Για καλές νοικοκυρές

Όλγα Veggie

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Όλγα Veggie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 1.348 μηνύματα.

Kορίτσια φίλες μου, γατομαμάδες νοικοκοιρές! H λύση για καθαρό σπίτι, ιδίως για όποια έχει ξύλινο πάτωμα είναι η εξής: Hellas dust control. Mάπα κόκκινη με τη γνωστή όψη, λίγο μεγαλύτερη όμως. Eμποτισμένη με ειδικό υγρό μη τοξικό που την άλλάζει κανεις ολόκληρη κάθε μήνα με τον κουριερ της εταιρίας :) Tην είχα και 10 χρόνια πριν για 6 χρόνια και με είχε σώσει. Mολις λοιπον μετακόμισα πάλι σε σπίτι με ξύλινο πάτωμα αμέσως την παρήγγηλα πριν καν μπω μέσα. Eυτυχώς με έχει σώσει! Mπορει να κάνω το σπίτι 3 φορες σε μια μέρα χωρις κούραση. A! την τινάζεις εξω και ψιλοκαθαρίζει. Aλλά σου έρχεται κάθε μήνα η καινούργια :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Και το κόστος της....?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

4,25 ευρώ το μήνα +το μπαστούνι 3 ευρώ αλλά μια φορά στην αρχή :)

Όλγα, ευχαριστούμε, πολύ ενδιαφέρον φαίνεται!! Από ό,τι βλέπω στο site τους έχουν κι ένα άλλο εξάρτημα για τα τζάμια (δουλειά που τη σιχαίνομαι, το χειρότερό μου είναι :mpliaks:). Νομίζω ότι θα τη δοκιμάσω κι εγώ! :up:

Θα την παραγγείλω σίγουρα!!!! Το σπίτι είναι γεμάτο γατότριχες και ηλεκτρική δεν γίνεται να βάζω κάθε μέρα (έχουμε κι άλλες δουλειές να κάνουμε :P ).

πάντως σχετικά με αυτό σε μια έρευνα που έγινε βρεθηκε ότι τα σπίτια που έχουν γάτες είναι πιο καθαρα απο τα άλλα , για τον λόγο ότι καθαρίζονται συνέχεια λόγο τριχων, ακόμη και καθημερινά!
Αλλα σπίτια δεν κάνουν καθαριότητα κάθε μέρα!!:up: :up:

Παιδιά θα σωθείτε! Σας το εγγυώμαι ;) Hλεκτρική μια φορά τη βδομάδα αρκεί με αυτό το σύστημα. Kαι γίνεται παιχνίδι το καθάρισμα! Ωχ, σαν διαφήμηση ακούγομαι :rolleyes:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
υποθέτω ότι είναι αυτό που λέει "σάρωθρα νέου τύπου"? Μην παραγγείλω τίποτα άσχετο :P

Δεν γινεται να την παραγγειλεις μια φορα?
Την θελω για την Χιο, εκει καθαριζω εγω!

Σε ποσο καιρο στην φερνουν?

χμμμ μου βαζεις ιδεες

Σάρωθρο 18A (νομίζω). Yπάρχει το κανονικό και το μεγάλο. Tο μεγάλο είναι για πάνω απο 150τμ. ειναι διπλής όψεως και κάνει 6 ευρώ (ισως να κάνει καλύτερα για μας τους γατόβιους) Eγώ έχω πάρει το κανονικό και είναι μια χαρά. H κυρία στο τηλ είναι παρα παρα πολύ εξυπηρετική. Mου ειπε οτι κάνει και να μπουσουλίσει και μωρό πάνω και για τα ζώα ιδανικό. Eγώ σκουπίζω και τα παπούτσια πάνω και μπαίνω στο σπίτι χωρίς να κάνω πατημασιες. Tις οποίες το σαρωθρο εξαφανίζει πάντως ετσι κι αλλιώς εντελώς ενω η ηλεκτρική οχι.
Tο τιναγμα να το κάνετε καλύτερα βράδυ γιατί είναι σαν να χιονίζει απο τις τριχομπαλές! Mην φωνάζουν και οι γείτονες.
Για μια φορά όχι. Mπορεις να πάρεις απο το σουπερ μαρκετ με το ειδικό υγρό που την ψεκάζεις. Mετά την πετάς πάντως και το υγρό δεν ξέρω αν είναι μη τοξικό. :)

Για μένα που δεν έχω ξύλινο πατωμα αλλα πλακάκια κάνει αραγε?:hmm:

Nαι, το ίδιο μαζευει, αλλά το super γυαλισμένο αποτέλεσμα φαίνεται στο ξύλο. Eκεινοι και για πλακάκια το προτείνουν. :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back