Γιατρέ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας.
εγώ άλλαξα κτηνίατρο διότι είχα τις αμφιβολίες μου και επειδή δεν είμαι ειδική θέλω κάποιον που να τον εμπιστεύπομαι..
ο βήχα ςέχει σταματήσει.μου είπε ο γιατρός ότι πρπει να κάνουμε αποπαρασίτωση και θα του κάνει όταν τον πάω για ένα ακόμη εμβόλιο.επίσης. κάναμε στειρωση το Σάββατο και χαίρομαι γιατί ένω το Σάββατο ήταν να τον λυπάσαι ,με εμετούς και αστάθεια και όλα τυα συναφή ,από την επόμενη ήταν μία χαρά!!
μόνο που από χθες κανει διαρροία.όχι κάτι έντονο διότι δεν τον ενοχλει-τρώει ,παιζει κανονικότατα,αλλά εγω που τον παρατηρω το είδα.
μου ειπε σημερα το πρωι ο γιατρός ότι ισως οφειλεται στο ότι χθες του άλλαξα τροφη....
βεβεαια νομιζω οτι το παρουσιασε λιγο πριν,δεν ειμαι βέβαιαη.θα το τσεκαρω και θα δω.
υπαρχει περιπτωση να οφειλεται στη στειρωση??
Επίσης θα ηθελα να ρωτησω για το θεμα της αντιβιωσης μετα τη στειρωση.Ο γιατρος μου ειπε οτι του εκανε μια ενεση αντιβιωσης και δε χρειαζεται ληψη φαρμακου απο το στομα μετεγχειρητικά.Ισχύει κατι τετοιο
Ευχαριστώ εκ των προτερων για το χρόνο που αφιερώνετε στο να μας διαλευκάνετε τις απόριες μας!!!!!