Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
οταν καποιος σε αδικει και σε κλεβει μπορεις να υψωσεις το κεφαλι και να μην φοβηθεις την τεραστια οποια εταιρεια και να ζητησεις το δικιο σου και να κερδισεις τελικα.
Μας εχουν μαθει να φοβομαστε και να τα τρωμε ολα.
και αυτο βρε παιδια μηπως και καποιος εχει ασυρματο και μπαινει χαλαρα, ετσι ενημερωτικα!
Μακαρι να ειχε μια επικινδινοτητα ολο αυτο...μακαρι....θα το ευχομουν μηπως και γινει τιποτα εντονο και
βρει λιγος κοσμος το δικιο του. Αλλα που τετοια τύχη.
Αυτα μονο στην Μπροκοβιτς την ταινια γινονται
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος
Υ.Γ. Όταν λες ότι δέχτηκε η εταιρεία να μη πληρώσεις σου έστειλε εξοφλητικό ή πιστωτικό σημείωμα ώστε να σιγουρέψεις την εξόφληση, ή απλά στο είπαν προφορικά;![]()
αυτο το τελευταιο Νερινα μου πολυ καλα κανεις και το σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι να βασιζεσαι σε προφορικο λογο, ετσι πρεπει να σκεφτεται κανεις γιατι δεν ειναι να εμπιστευεσαι με τιποτα
anesperos13
Εκκολαπτόμενο μέλος
Που δεν χρεωνεται...
Σκεψου μονο οτι ενα βιντεο για να το δεις πρεπει να κατεβασεις 30-40 η 100 Mb αναλογα το μεγεθος... Αρα μιλαμε για 30-40 η 100 ευρω για ενα βιντεο...
Δεν ειναι τιποτα φοβερο τα 950 ευρω με τετοιες τιμες. Σκεψου οτι για να μπεις σε ενα απλο σιτε η οπως αυτο εδω πρεπει να δωσεις 1 ευρω. και αν στειλεις ενα μηνυμα παλι το ιδιο και ξανα μανα...
ΔΕΝ ειναι θεμα μετρητων. Εκει θα το χασεις το παιχνιδι. Ειναι θεμα αισχροκερδιας. Αλλα εγω ποτε δεν ηξερα καμια εταιρια να μην δουλευει και με αισχροκερδια...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
για τετοιου τυπου εταιρειες που εκμεταλευονται το κοσμο, και εγω με τους φιλους μου δεν μπαινω σε αντιπαραθεσεις Χουζουρι μου και χαιρομαι που και συ νιωθεις το ιδιο
Οταν το παρανομο εγινε νομιμο τοτε πλουτισαν ολοι οι κλεφτες.
Επικινδυνο; Για ποιον;Ποια ειναι η επικινδυνοτητα;
Ναι την δυσφημιζω την εταιρεια και την κατηγορω ανοιχτα, ηδη το κανω και με δικηγορο, ειναι χαλια οι μετρητες της.
εαν εχω αποδειξεις;
νομιζω οτι το μου 'χαρισαν' 950 ευρω, μιλαει απο μονο του
Αυτό είναι επικίνδυνο για το ίδιο το forum! Διότι δυσφημείται (κατά την άποψή μου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ) η εταιρεία!
Επίσης, συγνώμη που στο λέω, δεν νομίζω ότι στα χάρισαν επειδή κατάλαβαν το λάθος τους, όπως λες. Στα χάρισαν επειδή αντιλήφθηκαν την "ασχετοσύνη" σου (κι αυτό το λέω με ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!) και για ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ λόγους.
aretha
Περιβόητο μέλος
Παρακαλώ στο εξής να μην αναφέρετε επωνυμίες εταιρειών. Όποιος χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες, αυτές μπορούν να δίνονται είτε με email είτε με πμ.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Όμως, όταν αναφέρονται ανακρίβειες, δεν είναι μόνο θέμα επωνυμίας....
Αρκεί και να υπονοείται συγκεκριμένη εταιρεία (και εδώ υπονοήθηκε ΡΗΤΩΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ).

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
).Επομένως, το συμπέρασμα που βγαίνει από εδώ είναι ότι σχολιάζοντες και δυσφημίσαντες μπαίνουν στο ίδιο... σακί; Δεν το βρίσκω σωστό. Για εμένα το κρίσιμο είναι το αν αυτό που αναφέρεται είναι "ακριβές" ή όχι...
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
και γώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω τώρα με έπιασε πανικός....Άμα βρεις άκρη να μου πείς και μενα γιατί με ενδιαφέρει αλλιώς σε internet cafe μας βλέπω το καλοκαίρι δεν γίνεται αλλιώς.......
..

ετσι ετσι με τα πιτσιρικια διπλα να σπρωχνουν...και δεν εχει εκει που παω και τραβιεμαι στα Μουδανια
Subject to change
e-steki.gr Founder
Έχω την εντύπωση ότι και αληθή να είναι τα όσα λέγονται, είναι πάλι παράνομο. Αυτή δεν είναι η διαφορά της συκοφαντικής δυσφήμισης και της δυσφήμισης (σκέτο);Αν όσα αναφέρονταν ήταν ακριβή, δεν θα τίθετο θέμα δυσφήμισης, ακόμα κι αν γραφόταν το όνομα της εταιρείας.
Όμως, όταν αναφέρονται ανακρίβειες, δεν είναι μόνο θέμα επωνυμίας....
Αρκεί και να υπονοείται συγκεκριμένη εταιρεία (και εδώ υπονοήθηκε ΡΗΤΩΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ).
Μιας και εσύ σίγουρα τα ξέρεις πολύ καλύτερα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ωστόσο, για να πληρωθεί η υπόσταση του αδικήματος απαιτείται να υπάρχει ΣΚΟΠΟΣ δυσφήμισης (δόλος). Όποιος απλώς αναφέρει ένα πραγματικό περιστατικό ΑΛΗΘΕΣ, χωρίς να επιδιώκει να θιγεί η τιμή και η υπόληψη της εταιρείας, ΔΕΝ διαπράττει δυσφήμιση.
Η άποψή μου είναι ότι η aiora (και κάποιοι άλλοι) ΑΝ διέπραξε κάποιο "αδίκημα" έναντι της εν λόγω εταιρείας (ελέγχεται αυτό), αυτό ήταν απλή δυσφήμιση (όχι συκοφαντική αφού δεν γνώριζε ότι όσα λέει είναι αναληθή), διότι τα έγραψε με σκοπό να θίξει την εν λόγω εταιρεία.
Φυσικά, στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, καμία σχέση δεν υπάρχει αν αναφέρεται ή όχι το όνομα της εταιρείας... ΑΡΚΕΙ και να υπονοείται!!! Επομένως, ήταν λανθασμένη (και παιδαριώδης τολμώ να πω) η ενέργεια να...... σβηστεί το όνομα... Αντίθετα, θα έπρεπε να στηλιτευθεί η πρόθεση δυσφήμισης!
Τούτου δοθέντος θεωρώ άτοπη και την ενέργεια να διορθωθούν τα μηνύματα (τα δικά μου και της Νερίνας) που περιείχαν το όνομα της εταιρείας, τα οποία μάλιστα ήταν και προς υπεράσπισή της!!!!!

Υ.Γ. Θα πρότεινα να κλείσετε το θέμα ή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσετε ότι δε σας βρίσκει σύμφωνους η θέση της Αιώρα και μόνο για το γεγονός ότι δε έχετε στοιχεία για το τι πραγματικά ισχύει.
Επίσης ο χρωματικός προσδιορισμός σε σχέση και με το τι ισχύει στο πρόγραμμα που αναφέρει η Αιώρα παραπέμπει στο "τι κάνει νιαου-νιου στα κεραμίδια" (καθότι είμαστε και σε γατοφόρουμ) και επιλέγοντας να κρατήσετε αυτά τα στοιχεία είναι σα να λέτε "σε αφήνουμε να συνεχίσεις ότι κάνεις θεωρώντας ότι μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να μας πάρουν είδηση". Λίγο αφελές μου φαίνεται.

Subject to change
e-steki.gr Founder
Ευχαριστώ Βικτώρια για τη διευκρίνιση, το είχα ξεχάσει αυτό και τα θυμόμουν λάθος.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Χατήρια δε χαλάμε!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool