Για τους λάτρεις των Περσικών

πυρροθριξ

Περιβόητο μέλος

Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα.
γεια σε ολους!
Σκεφτικα να σας ενημερωσω για το pet-shop που πηγαινω το οποιο ειναι και εκτροφειο περσικων γατων.Εχει 5-6 περσακια τωρα που ειναι ολα τρισχαριτωμενα και ενα κεραμυδογατακι που το χαριζει.Ειναι μικρουλι ακομα και εχει χρωμα γκρι με ραβδωσεις.Τα περσακια τα πουλαει απο 200-260 αναλωγα με το χρωμα.Δεν ξερω πολλα απο το ποσο κοστιζουν οι γατες ρατσας αλλα νομιζω οτι 200 ειναι πολυ καλη τιμη.
Γι'αυτο ειπα ενημερωσω αυτους που ψαχνουν περσικη αλλα και αυτους που μπορουν να υιοθετησουν ενα κεραμυδογατακι.
Αν ενδιαφερεστε στειλτε μου π/μ γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω τα στοιχεια του pet-shop εδω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ την Ζιζέλ μου την πήρα από μια κυρία στο Ν.Κόσμο που εκτρέφει περσούλες μέσα στο διαμέρισμα, 120 Ε και είναι καθαρόαιμη και υγειέστατη, το επιβεβαίωσε κι ο γιατρός που την είδε. Είδα και την μαμά και τον μπαμπά της και ήταν κουκλιά. Βέβαια η μυτούλα της δεν είναι τελείως πλακουτσωτή αλλά κι εγώ δεν ήθελα να είναι γιατί δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα. Τώρα έχει καινούρια γεννητούρια σε διάφορα χρώματα, απ'ότι μου είπε εχθές που την πήρα να την ενημερώσω για την κοπέλα μας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πυρροθριξ κατι μου λεει απο το ιδιο μαγαζι πηρα τωρα εγω το γατο μου... μιας που ειδα οτι εισαι απο πειραια!!
:):):)

ο δικος μου δεν ειναι περσιας αλλα κεραμιδογατος.Το μαγαζι το βρηκα εντελως τυχαια επιδη γυριζα απο pet-shp σε pet-shop για να βρω αυτο που θα με ικανοποιουσε.
Ηθελα να παρω το κεραμιδογατακι- που το χαριζε- αλλα δυστυχως λογω συχνων μετακινησεων θα μου ειναι πολυ δυσκολο με 2 γατες.
Εκει, για πρωτη φορα χαίδεψα την περσιας ,της οποιας το τριχωμα ειναι ασυγκριτο σε απαλοτητα!!Επαθα πλακα!!Αλλα θελουν ολη αυτην την περιποιηση ,για να εχουν αυτο το τριχωμα,τα ματια τους καθημερινο καθαρισμα,τα αυτια τους καθε εβδομαδα,πραγματα που δεν εχω τον χρονο να κανω.
Μολαταυτα,εσεις που εχετε περσιας να τις χαιρεστε γιατι ειναι κουκλες,οχι οτι δεν χαιρομαστε βεβαια κι εμεις οι αλλοι τα κεραμιδια μας!!;):)

εγω παντως τη δικη μου την πηρα απο ενα pet shop εδω στην ξανθη και την πληρωσα 550 Ε και μαλιστα ηταν φιλικη τιμη απο 600 που εκανε κανονικα γιατι ηταν πολυ γνωστα μας.τοσο καλα.και μετα μεσα σε μια βδομαδα ειχα δωσει αλλα 200 σε ενα γιατρο του κ...ου ο οποιος επειδη τα ματακια της δακρυζαν δε μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για τη ρατσα της αλλα μας υπεβαλε σε ενα καρο εξετασεις και κατι ελεγε για ελειψη δακρυων και μας φορτωσε με ενα καρο φαρμακα .για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!:P δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?

εγω παντως τη δικη μου την πηρα απο ενα pet shop εδω στην ξανθη και την πληρωσα 550 Ε και μαλιστα ηταν φιλικη τιμη απο 600 που εκανε κανονικα γιατι ηταν πολυ γνωστα μας.τοσο καλα.και μετα μεσα σε μια βδομαδα ειχα δωσει αλλα 200 σε ενα γιατρο του κ...ου ο οποιος επειδη τα ματακια της δακρυζαν δε μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για τη ρατσα της αλλα μας υπεβαλε σε ενα καρο εξετασεις και κατι ελεγε για ελειψη δακρυων και μας φορτωσε με ενα καρο φαρμακα .για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!:P δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?

Τι να πει κανείς.

για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!:P δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?
Θα σου πρότεινα καλύτερα μια πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις γρηγορότερη απόσβεση του κεφαλαίου της επένδυσής σου καθώς και μεγαλύτερα ακαθάριστα κέρδη της επιχείρησης. Θα πρέπει βέβαια να ληφθούν υπόψη και τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης (τροφές, φάρμακα κλπ) τα οποία αποτελούν, δυστυχώς, αναγκαίο κακό σε κάθε επιχείρηση. Με μια καλή ανάλυση κόστους/ωφέλειας όμως θα μπορέσεις να επιτύχεις τη βέλτιστη απόδοση. Μια καλή ιδέα για την πώληση των γατιών είναι και ο πλειοδοτικός διαγωνισμός, έτσι θα είσαι σίγουρη ότι πάνε σε καλά σπίτια, με πολλά λεφτά.
Α! και προ πάντων, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι σ' αυτό το site κυκλοφορούν διάφορες σεσημασμένες τρελές με σύριγγες αναισθητικού στο χέρι που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να στειρώσεις τη γάτα σου, καταστρέφοντας έτσι την πλουτοπαραγωγική της ικανότητα και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα μελλοντικής απόσβεσης του πολύτιμου αρχικού κεφαλαίου. Μην υποκύψεις!! Βάστα γερά!! Πώς να το κάνουμε, δεν είναι όλοι επιχειρηματικά μυαλά όπως εσύ...
Τέλος, να ενώσω κι εγώ την ευχή μου με των προλαλησάντων: Καλές δουλειές!! Με λαμπρά μυαλά σαν και σένα θα πάμε σίγουρα μπροστά.

Αλίκη με κάλυψες! Να μη το σχολιάσω κι εγώ γιατί θα τα πω κομμάτι πιο βαριά....:down: :down: :down:

Αισχος!:mad:

Θα σου πρότεινα καλύτερα μια πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις γρηγορότερη απόσβεση του κεφαλαίου της επένδυσής σου καθώς και μεγαλύτερα ακαθάριστα κέρδη της επιχείρησης. Θα πρέπει βέβαια να ληφθούν υπόψη και τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης (τροφές, φάρμακα κλπ) τα οποία αποτελούν, δυστυχώς, αναγκαίο κακό σε κάθε επιχείρηση. Με μια καλή ανάλυση κόστους/ωφέλειας όμως θα μπορέσεις να επιτύχεις τη βέλτιστη απόδοση. Μια καλή ιδέα για την πώληση των γατιών είναι και ο πλειοδοτικός διαγωνισμός, έτσι θα είσαι σίγουρη ότι πάνε σε καλά σπίτια, με πολλά λεφτά.
Α! και προ πάντων, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι σ' αυτό το site κυκλοφορούν διάφορες σεσημασμένες τρελές με σύριγγες αναισθητικού στο χέρι που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να στειρώσεις τη γάτα σου, καταστρέφοντας έτσι την πλουτοπαραγωγική της ικανότητα και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα μελλοντικής απόσβεσης του πολύτιμου αρχικού κεφαλαίου. Μην υποκύψεις!! Βάστα γερά!! Πώς να το κάνουμε, δεν είναι όλοι επιχειρηματικά μυαλά όπως εσύ...
Τέλος, να ενώσω κι εγώ την ευχή μου με των προλαλησάντων: Καλές δουλειές!! Με λαμπρά μυαλά σαν και σένα θα πάμε σίγουρα μπροστά.

Τα είπες όλα...!!!!

Αλίκη με κάλυψες!
Εμ, βέβαια, δε θα συμφωνούσε η έτερη τρελή με το αναισθητικό;; :lol: :lol: :lol:

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

άντε να μην σου πώ τίποτα χοντρό πρωϊ - πρωϊ

για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!:P δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?

Και αν η μηχανή αναπαραγωγής δουλέψει εντατικά, η απόσβεση θα γίνει πιο γρήγορα.:mad:

Απαράδεκτο !!

ρε παιδια,εγω νομιζα στην αρχη οτι το ελεγε για αστειο!(που και παλι ουτε για αστειο δεν το λες)!αν ειναι δυνατον!φιλοζωοι σου λενε μετα!:( :mad: :mad: :mad:

τελικα μαλλον κακο εκανα με το μηνυμα που εστειλα.Λυπαμαι.

Δεν νομίζω να έκανες εσύ κάτι κακό!

τι φταις εσυ καλε??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back