την εντυπωσει οτι πρεπει να εφαγε μυρμιγκια.....να ειναι αυτο ???? Επισης κατι αλλο που εχω προσεξει και ο γιατρος δεν εχει δωσει την απαραιτητη προσοχη ειναι το εξης. Πριν 1 μηνα και ενω ειχαμε το προβλημα με τον πυρετο και την εξαρθρωση.....στα 2 του ποδια απο κατω οχι στο σημειο που ειναι τα πατουσακια..αλλα πιο ψηλα παρουσιαστηκαν 2 κενα στρογγυλα αλλα και στα 2 ποδια συμμετρικα στο ιδιο σημειο.Αρα δεν ανυσυχησαμε. Στο ενα ποδαρακι ομως το σημειο αυτο ηταν λιγο ερυθρο. Χωρις να εχει υγρο η κατι αλλο. Σημερα μετα παο ενα μηνα στο ενα ποδαρακι το κενο εκλεισε αλλα στο αλλο η ερυθροτητα παραμενει , ειναι ελαφρια πρισμενο το σημειο αυτο σαν να εσει κατι μεσα....και πανω απο την ερυθροτητα υπαρχει μια ξηρη μεβρανη σαν ξεφλουδισμα ας πουμε........
Θα πρεπει να το πατε στο γιατρο πιθανως να έχει πάλι πυρετο και για αυτο η προβολη του τριτου βλεφαρου
, επισης αν τα μυρμηγκια ήταν ψεκασμενα με εντομοκτονο μπορει και αυτο να του προκαλεσει την ατονια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Τα μάτια του γάτου μου γύρισαν και φαίνεται και αρκετό άσπρο μαζί με το πράσινο χρώμα τους..Θεωρείται αλληθώρισμα αυτό;Τι πρέπει να κάνω γιατρέ;
Θα πρέπει να το δει κτηνιατρος και να το εξετασει οφθαλμικα και νευρολογικα για να μπορεσει να σου απαντησει αν είναι κατι φυσιολογικο ή καποιο προβλημα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γεια σας! Μία γάτα γέννησε 5 μικρά τα 3 τα έπνιξαν και εμείς κρατήσαμε τα δύο γιατί σταμάτησε να τα θυλάζει αν κ πολύ μικρά.......νομιζώ οτι είναι άρρωστα γιατί έχουν τσίμπλες στα ματάκια τους κ το ένα έχει σχεδόν μαδήσει.... :/ πρέπει να τα βάλω σταγόνες ή κανένα άλλο φάρμακο; πείτε μου άν μπορείτε!! Ευχαριστώ![]()
θα πρέπει να τα πατε στον γιατρο μπορει να εχουν ρινοτραεϊτιδα , μύκητες ή ψωρα , να τα εξετασει και να σας δωσει την καταληλη θεραπεια

Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

ROZINA
Νεοφερμένο μέλος
Γιατρέ καλησπέρα,
θα ήθελα την γνώμη σας για ένα γατάκι που ζει σε μία γειτονική αυλή. Περνώντας προχθές έξω από την συγκεκριμένη αυλή το είδα και με τράβηξε κοντά του ο τρόπος που κινείται. Οι κινήσεις έχουν αυτό μου λέμε "σπαστικότητα" , δηλαδή, αλλού πατάει και αλλού βρίσκεται. Πέφτει κάτω και στην προσπάθειά σου να σηκωθεί αλλού θέλει να βάλει το πόδι του και αλλού αυτό από μόνο του πάει. Αφού του έβαλα να φάει παρατήρησα ότι στην προσπάθεια του να πάρει το φαγητό από το πιατάκι έπρεπε να "στοχεύσει" με αποτέλεσμα να μην πετυχαίνει πάντα τον στόχο. Γενικότερα δείχνει ότι δεν μπορεί να ισορροπήσει για να περπατήσει και το τρέμουλο του μου θυμίζει ασθενή με πάρκινσον. Πιστεύω ότι έτσι γεννήθηκε. Νομίζω ότι είναι 6-7 μηνών και δυστυχώς γιαυτό θηλυκό. Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω σε αυτά που αναφέρω.
ευχαριστώ για τον χρόνο σας
Καλημέρα σας και σας ευχαριστώ για την απάντησή σας.
Τελικα η γατούλα πάσχει όπως μου είπε ο κτηνίατρος της φιλοζωικής από "υποπλασία της παρεγκεφαλίδας" .
και πάλι σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.
Guest User 74802
Επισκέπτης
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλημέρα. Bρήκα κοντά στη δουλειά μου στο Νέο Κόσμο 4 μικρά γατάκια από τα οποία τα 3 έχουν πρόβλημα στα ματάκια τους. Γενικά αυτή η γειτονιά έχει πολλά γατάκια και εγώ και οι κάτοικοι τα ταΐζουμε και τα ψιλοφροντίζουν. Τα είχα δει από προχτές και τους έβαλα φαγητό αλλά δεν είχα πάει κοντά τους. Τα είδα πάλι χτες που έπαιζαν στο ίδιο σημείο μέσα σε ένα παρτέρι στο παρκάκι και όπως πήγα να τους βάλω φαγητό παρατήρησα ότι τα 3 πορτοκαλί δεν έχουν μάτια. Στεναχωρήθηκα πολύ. Το τέταρτο το μαυρούλι φαίνεται πως δεν έχει πρόβλημα. Τι να κάνω; Έψαξα για φιλοζωικές στο Νέο Κόσμο αλλά δεν βρήκα κάτι. Σκέφτομαι να μιλήσω με το pet shop που είναι απέναντι (Ζωόπολις) και ψωνίζω που απ'οτι ξέρω κάποιες μέρες λειτουργεί και ως κτηνιατρείο. Αλλά θα κάνουν τίποτα και τι μπορούν να κάνουν; Μπορούν να βοηθηθούν τα γατάκια κάπως; Έχετε να προτείνετε κάτι;
Το πιο πιθανό είναι να πάσχουν απο έρπη και σίγουρα χρειάζεται να τα δει κτηνιατρος και να γίνει θεραπεία

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Το νερο στο νησι θεωρειται ακαταλληλο για ποση απο ολους τους κατοικους του νησιου, μεχρι που μαγειρευουν με εμφιαλωμενο. Το θεμα της φιλης ειναι εαν κανει τα δυο γατια της να πινουν εμφιαλωμενο, μια και ο ενας γατουλης της περασε προσφατα ολοκληρη ιστορια με ουρολιθους. Καποιες μαρκες γραφουν οτι περιεχουν μαγνησιο και μαλλον δεν θα ειναι ενδεδειγμενες για χρηση απο γατο με τετοιο προβλημα.
Εχετε εσεις καποια αποψη πανω σε αυτο, ή μηπως γνωριζετε καποιες μαρκες που να ειναι χαμηλες σε επιβαρυντικα στοιχεια;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γιατρε ηθελα να ρωτησω κατι εκ μερους μιας φιλης του φορουμ που μετακομισε προσφατα στην Αμοργο και δεν εχει ακομα συνδεση στο ιντερνετ.
Το νερο στο νησι θεωρειται ακαταλληλο για ποση απο ολους τους κατοικους του νησιου, μεχρι που μαγειρευουν με εμφιαλωμενο. Το θεμα της φιλης ειναι εαν κανει τα δυο γατια της να πινουν εμφιαλωμενο, μια και ο ενας γατουλης της περασε προσφατα ολοκληρη ιστορια με ουρολιθους. Καποιες μαρκες γραφουν οτι περιεχουν μαγνησιο και μαλλον δεν θα ειναι ενδεδειγμενες για χρηση απο γατο με τετοιο προβλημα.
Εχετε εσεις καποια αποψη πανω σε αυτο, ή μηπως γνωριζετε καποιες μαρκες που να ειναι χαμηλες σε επιβαρυντικα στοιχεια;
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Ο γάτος θα χρειαστεί να τρώει την ειδική τροφη για τους ουρόλιθους και στο εμφιαλώμένο νερό να προσέχει την ετικέτα και να βλέπει πιο έχει τις πιο μικρές συγκεντρώσεις σε άλατα

Guest User 74802
Επισκέπτης
Το πιο πιθανό είναι να πάσχουν απο έρπη και σίγουρα χρειάζεται να τα δει κτηνιατρος και να γίνει θεραπεία![]()
Δηλαδή έχουν χλαμυδίαση; Η γειτόνισσα πήγε το ένα στον κτηνίατρο και της σύστησε να τους βάζει ένα κολλύριο. Κάποιος άλλος μου είπε να τους δίνουμε και αντιβίωση vibramycin. Χρειάζεται; Πρέπει να κάνουν την αγωγή και τα γατάκια που δεν έχουν ματάκια και αυτά που έχουν άρρωστα ματάκια;
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Θα πρέπει να τα δει κτηνιατρος και να τα εξετασει για να σου πει αν έχουν χλαμυδια ή έρπη ή και τα δυο μαζι και τι θεραπεια θα χρειαστουν και αν αυτα που δεν εχουν προβλημα μπορει να εμβολιαστουνΔηλαδή έχουν χλαμυδίαση; Η γειτόνισσα πήγε το ένα στον κτηνίατρο και της σύστησε να τους βάζει ένα κολλύριο. Κάποιος άλλος μου είπε να τους δίνουμε και αντιβίωση vibramycin. Χρειάζεται; Πρέπει να κάνουν την αγωγή και τα γατάκια που δεν έχουν ματάκια και αυτά που έχουν άρρωστα ματάκια;

Bubbles
Νεοφερμένο μέλος
Δε ξέρω αν αυτό το thread είναι το κατάλληλο αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με ''πρόβλημα υγείας''..
Λοιπόν, ξεκινώ. Στειρώσαμε τη Τζίτζι (από το ''Τζιντζερ'') την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε είναι μονίμως ξαπλωμένη, πράγμα που βρίσκω λογικό γιατί δεν πέρασε και λίγα το καημένο! Παρόλα αυτά τρώει με μεγάλη όρεξη και παίζει ενίοτε.. Σήμερα όμως όπως τη σήκωσα να ελέγξω τα ράμματα είδα ότι γύρω από αυτά έχει δύο 'σβολάκια' πιθανότατα στο σημείο που βρίσκονταν (κάποτε :-Ρ) οι ωοθήκες..σαν να έχει πρηστεί το σημείο..!!!
Ήταν ήδη λίιιγο πρησμένα τα σημεία αυτά αλλά σήμερα είναι αρκετά εμφανές το πρήξιμο!!
Είναι φυσικό να έχει πρηστεί;

Να πω ότι τη δέυτερη μέρα της ανάρρωσης την άφησα μια στιγμή από τα μάτια μου και μας ''έφαγε'' το ένα ράμμα!!! Πήρα τον κτηνίατρο και είπε ότι δεν πειράζει αρκεί να μη φάει και τα άλλα :-Ρ
(άσχετο αυτό απλά ήθελα να πω τον πόνο μου..)
Η γάτα μου, στειρωμένη, Περσίας, Tortoiseshell , με πλακουτσωτή μουρίτσα είναι σχεδόν 15 χρονών.
Πριν όλα ήταν ωραία , όμως εδώ και 8-9 μήνες περίπου έχει μειωθεί η ενέργεια της, δεν μου «μιλάει» όσο πριν και όταν το κάνει είναι χωρίς ένταση. Νερό πίνει σχεδόν την ίδια ποσότητα όπως και πριν. Όταν αναπνέει, αναπνέει από τη μύτη της κανονικά χωρίς πρόβλημα ή αίσθηση δυσφορίας, όμως ακούγεται κάτι σαν να έχει υγρό στα ρουθούνια της ( δλδ. σαν να μικρόροχαλίζει στο ξύπνιο της ) και επίσης από την κοιλίτσα της ακούγονται στομαχικοί/εντερικοί ( θα έλεγα ) θόρυβοι σαν να μην έχει φάει καιρό. Η επίσκεψη στη τουαλέτα της από καθημερινή άρχισε να γίνεται κάθε δύο ημέρες. Τα μάτια της είναι καθαρά χωρίς υγρά. Επίσης, ενώ ποτέ δεν έτρωγε όλα τα κρακεράκια που της έβαζα, το τελευταίο καιρό η όρεξη της έχει μειωθεί και πλέον τρώει συχνότερα όταν της δίνω τα κρακεράκια με το χέρι και όταν φυσικά της προσφέρω από εκείνες τις γατολιχουδιές που μοιάζουν με «υγρά κορδόνια» .
Της δίνω εδώ και 2-3 μήνες περίπου κρακεράκια που μου πρότεινε η κτηνίατρος : τα Royal Canin Senior Consult Stage 2 High Calorie και το Calo-Pet Paste.
Δυστυχώς παρόλα αυτά από τα 3,4Kg που ήταν, έφτασε σήμερα να ζυγίζει μόνο 2,4Kg . Όπως τη χαϊδεύω, τη χτενίζω και γενικότερα την περιποιούμαι, αισθάνομαι τα κόκαλα της σε ράχη, γοφούς και στο στέρνο της.
Την πήγα στον κτηνίατρο το Μάιο, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη για εξετάσεις και μου είπε πως οι αιματολογικές είναι σε γενικές γραμμές καλές, τα δόντια της είναι σχετικά καλά για τη ράτσα και την ηλικία, δε βρήκε πρόβλημα στο θυρεοειδή, ούτε στα νεφρά και στα ούρα της δεν έχει κρυστάλλους ( κάτι που είχε παλιότερα μία φορά, αλλά το διορθώσαμε γρήγορα με την ανάλογη τροφή και τη φαρμακευτική αγωγή ).
Μόνο κατά την εξέτασή της, είχε αυξημένους καρδιακούς παλμούς και η κτηνίατρος μου είπε πως ίσως να είναι η καρδιά
Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ή να σκεφτώ ????
Δεν θέλω να τη ταλαιπωρώ στην κατάστασή της.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα, να ζητησω κι εγω τη γνωμη σας, γιατι το προβλημα που εχω με ενα γατουλη επανερχεται σταθερα: Έχω ενα αρσενικο γατακι, 5 μηνων, μεγαλωμενο απο εμενα με μπιμπερο. Κοντεψε να μην επιζησει, του καναμε ορους γιατι ηταν αφυδατωμενο με διαρροιες και τετοια, και ενω ηταν σαν αρρωστο, πλεον ειναι κοντα στα 4 κιλα, χοντρουλικο και παιχνιδιαρικο. Τον Αυγουστο αρρώστησαν ολα τα γατακια που ειχα σε προσωρινη φιλοξενια ενώ έλειπα με διαρροιες (η "υπεύθυνη" που άφησα πίσω μου τα τάισε κιμά), τους εδωσα flagyl για 5 μερες. Μέσα Σεπτεμβρίου πηραν και το Drontal για τα σκουληκια. Όμως ο Γκίζμο μου, ενω ηταν καλα, αρχισε παλι διαρροια, μετα εκανε σταθερα κακακια, αφηνοντας στο τελος λιγη διαρροια. Απο τοτε εναλλαξ, μια κανει σταθερα, μια κανει λιγα νερουλα στο τελος και τριβεται στο πατωμα. Τρωνε την ProPlan junior. Επισης, ο κτηνιατρος ειπε πως εχει φραγη περιπρωκτικων αδενων και να πηγαινω οποτε βρωμαει, να του αδειαζει το υγρο. Όμως το γατακι βρωμαει σιγουρα δυο φορες το μηνα, τριβεται και πλενεται με μανια και το λυπαμαι. Δεν υπαρχει θεραπεια; Επισης, το προβλημα με την τουαλετα του οφειλεται και αυτο στους περιπρωκτικους αδενες, ή πρέπει να παρει πάλι flagyl ή χάπι για σκουλήκια; Ευχαριστώ πολύ.
αφού εφαγαν ωμό κρέας καλό είναι να ξαναπάρουν χάπι για τα σκουλήκια και να συζητήσετε με τον κτηνιατρό σας για μια αντιβιώση επίσης ειδική κονσέρβα για διάρροιες

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
τον πηρα απ το δρομο που περπατουσε τυφλος,θα τον πατουσαν αυτοκινητα,τον εχω κλεισμενο σε αποθηκακι,αλλα δεν μ αφηνει να τον καθαρισω,να δω τι εχει.του εβαλα να φαει και να πιει νερο αλλα ειναι σε κατασταση σοκ,δεν μπορει να φαει,ουτε να πιει.
η γλωσσα του ειναι λιγο εξω ξεραμενη,την εβρεξα μ ενα πανακι το δεχτηκε ευχαριστα,αλλα δεν την βαζει μεσα δε ξερω τι να κανω.οποια βοηθεια ευπροσδεκτη,ευχαριστω εκ των προταιρων.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Πιθανώς να είναι φλεγμονή από τα ράμματα αν είναι και ζεστό καλύτερα να το δει ο κτηνίατροςΚαλησπέρα σε όλες και όλους!!!
Δε ξέρω αν αυτό το thread είναι το κατάλληλο αλλά αυτό που θέλω να ρωτήσω έχει να κάνει με ''πρόβλημα υγείας''..
Λοιπόν, ξεκινώ. Στειρώσαμε τη Τζίτζι (από το ''Τζιντζερ'') την περασμένη Παρασκευή και έκτοτε είναι μονίμως ξαπλωμένη, πράγμα που βρίσκω λογικό γιατί δεν πέρασε και λίγα το καημένο! Παρόλα αυτά τρώει με μεγάλη όρεξη και παίζει ενίοτε.. Σήμερα όμως όπως τη σήκωσα να ελέγξω τα ράμματα είδα ότι γύρω από αυτά έχει δύο 'σβολάκια' πιθανότατα στο σημείο που βρίσκονταν (κάποτε :-Ρ) οι ωοθήκες..σαν να έχει πρηστεί το σημείο..!!!
Ήταν ήδη λίιιγο πρησμένα τα σημεία αυτά αλλά σήμερα είναι αρκετά εμφανές το πρήξιμο!!
Είναι φυσικό να έχει πρηστεί;![]()
Να πω ότι τη δέυτερη μέρα της ανάρρωσης την άφησα μια στιγμή από τα μάτια μου και μας ''έφαγε'' το ένα ράμμα!!! Πήρα τον κτηνίατρο και είπε ότι δεν πειράζει αρκεί να μη φάει και τα άλλα :-Ρ
(άσχετο αυτό απλά ήθελα να πω τον πόνο μου..)
JohnDVM
Διάσημο μέλος
Γιατρέ καλημέρα σας, θα ήθελα παρακαλώ τη γνώμη σας.
Η γάτα μου, στειρωμένη, Περσίας, Tortoiseshell , με πλακουτσωτή μουρίτσα είναι σχεδόν 15 χρονών.
Πριν όλα ήταν ωραία , όμως εδώ και 8-9 μήνες περίπου έχει μειωθεί η ενέργεια της, δεν μου «μιλάει» όσο πριν και όταν το κάνει είναι χωρίς ένταση. Νερό πίνει σχεδόν την ίδια ποσότητα όπως και πριν. Όταν αναπνέει, αναπνέει από τη μύτη της κανονικά χωρίς πρόβλημα ή αίσθηση δυσφορίας, όμως ακούγεται κάτι σαν να έχει υγρό στα ρουθούνια της ( δλδ. σαν να μικρόροχαλίζει στο ξύπνιο της ) και επίσης από την κοιλίτσα της ακούγονται στομαχικοί/εντερικοί ( θα έλεγα ) θόρυβοι σαν να μην έχει φάει καιρό. Η επίσκεψη στη τουαλέτα της από καθημερινή άρχισε να γίνεται κάθε δύο ημέρες. Τα μάτια της είναι καθαρά χωρίς υγρά. Επίσης, ενώ ποτέ δεν έτρωγε όλα τα κρακεράκια που της έβαζα, το τελευταίο καιρό η όρεξη της έχει μειωθεί και πλέον τρώει συχνότερα όταν της δίνω τα κρακεράκια με το χέρι και όταν φυσικά της προσφέρω από εκείνες τις γατολιχουδιές που μοιάζουν με «υγρά κορδόνια» .
Της δίνω εδώ και 2-3 μήνες περίπου κρακεράκια που μου πρότεινε η κτηνίατρος : τα Royal Canin Senior Consult Stage 2 High Calorie και το Calo-Pet Paste.
Δυστυχώς παρόλα αυτά από τα 3,4Kg που ήταν, έφτασε σήμερα να ζυγίζει μόνο 2,4Kg . Όπως τη χαϊδεύω, τη χτενίζω και γενικότερα την περιποιούμαι, αισθάνομαι τα κόκαλα της σε ράχη, γοφούς και στο στέρνο της.
Την πήγα στον κτηνίατρο το Μάιο, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβρη για εξετάσεις και μου είπε πως οι αιματολογικές είναι σε γενικές γραμμές καλές, τα δόντια της είναι σχετικά καλά για τη ράτσα και την ηλικία, δε βρήκε πρόβλημα στο θυρεοειδή, ούτε στα νεφρά και στα ούρα της δεν έχει κρυστάλλους ( κάτι που είχε παλιότερα μία φορά, αλλά το διορθώσαμε γρήγορα με την ανάλογη τροφή και τη φαρμακευτική αγωγή ).
Μόνο κατά την εξέτασή της, είχε αυξημένους καρδιακούς παλμούς και η κτηνίατρος μου είπε πως ίσως να είναι η καρδιά![]()
Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ή να σκεφτώ ????
Δεν θέλω να τη ταλαιπωρώ στην κατάστασή της.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ίσως χρειαστεί να γίνει κάποιος υπέρηχος στην κοιλιά μηπως και υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο έντερο και τους λεμφαδένες και για αυτ. Δεν παίρνε. Βάρος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
καλησπερα,βρηκα χτυπημενο γατο,δεν ξερω τι να κανω,εδω κτηνιατρο δεν εχουμε,το σωμα του ειναι καλα,δεν εχει χτυπηματα και περπαταει κανονικα,αλλα τα ματια του ειναι μαυρα,ενοω,οτι δεν εχει ματια,και δεν ειναι τσιμπλες ή ρινοτραχειτιδα,ή αμαξι τον χτυπησε η επειτηδες κατι του εβαλαν στα ματια(καποιοι)...
τον πηρα απ το δρομο που περπατουσε τυφλος,θα τον πατουσαν αυτοκινητα,τον εχω κλεισμενο σε αποθηκακι,αλλα δεν μ αφηνει να τον καθαρισω,να δω τι εχει.του εβαλα να φαει και να πιει νερο αλλα ειναι σε κατασταση σοκ,δεν μπορει να φαει,ουτε να πιει.
η γλωσσα του ειναι λιγο εξω ξεραμενη,την εβρεξα μ ενα πανακι το δεχτηκε ευχαριστα,αλλα δεν την βαζει μεσα δε ξερω τι να κανω.οποια βοηθεια ευπροσδεκτη,ευχαριστω εκ των προταιρων.
Δυστυχώς στην κατάσταση που είναι μόνο γιατρός μπορεί να πει τι έχει θα πρέπει με κάποιο τρόπ. Να του καθαρίσετε τα μάτια για να δούμε το μέγεθος του προβλήματος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 62 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- dionysia_p
- Βαλκα
- AnnieGr
- ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΝΟΥΛΗΣ
- ofilia
- mayrh gata
- Aρτεμις
- Djali
- sissoulaki
- alkinoow123
- kaith18927
- ΧΙΟΝΑΤΗ15585
- Zoro-mpoy
- tasos_perama
- sissy12
- 3lbereth
- F.Butter
- CoffeeBlack
- maiksth
- uncle_nontas
- anthilia
- Marw-Sissy
- Lia_cha
- Κριτολαος
- vampce
- ΕΛΑ
- giannisvitara
- Mona1
- mpirarxos
- Βάσω Μαν
- ANTONELLA
- sararoutsi
- Claire Rentfield
- aston3
- Javier
- λένα117
- dkat
- kitara
- kitcat
- Kostasrc
- ΜαρίαΣτρ80
- Vakova
- gatito
- raccoon
- dorothea_v
- nasstazia
- Roulita16248
- Βρεγμένη γάτα
- ManolisG
- nasia99
- lelocat
- ankas
- JohnDVM
- konstans
- 761
- Ελένη Άνση
- Pennylane
- Lord Kratos
- tz3nh
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool