Για να μην ησυχάζει κανείς!!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ

Περιβόητο μέλος

Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
Και εκεί που είπα πόσα πια νεογέννητα σήμερα με πήραν τηλέφωνο ότι μια κοπέλα βρήκε 3 νεογέννητα τα οποία δεν έχει ιδέα τι να κάνει γιατί δεν ξέρει από γατιά και έχει και σκυλιά. Τα γατάκια κινδύνευαν να ξαναβρεθούν με το κουτάκι που τα είχαν πετάξει στο δρόμο.
Τι να κάνω τα πήρα σπίτι. 2 γκριζάκια και μία τριχρωμούλα τα οποία έχουν ανοίξει τα μάτια τους.
Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τσίμπλες και πρέπει να πάνε γιατρό το οποίο έχω σκοπό να κάνω και σήμερα αν τα καταφέρω:(.
Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι περιμένω απάντηση για δουλειά οπότε θα πρέπει να δοθούν σύντομα γιατί θα φύγω από Αθήνα:(
Καλό μας κουράγιο κοινώς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλο κουραγιο Ρανια μου...Μπορω να βοηθησω σε κατι;Βγαλε τα φωτο να σου φτιαξω αφισακια μετα το γιατρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eυχαριστώ Δώρα μου θα ενημερώσω:). Προς το παρόν τρώνε αλλά το ένα μου μοιάζει τυφλούλι

Θα σας πει σιγουρα ο γιατρος το απογευμα,δε μπορεις να φανταστεις ποσα δηθεν τυφλα απλα ειχαν θεματακι ορασης που διορθωθηκε.

Η παροιμία είναι γνωστή. "Δεν μας φτάναν τα μ****α μας ήρθαν κι απ'την Πέργαμο (ή απ'την Πόλη)" ή για πιο κόσμια: "Δεν μας φτάναν τα χύμα ήρθαν και τσουβαλάτα".
Το συμπέρασμα είναι: καλό κουράγιο....
Είναι να μην σε πηγαίνει ρε γαμώτο η τύχη σου:/:

Tελικά παιδιά τα μωρά τα πήγα στην γιατρό της φιλοζωϊκής εδώ της Καισαριανής γιατί ο κος Πάνος ήταν κλειστό. Τελικά αυτό που έμοιαζε τυφλούλι με φυσικό ορό και tobrex που έβαλε η κτηνίατρος μετά άνοιξε τα ματάκια του:up:. Τελικά είναι τρία υπέροχα κοριτσάκια που έχουν σχεδόν την ηλικία της Ράγιας της Μαριτάσιας πλησιάζουν δηλαδή τον μήνα. Κάνουν κανονικά κακάκια τους και νορμάλ:up:. Οι κυρίες μας είναι 2 γκριζούλες και μία τριχρωμούλα:)
Τρώνε κονσερβούλα baby διαλυμένη σε νεράκι και φυσικά αύριο θα έρθει η Πηνελόπη σπίτι να τα τραβήξουμε φωτογραφίες και με την βοήθεια όλων να ξεκινήσουμε την προώθησή τους να βρούμε σπιτάκι:).
Σε λίγο θα σας βάλω μια πρόχειρη φώτο για αρχή να δείτε και αύριο το πρωϊ με το καλό θα φτιάξουμε την αγγελία τους.

Κι εγω για βοηθεια!!!!!!!!Στειλε μνμ την ωρα που θα ερθει η Πηνελοπη μηπως τα καταφερω κι εγω...

Ειδες που σου ειπα;Αντε να καθαριστουν οι κουκλες,να φωτογραφηθουν και να τις προωθησουμε!Παντως ολο κοριτσια σε βρισκουν σημαδιακο ειναι.:whistle::whistle::whistle:

Aλίνα μου αύριο Θα έρθει το πρωΪ. Αν δεν δουλεύεις έλα για καφέ. Αλλιώς μόλις σχολάσεις έλα:).
Δώρα μου είδες είναι για να βλέπει ο μικρός κοριτσάκια και να γλύφεται για αδερφούλα.:)

Να του κρατησεις μια τοτε.:whistle::whistle::whistle::whistle:
Και μη χαζοπαζαρευετε αυριο με την Αλινα και την Πενέλοπε(τα χαιρετισματα μου) να τα βγαλετε πολλες φωτο!

'Οταν θα είναι κατάληλες οι προϋποθέσεις θα του βρω κοπελίτσα πιο μεγαλούλα γιατί τα μωρά δίνονται πανεύκολα:)

ΟΚ,πασο.;)

Τι να πω ΜΠΡΑΒΩ:up: λογο χρωματος τα βλεπω να εξαφανιζονται:up: Αντε να δουμε ποτε θα σταματισει αυτη η γατοθαλασσα:(

Αυτές είναι οι μικρές κυρίες:) Πρόχειρες φώτο. Αύριο καλύτερες:)

Συνημμένα

• DSC00617.JPG
    DSC00617.JPG
    372,8 KB · Εμφανίσεις: 57
  • DSC00618.JPG
    DSC00618.JPG
    372,4 KB · Εμφανίσεις: 54
Ράνια σε ΝΟΙΩΘΩ.... :(
Κουράγιο μόνο αυτό.
Σε λίγο θα προσάβω γραμματέα, να μου κάνει τις δουλειές του pc... έστω......

αργούν και εκείνοι με τα άσπρα ρε παιδί μου .. να ησυχάσω.:|φφφφφφφ

αργούν και εκείνοι με τα άσπρα ρε παιδί μου .. να ησυχάσω.:|φφφφφφφ

Tους είδα στο δρόμο όπως ερχόμουν:lol:

Κουκλίτσες!! :inlove::inlove::inlove:

Καλή τους τύχη και καλό σου κουράγιο ΜΑΝΑ :D

Tελικά παιδιά τα μωρά τα πήγα στην γιατρό της φιλοζωϊκής εδώ της Καισαριανής γιατί ο κος Πάνος ήταν κλειστό. Τελικά αυτό που έμοιαζε τυφλούλι με φυσικό ορό και tobrex που έβαλε η κτηνίατρος μετά άνοιξε τα ματάκια του:up:. Τελικά είναι τρία υπέροχα κοριτσάκια που έχουν σχεδόν την ηλικία της Ράγιας της Μαριτάσιας πλησιάζουν δηλαδή τον μήνα. Κάνουν κανονικά κακάκια τους και νορμάλ:up:. Οι κυρίες μας είναι 2 γκριζούλες και μία τριχρωμούλα:)
Τρώνε κονσερβούλα baby διαλυμένη σε νεράκι και φυσικά αύριο θα έρθει η Πηνελόπη σπίτι να τα τραβήξουμε φωτογραφίες και με την βοήθεια όλων να ξεκινήσουμε την προώθησή τους να βρούμε σπιτάκι:).
Σε λίγο θα σας βάλω μια πρόχειρη φώτο για αρχή να δείτε και αύριο το πρωϊ με το καλό θα φτιάξουμε την αγγελία τους.
Αχ τι ωραια,χαιρομαι:D

κουκλιτσες ειναι!!!!!!!!!!!!!

Μηπως θελουν γαλα ακομα???Μικρα φαινονται ειναι σαν το Μπε σε ηλικια. Καλο Κουραγιο Ουρανια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back