πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Σκεφτικα να σας ενημερωσω για το pet-shop που πηγαινω το οποιο ειναι και εκτροφειο περσικων γατων.Εχει 5-6 περσακια τωρα που ειναι ολα τρισχαριτωμενα και ενα κεραμυδογατακι που το χαριζει.Ειναι μικρουλι ακομα και εχει χρωμα γκρι με ραβδωσεις.Τα περσακια τα πουλαει απο 200-260 αναλωγα με το χρωμα.Δεν ξερω πολλα απο το ποσο κοστιζουν οι γατες ρατσας αλλα νομιζω οτι 200 ειναι πολυ καλη τιμη.
Γι'αυτο ειπα ενημερωσω αυτους που ψαχνουν περσικη αλλα και αυτους που μπορουν να υιοθετησουν ενα κεραμυδογατακι.
Αν ενδιαφερεστε στειλτε μου π/μ γιατι δεν ξερω αν επιτρεπεται να δωσω τα στοιχεια του pet-shop εδω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostasios
Νεοφερμένο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Ηθελα να παρω το κεραμιδογατακι- που το χαριζε- αλλα δυστυχως λογω συχνων μετακινησεων θα μου ειναι πολυ δυσκολο με 2 γατες.
Εκει, για πρωτη φορα χαίδεψα την περσιας ,της οποιας το τριχωμα ειναι ασυγκριτο σε απαλοτητα!!Επαθα πλακα!!Αλλα θελουν ολη αυτην την περιποιηση ,για να εχουν αυτο το τριχωμα,τα ματια τους καθημερινο καθαρισμα,τα αυτια τους καθε εβδομαδα,πραγματα που δεν εχω τον χρονο να κανω.
Μολαταυτα,εσεις που εχετε περσιας να τις χαιρεστε γιατι ειναι κουκλες,οχι οτι δεν χαιρομαστε βεβαια κι εμεις οι αλλοι τα κεραμιδια μας!!

deni
Νεοφερμένο μέλος
δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω παντως τη δικη μου την πηρα απο ενα pet shop εδω στην ξανθη και την πληρωσα 550 Ε και μαλιστα ηταν φιλικη τιμη απο 600 που εκανε κανονικα γιατι ηταν πολυ γνωστα μας.τοσο καλα.και μετα μεσα σε μια βδομαδα ειχα δωσει αλλα 200 σε ενα γιατρο του κ...ου ο οποιος επειδη τα ματακια της δακρυζαν δε μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για τη ρατσα της αλλα μας υπεβαλε σε ενα καρο εξετασεις και κατι ελεγε για ελειψη δακρυων και μας φορτωσε με ενα καρο φαρμακα .για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?
Τι να πει κανείς.
anabou
Διάσημο μέλος
Καλές δουλειές!Τι να πει κανείς.
aretha
Περιβόητο μέλος
Θα σου πρότεινα καλύτερα μια πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις γρηγορότερη απόσβεση του κεφαλαίου της επένδυσής σου καθώς και μεγαλύτερα ακαθάριστα κέρδη της επιχείρησης. Θα πρέπει βέβαια να ληφθούν υπόψη και τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης (τροφές, φάρμακα κλπ) τα οποία αποτελούν, δυστυχώς, αναγκαίο κακό σε κάθε επιχείρηση. Με μια καλή ανάλυση κόστους/ωφέλειας όμως θα μπορέσεις να επιτύχεις τη βέλτιστη απόδοση. Μια καλή ιδέα για την πώληση των γατιών είναι και ο πλειοδοτικός διαγωνισμός, έτσι θα είσαι σίγουρη ότι πάνε σε καλά σπίτια, με πολλά λεφτά.για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?
Α! και προ πάντων, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι σ' αυτό το site κυκλοφορούν διάφορες σεσημασμένες τρελές με σύριγγες αναισθητικού στο χέρι που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να στειρώσεις τη γάτα σου, καταστρέφοντας έτσι την πλουτοπαραγωγική της ικανότητα και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα μελλοντικής απόσβεσης του πολύτιμου αρχικού κεφαλαίου. Μην υποκύψεις!! Βάστα γερά!! Πώς να το κάνουμε, δεν είναι όλοι επιχειρηματικά μυαλά όπως εσύ...
Τέλος, να ενώσω κι εγώ την ευχή μου με των προλαλησάντων: Καλές δουλειές!! Με λαμπρά μυαλά σαν και σένα θα πάμε σίγουρα μπροστά.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα σου πρότεινα καλύτερα μια πλήρη οικονομοτεχνική μελέτη, έτσι ώστε να εξασφαλίσεις γρηγορότερη απόσβεση του κεφαλαίου της επένδυσής σου καθώς και μεγαλύτερα ακαθάριστα κέρδη της επιχείρησης. Θα πρέπει βέβαια να ληφθούν υπόψη και τα τρέχοντα έξοδα συντήρησης (τροφές, φάρμακα κλπ) τα οποία αποτελούν, δυστυχώς, αναγκαίο κακό σε κάθε επιχείρηση. Με μια καλή ανάλυση κόστους/ωφέλειας όμως θα μπορέσεις να επιτύχεις τη βέλτιστη απόδοση. Μια καλή ιδέα για την πώληση των γατιών είναι και ο πλειοδοτικός διαγωνισμός, έτσι θα είσαι σίγουρη ότι πάνε σε καλά σπίτια, με πολλά λεφτά.
Α! και προ πάντων, οφείλω να σε προειδοποιήσω ότι σ' αυτό το site κυκλοφορούν διάφορες σεσημασμένες τρελές με σύριγγες αναισθητικού στο χέρι που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν να στειρώσεις τη γάτα σου, καταστρέφοντας έτσι την πλουτοπαραγωγική της ικανότητα και αποκλείοντας κάθε πιθανότητα μελλοντικής απόσβεσης του πολύτιμου αρχικού κεφαλαίου. Μην υποκύψεις!! Βάστα γερά!! Πώς να το κάνουμε, δεν είναι όλοι επιχειρηματικά μυαλά όπως εσύ...
Τέλος, να ενώσω κι εγώ την ευχή μου με των προλαλησάντων: Καλές δουλειές!! Με λαμπρά μυαλά σαν και σένα θα πάμε σίγουρα μπροστά.
Τα είπες όλα...!!!!
aretha
Περιβόητο μέλος
Εμ, βέβαια, δε θα συμφωνούσε η έτερη τρελή με το αναισθητικό;;Αλίκη με κάλυψες!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως τη δικη μου την πηρα απο ενα pet shop εδω στην ξανθη και την πληρωσα 550 Ε και μαλιστα ηταν φιλικη τιμη απο 600 που εκανε κανονικα γιατι ηταν πολυ γνωστα μας.τοσο καλα.και μετα μεσα σε μια βδομαδα ειχα δωσει αλλα 200 σε ενα γιατρο του κ...ου ο οποιος επειδη τα ματακια της δακρυζαν δε μου ειπε οτι ειναι φυσιολογικο για τη ρατσα της αλλα μας υπεβαλε σε ενα καρο εξετασεις και κατι ελεγε για ελειψη δακρυων και μας φορτωσε με ενα καρο φαρμακα .για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?
άντε να μην σου πώ τίποτα χοντρό πρωϊ - πρωϊ
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Εμ, βέβαια, δε θα συμφωνούσε η έτερη τρελή με το αναισθητικό;;![]()
![]()
![]()

tsoufis
Νεοφερμένο μέλος
για αυτο και γω περιμενω να γεννησει να κανω μια μερικη εστω αποσβεση !!!δηλ τα μικρα μπορω να τα πουλησω κανεναι 200 αρι οπως καταλαβα\?
Και αν η μηχανή αναπαραγωγής δουλέψει εντατικά, η απόσβεση θα γίνει πιο γρήγορα.

Απαράδεκτο !!
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool