ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Τι να κάνω τα πήρα σπίτι. 2 γκριζάκια και μία τριχρωμούλα τα οποία έχουν ανοίξει τα μάτια τους.
Το πρόβλημα είναι ότι έχουν τσίμπλες και πρέπει να πάνε γιατρό το οποίο έχω σκοπό να κάνω και σήμερα αν τα καταφέρω
. Άλλο ένα πρόβλημα είναι ότι περιμένω απάντηση για δουλειά οπότε θα πρέπει να δοθούν σύντομα γιατί θα φύγω από Αθήνα

Καλό μας κουράγιο κοινώς
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Προς το παρόν τρώνε αλλά το ένα μου μοιάζει τυφλούλιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το συμπέρασμα είναι: καλό κουράγιο....
Είναι να μην σε πηγαίνει ρε γαμώτο η τύχη σου

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Τελικά είναι τρία υπέροχα κοριτσάκια που έχουν σχεδόν την ηλικία της Ράγιας της Μαριτάσιας πλησιάζουν δηλαδή τον μήνα. Κάνουν κανονικά κακάκια τους και νορμάλ
. Οι κυρίες μας είναι 2 γκριζούλες και μία τριχρωμούλα
Τρώνε κονσερβούλα baby διαλυμένη σε νεράκι και φυσικά αύριο θα έρθει η Πηνελόπη σπίτι να τα τραβήξουμε φωτογραφίες και με την βοήθεια όλων να ξεκινήσουμε την προώθησή τους να βρούμε σπιτάκι
.Σε λίγο θα σας βάλω μια πρόχειρη φώτο για αρχή να δείτε και αύριο το πρωϊ με το καλό θα φτιάξουμε την αγγελία τους.
tzoutzou
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
.Δώρα μου είδες είναι για να βλέπει ο μικρός κοριτσάκια και να γλύφεται για αδερφούλα.

moukelis
Επιφανές μέλος

Και μη χαζοπαζαρευετε αυριο με την Αλινα και την Πενέλοπε(τα χαιρετισματα μου) να τα βγαλετε πολλες φωτο!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
λογο χρωματος τα βλεπω να εξαφανιζονται
Αντε να δουμε ποτε θα σταματισει αυτη η γατοθαλασσα
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος

Κουράγιο μόνο αυτό.
Σε λίγο θα προσάβω γραμματέα, να μου κάνει τις δουλειές του pc... έστω......
αργούν και εκείνοι με τα άσπρα ρε παιδί μου .. να ησυχάσω.
φφφφφφφΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
αργούν και εκείνοι με τα άσπρα ρε παιδί μου .. να ησυχάσω.φφφφφφφ
Tους είδα στο δρόμο όπως ερχόμουν

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτές είναι οι μικρές κυρίεςΠρόχειρες φώτο. Αύριο καλύτερες
![]()
Κουκλίτσες!!

Καλή τους τύχη και καλό σου κουράγιο ΜΑΝΑ

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ τι ωραια,χαιρομαιTελικά παιδιά τα μωρά τα πήγα στην γιατρό της φιλοζωϊκής εδώ της Καισαριανής γιατί ο κος Πάνος ήταν κλειστό. Τελικά αυτό που έμοιαζε τυφλούλι με φυσικό ορό και tobrex που έβαλε η κτηνίατρος μετά άνοιξε τα ματάκια του. Τελικά είναι τρία υπέροχα κοριτσάκια που έχουν σχεδόν την ηλικία της Ράγιας της Μαριτάσιας πλησιάζουν δηλαδή τον μήνα. Κάνουν κανονικά κακάκια τους και νορμάλ
. Οι κυρίες μας είναι 2 γκριζούλες και μία τριχρωμούλα
![]()
Τρώνε κονσερβούλα baby διαλυμένη σε νεράκι και φυσικά αύριο θα έρθει η Πηνελόπη σπίτι να τα τραβήξουμε φωτογραφίες και με την βοήθεια όλων να ξεκινήσουμε την προώθησή τους να βρούμε σπιτάκι.
Σε λίγο θα σας βάλω μια πρόχειρη φώτο για αρχή να δείτε και αύριο το πρωϊ με το καλό θα φτιάξουμε την αγγελία τους.

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool