aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μου λειψατε!!!
Ανοιγω εδω αυτο το θεμα για να σας πω να προσεχετε με το ασυρματο ιντερνετ!!!!!!
Διαβαστε τι επαθα και με χασατε τοσο καιρο.
Ειπα να κανω μια συνδεση ασυρματη σε ιντερνετ σε πολυ γνωστη εταιρεια!!! Κοκκινο και ασπρο!! Σας θυμιζει τιποτα;

Το παγιο καθε μηνα ηταν γυρω στα 29 ευρω. Τσιμπημενο αλλα λεω δεν βαριεσαι θα εχω ιντερνετ συνεχεια μια και φευγω συχνα και δεν ειμαι σταθερα σε ενα μερος.
Ε λοιπον περασε ενας μηνας και μετα μου ηρθε παιδια ενας λογαριασμος 950 ευρω!!!!
Λεω τι γινεται; Αν ειναι δυνατον!!!!
Τελοσπαντων να μην λεω πολλα εκανα μια τεραστια ιστορια με την εταιρεια, συζητησα και με δικηγορο, να το φτασω στα ακρα, αποφασισμενη να μην πληρωσω τοσα πολλα λεφτα χωρις λόγο!! Σκεφτηκα οτι κατι λαθος εγινε, δεν μπορει!!!!
Στο ασυρματο ιντερνετ υπαρχει ογκοχρεωση. Δικαιουσαι το μηνα 5 G. Εγω δεν ειχα κατεβασει σχεδον τιποτα (ελαχιστες φωτο) και κατα τα λεγομενα τους ειχα κατεβασει 1,50 περιπου g επιπλεον, που αυτο κατα την γνωμη τους στοιχιζει 900 ευρω!!!!!
Παιδια τελικα βγηκε και καλα, οτι οποια σελιδα ανοιγεις στο ασυρματο ιντερνετ κατεβαζει!!!! Αυτο ισχυει αλλα δεν κατεβαζει πια τοσο πολυ! Κι ομως!!!! Οποια σελιδα ανοιξα εδω μεσα και ειχε εστω και ενα avator με φωτο, το χρεωνομουν!!! Ανεξαρτητα απ το οτι δεν κατεβασα τιποτα για τον υπολογιστη!!!!!Επισης και το you tube οτι βλεπεις χεωνεται!!!! Μιλαμε για πολυ παρανομη φαση.
Τελοσπαντων δεν θα πληρωσω τα χρηματα αυτα γιατι ημουν αποφασισμενη να παω δικαστικα μεχρι το τελος και ετσι η εταιρεια απεσυρε το λογαριασμο!!!!!!!
Υ.Γ: οι μετρητες ειναι χαλασμενοι, μην τους εμπιστευεστε
Τα συμπερασματα δικα σας και οποιοι εχετε ασυρματο σαν εμενα, περαστικα σας!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jasmine
Δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Πειτε το παντου και οποιος φιλος σας την πατησει να μην κολλησει πουθενα, να το φτασει μεχρι το τελος, ειναι παρανομο αυτο που κανουν.
Εγω τωρα ειμαι σε διαδικασια σκεψεων για την επομενη κινηση μου, πως θα φυγω εντελως απ την εταιρεια. Εχω συμβολαιο και θα το σπασω σας το ορκιζομαι. Δεν πληρωνω τσαμπα σε κανεναν. Σκεφτομαι την επομενη κινηση μου. Σαν σκακι ενα πραγμα. Εχω κανει 2 αμφισβητησεις, τις κερδισα και τωρα παμε για φιναλε

jasmine
Δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν υπαρχει στην Ελλαδα ακομη ελευθερο ασυρματο
Τρελη παρανομια!!!
Αυτο που με ενδιαφερει εμενα ειναι να φυγω απ την εταιρεια και να ξεμπερδεψω εντελως και να πω σε κοσμο να ξερει
aretha
Περιβόητο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να τα καταφέρεις. Και ξέρεις ε με το ασύρματο, αν δεν βάλεις κωδικούς κλειδώματος, μπορεί να μπει στο internet οποιοσδήποτε στην οικοδομή ή στις γειτονικές που το βρίσκει ανοιχτό!!!!
ναι το ξερω!!!!! Ο γειτονας εχει και δεν μπορω να τον κλεψω!!!

Πλακα κανω, δεν μπαινω σε αλλον, στεναχωριεμαι!
Αλλα καποια στιγμη το ειδα οτι καποιος εδω εχει ιντερνετ διπλα μου και εχει κωδικο.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ασύρματο δίκτυό σου το είχες κλειδωμένο; Γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν (ή βαριούνται) να το κλειδώσουν κι έτσι δίνουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους γείτονές τους...![]()
ναι ειναι κλειδωμενο. Δεν ηταν τετιοα περιπτωση παιδια. Η εταιρεια ειναι κλεφτες!!!! Χρεωνουν τα παντα σαν κατεβασμα!!! ΚΑι τωρα που μπαινω εδω ψιλοφοβαμαι.
Μπαινω πρωτη φορα σημερα εδω και μονο στα μειλ μου!!
Πληρωνεις δηλαδη 29 ευρω για να μην μπορεις να μπεις πουθενα!!!!!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλιως λετε να την γλιτωνα η θα πληρωνα; Καποιο λαθος εντοπισα και γω ο καημενος καταναλωτης!!!!

Τιποτα, μην το συζητατε, ειναι παρανομο και εκμεταλλευση. Δεν ενημερωνουν για κατι τετοιο, δεν υπαρχει πουθενα γραμμενο και στο ξεφουρνίζουν μετα!!!!!!
Fotini
Διάσημο μέλος
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Πειτε το παντου!! ΚΑι να μην μασανε να διεκδικησουν το δικιο τους οι αδικημενοι του ιντερνετ!!!

ΘΑ ξαναμπω απο ιντερνετ καφε, εαν κανετε καμια συναντηση στειλτε μου κανα μυνημα στο κινητο να με ειδοποιησετε εαν δεν ειμαι εδω για καποιο διαστημα. Θα χαρω να ερθω και γω μια φορα!!Καποια κοριτσια εχουν το τηλ μου. Αυτα! Σας φιλω, μου λειπετε!!!!!!
i ll be back!!!
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάρε και την Ένωση Καταναλωτών να τους πεις για την εταιρία
ειπες την σωστη φραση!!! ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ!!!
Οσοι το παθετε αυτο, να μην ξεχασετε να την πειτε αυτη τη φρασουλα στην εταιρεια αυτη με τα ωραια χρωματα!!!
Τους πιανει μια ρίγη!!!
Ευχαριστω για την συμβουλη, εχεις απολυτο δικιο.

ΚΑι να συμπληρωσω και γω μια φρασουλα κλειδι: ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα μετα απο αυτα που επαθες θα το ψαξω καλα τωρα...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πω πω...κι εγω σκεφτομαι το καλοκαιρι που φευγω 2 μηνες να κανω τετοιο πακετο για ασυρματο,για να μπορω να παρω το λαπ τοπ Χαλκιδικη...
Αλλα μετα απο αυτα που επαθες θα το ψαξω καλα τωρα...
και γώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω τώρα με έπιασε πανικός....Άμα βρεις άκρη να μου πείς και μενα γιατί με ενδιαφέρει αλλιώς σε internet cafe μας βλέπω το καλοκαίρι δεν γίνεται αλλιώς.......
Αυτό βεβαια ισχύει μόνο για τα κινητά όχι για το ασύρματο δύκτιο το σπίτι εγώ το έχω 2 χρόνια και δεν έχω κανένα πρόβλημα.....
julia
Διακεκριμένο μέλος
Εδω ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ εταιρειες κλεισανε, επιδη εμειναν χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool