Για διαβάστε εδώ!!! -ασύρματο internet

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΔΕΝ φταιει το ασύρματο.....
Η εταιρεια ΦΤΑΙΕΙ.... :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κλοπες...υποκλοπες και αγιος ο Θεος!!!!

Αποφυγεται την συγκεκριμενη εταιρεια...
2 ατομα γνωστοι μου παθανε ακριβως το ιδιο!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Αιώρα αυτό είναι η ογκοχρέωση, χρέωση με το byte. Ακόμα και οι φωτογραφίες έχουν κάποιο μέγεθος... Όταν λοιπόν καλείς μια σελίδα, κατεβάζεις το μέγεθός της!
Δεν μπορεί να μην αναφέρεται ότι τα 29 ευρώ το μήνα ειναι με ογκοχρέωση...

Επίσης αυτό είναι ακριβό διότι είναι mobile internet, ήτοι internet ΚΙΝΗΤΗΣ τηλεφωνίας... Έτερον εκάτερον!!

Καλό είναι πριν "αγοράσετε" μία υπηρεσία, να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τί περιλαμβάνει...
Σου είπαν ότι περιλαμβάνει 5 Gb η εν λόγω χρέωση. Δεν ρώτησες τί σημαίνει αυτό????

Η ογκοχρεωση και η χρονοχρέωση δεν συμφέρει ρε παιδιά, αυτά είναι για τους επιχειρηματίες μεγιστάνες του πλούτου.
Κύριο κύριο έρχεται το επισκέπτη με το ελικόφτερο

Επίσης αυτό είναι ακριβό διότι είναι mobile internet, ήτοι internet ΚΙΝΗΤΗΣ τηλεφωνίας... Έτερον εκάτερον!!

Καλό είναι πριν "αγοράσετε" μία υπηρεσία, να ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τί περιλαμβάνει...
Σου είπαν ότι περιλαμβάνει 5 Gb η εν λόγω χρέωση. Δεν ρώτησες τί σημαίνει αυτό????

μια χαρα και διαβασα και ρωτησα και μου ειπανε οτι τα 5 G ειναι εαν κατεβαζεις για τον υπολογιστη, οχι οτι κατεβαζει ο υπολογιστης στις σελιδες.Εγω εμπαινα λιγο στο ιντερνετ.
Πρωτη χαζομαρα τους

μετα το δευτερο ηταν οτι ο σπουδαιος τους μετρητης εγραφε 3,5 G οταν ξαφνικα μου το κοψανε και ειπανε οτι καταναλωσα 6,5 G!

χουζουρι μου, μην βασιζεσαι σε εκεινη την σειρα, λενε αλλα απο κοντα. Στο λενε αυτο, αλλα τι σου λενε εχει σημασια!

Το γεγονος ειναι οτι με φεσωσανε!

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΕΓΩ ΑΥΤΑ. Ηταν ψεμμα.

Και την ενημερωση αυτη που σας λεω την κανανε μετα!!! Αφου κανεις το συμβολαιο και δεν μπορεις να το σπασεις γαι ενα χρονο!!!γιατι πρεπει να δωσεις καμια 500αρα πισω για την συσκευη!!

Στην αρχη λεγανε ψεμματα!

Εκει ειναι η μεγαλη κομπινα! Οτι χρεωνανε αερα πατερα.

Αλλα λεει ο μετρητης, αλλα οι υπαλληλοι και αλλα τα χαρτια τους!!!
ΕΑν ηταν καθαροι λες να μου χαριζανε ετσι ξαφνικα 950 ευρω και να με καλοπιανουν;

Ειναι γιατι δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα. Κανουν οτι τους κατεβει.

Σας λεω, το παθανε και αλλοι.ΚΑι οι μετρητες τους γραφουν αλλα! Σου λεει ολο και καποιο κοροιδο θα την πατησει και θα πληρωνει κατι που δεν εκανε!!

ΚΑι το καλυτερο δεν σας το πα! Μου ζητησανε και 350 για να μου το συνδεσουν μετα!

εννοειτε δεν εχω πληρωσει τιποτα, εχω δικαιωθει μεχρι στιγμης

ασε που τους εδωσα το κινητο μου και λεγανε μετα οτι δεν το ειχανε να με ειδοποιησουν και τετοια απαραδεχτα ψεμματα

οχι παιδια, μην τους δικαιολογειτε, λενε ψευτιες και μπερδευουν τον κοσμο.

Απλη λογικη.

σας ρωταω, σας φαινεται λογικο : 1,5 G να στοιχιζει 950 ευρω;

Η ογκοχρεωση και η χρονοχρέωση δεν συμφέρει ρε παιδιά, αυτά είναι για τους επιχειρηματίες μεγιστάνες του πλούτου.
Κύριο κύριο έρχεται το επισκέπτη με το ελικόφτερο

χαχαχα :lol::lol::lol::lol:

ασε με και θα δαγκωσω κανα αυτι!!! Τα εχω παρει με τους αλητες!

Αν δεν τους πληρώσεις τίποτα μπορούν να σου κάνουν τίποτα; Χωρίς να βάλεις δικηγόρο και να ξοδεύεσαι. Αν τους πει δεν σας πληρώνω τίποτα γιατί δεν ισχύει τίποτα από όσα λέτε και να κάντε ο,τι θέλετε, τι θα κάνουν;

Έξω οι κλέφτεεεεεεες

Αν δεν τους πληρώσεις τίποτα μπορούν να σου κάνουν τίποτα; Χωρίς να βάλεις δικηγόρο και να ξοδεύεσαι. Αν τους πει δεν σας πληρώνω τίποτα γιατί δεν ισχύει τίποτα από όσα λέτε και να κάντε ο,τι θέλετε, τι θα κάνουν;

Έξω οι κλέφτεεεεεεες

μα δεν θα πληρωσω τιποτα. Τα μηδενησαν τα ποσα αυτα γιατι τους ειπα οτι εχω καταλαβει την ολη κομπινα και θα το φτασω μεχρι τα ακρα.
Οχι ετσι ακριβως, αλλα τελοσπαντων με επιχειρηματα και αποδειξεις και ενα σχετικο ψαξιμο

εκει που μου λεγανε οτι θελει 2 μηνες μαι τετιοα υποθεση τους ειπα, καντε και 2 μηνες και 10 χρονια αν θελετε αλλα να περιμενετε το εξωδικο και χαρτι απ το δικηγορο μου, ζηταω 10000 ευρω για ηθικη αποζημιωση.

εκανα 2 αμφισβητησεις στην εταιρεια και δεν θα πληρωσω ουτε το μηνα

Το 2μηνο εγινε λιγοτερο απο 24ωρο και μου τηλ ενας ευγενεστατος κυριος που μονο μασαζ τηλεφωνικο δεν μου κανε μετα για να χαλαρωσω και ολα λυθηκαν ως δια μαγειας!!!

ενας φιλος στην ιδια εταιρεια επαθε το εξης:
Του χρεωνανε λογαριασμο σε 2 πιστωτικες συγχρονως!!! Στη δικη του και της γυναικας του!!!

Ο ανθρωπος καποια στιγμη αλλαξε το νουμερο της πιστωτικης. Απ της γυναικας του, στην δικη του. Να τα πληρωνει αυτος. Μπροστα στα ματια του εγινε η αλλαγη.

Ε δεν σταματησανε να τις χρεωνουν και τις δυο (σοβαροι επαγγελματιες, ουτε στο νηπιαγωγειο) και μετα ενω αυτο ηταν παλαβο, δεν δεχοταν η εταιρεια το λαθος της και εγινε τρελη φασαρια μεχρι να ξεμπλεξει ο ανθρωπος.

Τα πληρωσε ο αμοιρος

Ποτέ δεν εμπιστευόμουν το ασύρματο internet, ακόμα και δίκτυο που ήθελα να κάνω προτίμησα το ενσύρματο! Τώρα έχω adsl vivodi στα 1024 και έρχετε σταθερά 22 Ε το μήνα,οι άνθρωποι δεν μου έκαναν καμία στραβή μέχρι στιγμής!Επίσης, δεν δίνουμε ποτέ λογαριασμό τραπέζης σε εταιρίες που παρέχουν τηλεφωνία και μπορείς επίσης να επικοινωνήσεις με αυτόν τον αριθμό για καταγγελία 8011100080 ΕΕΤΤ, μπορείς να τους επισκεφτείς εδώ για περισσότερες πληροφορίες
Code:
https://www.eett.gr/EETT
έχει πολύ καλές πληροφορίες αν θέλεις να κινηθείς νομοθετικά. Είναι και η καλύτερη απειλή για οποιοδήποτε κέντρο τηλεφωνίας. Μπορείς να κάνεις εξώδικο

νομικά έχουν δίκιο..είναι όπως το πλαφόν παιδιά..σου λένε ζαμπόν τυρί 1 ευρώ παντού κ μετά με ντομάτα 3 ευρώ.έχουν το δικαίωμα.απλά χρεώνουν υπερβολικά μετά το πέρας του ορίου για να βγάλουν κάτι από το τίποτα.

Δε διεκδικούν λεφτά για να μην σε χάσουν και για το όλο θέμα που θα γίνει..

όλες οι εταιρίες πάντως έχουν σελίδα που σου λέει πόσο έχεις κατεβάσει.

Το ασύρματο δίκτυό σου το είχες κλειδωμένο; Γιατί οι περισσότεροι δεν ξέρουν (ή βαριούνται) να το κλειδώσουν κι έτσι δίνουν ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους γείτονές τους... :hmm:

αυτο ισχυει και θελει μεγαλη προσοχη ιδιως αν χρεώνεσαι με τον ογκο που κατεβαζεις αλλα συμφερει τις εταιριες να μην στο πουνε απο πριν:down:

Πάντως έχουν λογική τα 950,
εάν τα υπολογίσεις με τα έξτρα Φ.Π.Α. κ.λ.π. μάλλον τόσο σου βγαίνει. Τώρα τα περί λάθους μετρήσεων πρέπει να το ψάξεις. Πάντως από ότι μπορώ να καταλάβω έτσι υπέγραψες να πληρώνεις και με αυτό το σκεπτικό σε χρέωσαν, άρα πρέπει να βρεις τρόπο ή να απεμπλακείς ή να σιγουρέψεις το τι και πως το πληρώνεις. Από την άλλη δε μπορώ να καταλάβω πως αγόρασες κάτι χωρίς να σιγουρέψεις τους όρους. Μια βόλτα στο site της και ένα σερφάρισμα θα σε βοηθούσε μια χαρά. Τέλος πάντων καλά ξεμπερδέματα σου εύχομαι...
Υ.Γ. Όταν λες ότι δέχτηκε η εταιρεία να μη πληρώσεις σου έστειλε εξοφλητικό ή πιστωτικό σημείωμα ώστε να σιγουρέψεις την εξόφληση, ή απλά στο είπαν προφορικά;:redface:

Επειδή τελείωσα ΤΕΕ τεχνικός δικτύων μη βάζετε wireless,είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω αυτή τη στιγμή! Ότι δε βλέπεις με το μάτι,πάντα είναι μύθος

καμια λογικη δεν εχουν τα 950 ευρω και απορω που την βρισκεται αυτη τη λογικη.

Ειναι παρανομοι!! τελος!! Που ειναι η λογικη δηλαδη;

Που γραφουν 5 βλακειες για να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα;

Και προφορικα με ενημερωσαν και με χαρτι και μου το ξανασυνδεσαν χωρις πληρωμες.

Ειπαμε: Οι μετρητες τους δεν ειναι αξιοπιστοι!!!

Παιδια εταιρία ειναι. Μπορει να σου πει οτι εγω θα σε χρεωνω 1000 ευρω το λεπτο. Ποιος μπορει να ισχυριστει οτι ειναι παρανομο? Τρελο μπορει ομως εσυ το διαλεγεις..

Δεν συμφωνω αλλα δυστυχως ετσι ειναι.

Οσο για τους μετρητες δεν νομιζω να μην ειναι αξιοπιστοι. Αλλα και αποκλιση να εχουν αυτη θα ειναι μικρη. Οχι της ταξης των 900 ευρω.

Δεν σκοπεύω να μπω στη λογική της αντιπαράθεσης. Οι γνωρίζοντες... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Παράνομο πάντως δεν είναι... Και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κατηγορείς για "μετρητές" που κλέβουν, χωρίς αποδείξεις... Ίσα ίσα αυτό είναι και επικίνδυνο (δυσφημιστικό)!

Over and out!

Πω πω τι επαθες..
Καλα που μας τα`πες και το σκεφτομουν...:down::down::down:

Δεν σκοπεύω να μπω στη λογική της αντιπαράθεσης. Οι γνωρίζοντες... ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.
Παράνομο πάντως δεν είναι... Και δεν νομίζω ότι έχει νόημα να κατηγορείς για "μετρητές" που κλέβουν, χωρίς αποδείξεις... Ίσα ίσα αυτό είναι και επικίνδυνο (δυσφημιστικό)!

Over and out!

για τετοιου τυπου εταιρειες που εκμεταλευονται το κοσμο, και εγω με τους φιλους μου δεν μπαινω σε αντιπαραθεσεις Χουζουρι μου και χαιρομαι που και συ νιωθεις το ιδιο :)

Οταν το παρανομο εγινε νομιμο τοτε πλουτισαν ολοι οι κλεφτες.:)

Επικινδυνο; Για ποιον;Ποια ειναι η επικινδυνοτητα;

Ναι την δυσφημιζω την εταιρεια και την κατηγορω ανοιχτα, ηδη το κανω και με δικηγορο, ειναι χαλια οι μετρητες της.

εαν εχω αποδειξεις;

νομιζω οτι το μου 'χαρισαν' 950 ευρω, μιλαει απο μονο του

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back