καλησπέρα σε όλους.
έχω ένα προβληματάκι με τη γατούλα μου και θα ήθελα την άποψη του γιατρού γιατί φοβάμαι μήπως μου κρυολόγησε.
η γατούλα μου είναι σχεδόν 4ων μηνών και η διατροφή της είναι κυρίως ξηρή τροφή arden grange kitten-2 φορές τη βδομάδα κοτόπουλο βραστό και μια ή 2 φορές τη βδομάδα κονσέρβα για kitten.
μέχρι χθες δεν είχα θεματάκι με διάρροιες κλπ, παρότι η μικρή πριν την πάρω είχε περάσει διάφορα, αλλά πολύ μικρή.
χθες και σήμερα παρατήρησα πως μετά την τουαλέτα το πωπουδάκι της δεν ήταν καθαρό, όπως συνήθως, σα να μην είχε κάνει όλα τα κακάκια της στην τουαλέτα και να είχε μείνει λίγο. ως αποτέλεσμα είχε να αφήνει σημαδάκια στο τραπέζι κι όπου περνούσε και να τρέχω από πίσω να την πιάσω για να τη σκουπίσω με λίγο χαρτί.
πάντως όταν της καθάρισα τη λεκάνη τα κακάκια της ήταν όπως συνήθως, σφιχτά και σκούρα, δεν παρατήρησα κάποια αλλαγή.
στην αρχή ανησύχησα μήπως ήταν σκουληκάκι κάτι αυτό που άφηνε αλλά η μυρωδιά ήταν συγκεκριμένη...καταλαβαίνετε. εκτός αυτού έχει πάρει χαπάκι ενδοπαρασίτωσης από το γιατρό της προ 15ημέρου.
υπάρχει πρόβλημα? οι γάτες δε γλύφουν όλα τα σημεία του σώματός τους? εννοώ δεν το καθαρίζουν μόνες τους αυτό το σημείο?
υπάρχει περίπτωση να είναι ένδειξη κρυολογήματος?
ευχαριστώ εκ των προτέρων και συγγνώμη για τις.. περιγραφές