Για διαβάστε εδώ!!! -ασύρματο internet

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι όμως ρε παιδιά, είναι και το θέμα τι πληροφόρηση κάνουν στην αρχή,όταν πας να κάνεις το συμβόλαιο σου,παράνομος είναι ο παπάς που σε πουλάνε,ΟΧΙ οι μετρητές! Όταν σου λέει ο άλλος για παράδειγμα σου προσφέρο σύνδεση στο internet και wireless με 5 Gb και πχ 40ευρώ το μήνα,δεν μπορεί μετά να σου στήλει λογαριασμό με 950!Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά του 40 με το 950! Και να φανταστώ οτιδήποτε άλλο μπαίνει στη ψηλά γράμματα,που αυτό γίνεται μόνο στην καταραμμένη ελλαδάρα μας! Σαν επιχειρηματίας πρέπει να πληροφορήσεις καλά τον πελάτη σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια εγω αυτην την ιστορια σας την λεω για να τονισω οτι

οταν καποιος σε αδικει και σε κλεβει μπορεις να υψωσεις το κεφαλι και να μην φοβηθεις την τεραστια οποια εταιρεια και να ζητησεις το δικιο σου και να κερδισεις τελικα.

Μας εχουν μαθει να φοβομαστε και να τα τρωμε ολα.

και αυτο βρε παιδια μηπως και καποιος εχει ασυρματο και μπαινει χαλαρα, ετσι ενημερωτικα!

Μακαρι να ειχε μια επικινδινοτητα ολο αυτο...μακαρι....θα το ευχομουν μηπως και γινει τιποτα εντονο και
βρει λιγος κοσμος το δικιο του. Αλλα που τετοια τύχη.

Αυτα μονο στην Μπροκοβιτς την ταινια γινονται

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υ.Γ. Όταν λες ότι δέχτηκε η εταιρεία να μη πληρώσεις σου έστειλε εξοφλητικό ή πιστωτικό σημείωμα ώστε να σιγουρέψεις την εξόφληση, ή απλά στο είπαν προφορικά;:redface:

αυτο το τελευταιο Νερινα μου πολυ καλα κανεις και το σκεφτεσαι γιατι δεν ειναι να βασιζεσαι σε προφορικο λογο, ετσι πρεπει να σκεφτεται κανεις γιατι δεν ειναι να εμπιστευεσαι με τιποτα

Παντως λες οτι δεν ηξερες οτι πχ το you tube χρεωνεται!

Που δεν χρεωνεται...

Σκεψου μονο οτι ενα βιντεο για να το δεις πρεπει να κατεβασεις 30-40 η 100 Mb αναλογα το μεγεθος... Αρα μιλαμε για 30-40 η 100 ευρω για ενα βιντεο...

Δεν ειναι τιποτα φοβερο τα 950 ευρω με τετοιες τιμες. Σκεψου οτι για να μπεις σε ενα απλο σιτε η οπως αυτο εδω πρεπει να δωσεις 1 ευρω. και αν στειλεις ενα μηνυμα παλι το ιδιο και ξανα μανα...

ΔΕΝ ειναι θεμα μετρητων. Εκει θα το χασεις το παιχνιδι. Ειναι θεμα αισχροκερδιας. Αλλα εγω ποτε δεν ηξερα καμια εταιρια να μην δουλευει και με αισχροκερδια...

για τετοιου τυπου εταιρειες που εκμεταλευονται το κοσμο, και εγω με τους φιλους μου δεν μπαινω σε αντιπαραθεσεις Χουζουρι μου και χαιρομαι που και συ νιωθεις το ιδιο :)

Οταν το παρανομο εγινε νομιμο τοτε πλουτισαν ολοι οι κλεφτες.:)

Επικινδυνο; Για ποιον;Ποια ειναι η επικινδυνοτητα;

Ναι την δυσφημιζω την εταιρεια και την κατηγορω ανοιχτα, ηδη το κανω και με δικηγορο, ειναι χαλια οι μετρητες της.

εαν εχω αποδειξεις;

νομιζω οτι το μου 'χαρισαν' 950 ευρω, μιλαει απο μονο του

Αυτό είναι επικίνδυνο για το ίδιο το forum! Διότι δυσφημείται (κατά την άποψή μου ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ) η εταιρεία!

Επίσης, συγνώμη που στο λέω, δεν νομίζω ότι στα χάρισαν επειδή κατάλαβαν το λάθος τους, όπως λες. Στα χάρισαν επειδή αντιλήφθηκαν την "ασχετοσύνη" σου (κι αυτό το λέω με ΚΑΘΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ!) και για ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ λόγους.

Όσα μηνύματα αναφέρονταν ονομαστικά σε συγκεκριμένη εταιρεία, επεξεργάστηκαν προκειμένου να αφαιρεθούν οι αναφορές.
Παρακαλώ στο εξής να μην αναφέρετε επωνυμίες εταιρειών. Όποιος χρειάζεται περισσότερες λεπτομέρειες, αυτές μπορούν να δίνονται είτε με email είτε με πμ.

Αν όσα αναφέρονταν ήταν ακριβή, δεν θα τίθετο θέμα δυσφήμισης, ακόμα κι αν γραφόταν το όνομα της εταιρείας.
Όμως, όταν αναφέρονται ανακρίβειες, δεν είναι μόνο θέμα επωνυμίας....
Αρκεί και να υπονοείται συγκεκριμένη εταιρεία (και εδώ υπονοήθηκε ΡΗΤΩΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ).

Επίσης τα δικά μου μηνύματα κάθε άλλο παρά δυσφημιστικά θα μπορούσαν να θεωρηθούν για την εταιρεία. Απλά εξηγούσα στη αιώρα πως μέσα από το συγκεκριμένο πακέτο της εταιρείας που αγόρασε είχαν λογική τα 950 ευρώ και ότι αφορούσαν σε συμβόλαιο που υπέγραψε. Δεν υπονόησα σε κανένα σημείο ότι ισχύουν όλα όσα λέει η Αιώρα. Έτσι για να μην μπερδεύουμε δυσφημίζοντες και σχολιάζοντες απλά..:blink:

Συμφωνώ κι επαυξάνω... Κι εγώ με τα μηνύματά μου μόνο το δικηγόρο της εν λόγω εταιρείας δεν έκανα (θα μπορούσα λόγω επαγγελματικής διαστροφής να το κάνω, όμως δυστυχώς έχω... conflict of interest:lol: ).

Επομένως, το συμπέρασμα που βγαίνει από εδώ είναι ότι σχολιάζοντες και δυσφημίσαντες μπαίνουν στο ίδιο... σακί; Δεν το βρίσκω σωστό. Για εμένα το κρίσιμο είναι το αν αυτό που αναφέρεται είναι "ακριβές" ή όχι...

και γώ αυτό σκεφτόμουν να κάνω τώρα με έπιασε πανικός....Άμα βρεις άκρη να μου πείς και μενα γιατί με ενδιαφέρει αλλιώς σε internet cafe μας βλέπω το καλοκαίρι δεν γίνεται αλλιώς.......

..
:lol::lol: ετσι ετσι με τα πιτσιρικια διπλα να σπρωχνουν...και δεν εχει εκει που παω και τραβιεμαι στα Μουδανια:(

Αν όσα αναφέρονταν ήταν ακριβή, δεν θα τίθετο θέμα δυσφήμισης, ακόμα κι αν γραφόταν το όνομα της εταιρείας.
Όμως, όταν αναφέρονται ανακρίβειες, δεν είναι μόνο θέμα επωνυμίας....
Αρκεί και να υπονοείται συγκεκριμένη εταιρεία (και εδώ υπονοήθηκε ΡΗΤΩΣ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ και ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΩΣ).
Έχω την εντύπωση ότι και αληθή να είναι τα όσα λέγονται, είναι πάλι παράνομο. Αυτή δεν είναι η διαφορά της συκοφαντικής δυσφήμισης και της δυσφήμισης (σκέτο);
Μιας και εσύ σίγουρα τα ξέρεις πολύ καλύτερα θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου. :)

Η διαφορά δυσφήμισης και συκοφαντικής δυσφήμισης είναι η γνώση της αναλήθειας του γεγονότος το οποίο διαδίδεται (στη συκοφαντική γνωρίζεις ότι το γεγονός είναι ψευδές).
Ωστόσο, για να πληρωθεί η υπόσταση του αδικήματος απαιτείται να υπάρχει ΣΚΟΠΟΣ δυσφήμισης (δόλος). Όποιος απλώς αναφέρει ένα πραγματικό περιστατικό ΑΛΗΘΕΣ, χωρίς να επιδιώκει να θιγεί η τιμή και η υπόληψη της εταιρείας, ΔΕΝ διαπράττει δυσφήμιση.
Η άποψή μου είναι ότι η aiora (και κάποιοι άλλοι) ΑΝ διέπραξε κάποιο "αδίκημα" έναντι της εν λόγω εταιρείας (ελέγχεται αυτό), αυτό ήταν απλή δυσφήμιση (όχι συκοφαντική αφού δεν γνώριζε ότι όσα λέει είναι αναληθή), διότι τα έγραψε με σκοπό να θίξει την εν λόγω εταιρεία.
Φυσικά, στη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, καμία σχέση δεν υπάρχει αν αναφέρεται ή όχι το όνομα της εταιρείας... ΑΡΚΕΙ και να υπονοείται!!! Επομένως, ήταν λανθασμένη (και παιδαριώδης τολμώ να πω) η ενέργεια να...... σβηστεί το όνομα... Αντίθετα, θα έπρεπε να στηλιτευθεί η πρόθεση δυσφήμισης!
Τούτου δοθέντος θεωρώ άτοπη και την ενέργεια να διορθωθούν τα μηνύματα (τα δικά μου και της Νερίνας) που περιείχαν το όνομα της εταιρείας, τα οποία μάλιστα ήταν και προς υπεράσπισή της!!!!!

Συμφωνώντας με τη Βικτώρια, να τονίσω, ότι για την ακρίβεια τα μόνα μηνύματα που θα έπρεπε να έχουν μείνει ως έχουν, δίνοντας έτσι στο φόρουμ τη δυνατότητα να "αποδείξει" ότι δεν είναι μέσα στις προθέσεις του να επικροτεί τέτοιου είδους πρακτικές, ήταν το δικό μου και τα μηνύματα της Βικτώριας, τα οποία όμως παραποιήθηκαν και αυτό θεωρώ ότι ήταν λάθος και σαφέστατα δεν ήταν προς την κατεύθυνση της προφύλαξης του mycat. Βέβαια εκτιμάται το γεγονός ότι η πρόθεση ήταν καλή, αλλά μερικές φορές εάν δε συνοδεύεται από την αντίστοιχη γνώση μπορεί να λειτουργήσει αντίθετα από το ζητούμενο.:redface:
Υ.Γ. Θα πρότεινα να κλείσετε το θέμα ή τουλάχιστον να ξεκαθαρίσετε ότι δε σας βρίσκει σύμφωνους η θέση της Αιώρα και μόνο για το γεγονός ότι δε έχετε στοιχεία για το τι πραγματικά ισχύει.
Επίσης ο χρωματικός προσδιορισμός σε σχέση και με το τι ισχύει στο πρόγραμμα που αναφέρει η Αιώρα παραπέμπει στο "τι κάνει νιαου-νιου στα κεραμίδια" (καθότι είμαστε και σε γατοφόρουμ) και επιλέγοντας να κρατήσετε αυτά τα στοιχεία είναι σα να λέτε "σε αφήνουμε να συνεχίσεις ότι κάνεις θεωρώντας ότι μπορούμε να το κάνουμε χωρίς να μας πάρουν είδηση". Λίγο αφελές μου φαίνεται.:cool:

Το να μην έχουμε αποφασίσει ακόμα Νερίνα σου φαίνεται τόσο περίεργο που δεν σου περνάει καν από το μυαλό;

Ευχαριστώ Βικτώρια για τη διευκρίνιση, το είχα ξεχάσει αυτό και τα θυμόμουν λάθος. :)

Εάν δεν είχατε ακόμα αποφασίσει θα κλειδώνατε το θέμα μέχρι να αποφασίσετε και δεν θα το αφήνατε να εξελίσσεται ακόμα. Θεώρησα ότι το να αφαιρέσετε στοιχεία από τα μηνύματα τα δικά μου και της Βικτώριας σήμαινε ότι είχατε ήδη καταλήξει στο τι θα κάνατε. Συγγνώμη το πεπερασμένο του δικού μου μυαλού, σε ότι αφορά την διαχείριση ενός φόρουμ, δε μου επέτρεψε να σκεφτώ ότι αφήσατε το θέμα να εξελίσσεται και όταν θα καταλήγατε κάπου θα αποφασίζατε και τι θα το κάνετε. Περίεργο ως πρακτική αλλά φαντάζομαι εσείς ξέρετε καλύτερα τι πρέπει να κάνετε. Όπως είπα και πριν δε μπορεί κανείς να ξέρει τα πάντα και εδώ μάλλον εσεις ξέρετε όσα χρειάζεται να ξέρετε . Τουλάχιστον σε αυτή τη περίπτωση η δική μου άγνοια είναι ακίνδυνη και σαφώς όχι κακοπροαίρετη.:redface:

Ευχαρίστως να βοηθήσω Μισέλ σε τέτοια θέματα. Όταν σας έκανα την αναφορά δεν την έκανα για να δημιουργήσω εντυπώσεις! Ούτε και ανέφερα το όνομα της εταιρείας για να κάνω κακό (διότι κάτι μου λέει ότι κάποιοι και αυτό θα υπονοήσουν...). Ήταν δικαίωμά σας να αλλοιώσετε τα μηνύματά μας...αφού σου ανήκει το φόρουμ. Είναι όμως δικό μου δικαίωμα να θεωρήσω ότι αυτή η ενέργεια ήταν φάουλ... τελικά διορθώθηκαν τα μηνύματα ανθρώπων που κάθε άλλο παρά δυσφήμιση έκαναν.... αλλά δεν συνεχίζω διότι προβλέπω να διαγραφεται κι αυτό μου το μήνυμα... διότι "σχολιάζω" την αντίδραση της ομάδας διαχείρισης! Ας είμαστε πιο διαλλακτικοί και δημοκρατικοί! Άραγε γίνεται;

ΟΚ λοιπόν, το θέμα κλειδώνεται μέχρι νεωτέρας.
Χατήρια δε χαλάμε!! :lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back