Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Kορίτσια φίλες μου, γατομαμάδες νοικοκοιρές! H λύση για καθαρό σπίτι, ιδίως για όποια έχει ξύλινο πάτωμα είναι η εξής: Hellas dust control. Mάπα κόκκινη με τη γνωστή όψη, λίγο μεγαλύτερη όμως. Eμποτισμένη με ειδικό υγρό μη τοξικό που την άλλάζει κανεις ολόκληρη κάθε μήνα με τον κουριερ της εταιρίας
Tην είχα και 10 χρόνια πριν για 6 χρόνια και με είχε σώσει. Mολις λοιπον μετακόμισα πάλι σε σπίτι με ξύλινο πάτωμα αμέσως την παρήγγηλα πριν καν μπω μέσα. Eυτυχώς με έχει σώσει! Mπορει να κάνω το σπίτι 3 φορες σε μια μέρα χωρις κούραση. A! την τινάζεις εξω και ψιλοκαθαρίζει. Aλλά σου έρχεται κάθε μήνα η καινούργια 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
). Νομίζω ότι θα τη δοκιμάσω κι εγώ! 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
).Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αλλα σπίτια δεν κάνουν καθαριότητα κάθε μέρα!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Hλεκτρική μια φορά τη βδομάδα αρκεί με αυτό το σύστημα. Kαι γίνεται παιχνίδι το καθάρισμα! Ωχ, σαν διαφήμηση ακούγομαι 
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Την θελω για την Χιο, εκει καθαριζω εγω!
Σε ποσο καιρο στην φερνουν?
ladycat
Διάσημο μέλος
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tο τιναγμα να το κάνετε καλύτερα βράδυ γιατί είναι σαν να χιονίζει απο τις τριχομπαλές! Mην φωνάζουν και οι γείτονες.
Για μια φορά όχι. Mπορεις να πάρεις απο το σουπερ μαρκετ με το ειδικό υγρό που την ψεκάζεις. Mετά την πετάς πάντως και το υγρό δεν ξέρω αν είναι μη τοξικό.

RedCat
Διάσημο μέλος

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool