Γιορτές μαζί με τις γάτες μου!

Τάνια

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Τάνια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 162 μηνύματα.
Φέτος οι γιορτές θα είναι διαφορετικές από κάθε άλλη φορά. Αποφάσισα να μην πάω στη γενέτειρα μου,έτσι θα μείνω στη μεγάλη πόλη και θα περάσω αυτές τις μέρες μαζί με τις γάτες μου.Ακούγεται βέβαια λίγο γεροντοκορίστικο,όμως όπως λέει και το γνωστό:Αν δεν μπορείς να το αποφύγεις,τουλάχιστον απόλαυσε το. Δεν ξέρω αν θα είναι τα καλύτερα Χριστούγεννα της ζωής μου,me,myself and I,όμως σίγουρα η μοναξιά θα είναι καλύτερη με τις γάτες μου:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να'ξερες πόσες Πρωτοχρονιές έχω περάσει εγώ με τη CD πρώτα και αργότερα 1-2 με τον Τσε...:P Αλλωστε δεν είμαι και πολύ του έξω αυτές τις ημέρες οπότε ήμουν μια χαρά. Το μόνο που έχω να σου πω: Εφοδιάσου με πολλά DVD (η τηλεόραση δεν βλέπεται αυτές τις γιορτάρες μέρες) και βιβλία..θα περάσεις μια χαρά στο υπόσχομαι!
(Αλλωστε σκέψου την εναλλακτική: τραπέζια,τσακωμοί, στριμωξίδι στα έξω και απελπιστική κίνηση)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι, ναι, συμφωνώ με τη Νότα!!
Κι εμείς σχεδόν πάντα κάναμε γιορτές στο σπίτι, έξω γίνεται τόσο τρελός χαμός που δεν το ευχαριστιέσαι... Και για ταξίδι, αν δεν το έχεις οργανώσει πολύυυ νωρίτερα, είναι ακόμα χειρότερα. Αυτά είναι πιο καλά όταν τα κάνεις σε ανύποπτο χρόνο.
Χριστούγεννα στο σπίτι, με καθησιό, χουζούρι, γατοαγκαλιές και γουργουρίσματα είναι τέλεια!! :happy:

Είναι βέβαια κάπως σκληρό να είσαι μακριά από τους δικούς σου ανθρώπους,όμως τουλάχιστον έχω τις γατούλες μου που θα συνδράμουν.Ευχαριστώ για τις συμβουλές σας!

Να'ξερες πόσες Πρωτοχρονιές έχω περάσει εγώ με τη CD πρώτα και αργότερα 1-2 με τον Τσε...:P Αλλωστε δεν είμαι και πολύ του έξω αυτές τις ημέρες οπότε ήμουν μια χαρά. Το μόνο που έχω να σου πω: Εφοδιάσου με πολλά DVD (η τηλεόραση δεν βλέπεται αυτές τις γιορτάρες μέρες) και βιβλία..θα περάσεις μια χαρά στο υπόσχομαι!
(Αλλωστε σκέψου την εναλλακτική: τραπέζια,τσακωμοί, στριμωξίδι στα έξω και απελπιστική κίνηση)
και γω περιμένω πως και πως να στολίσω και οι μικρές μου να ριχνουν τις μπαλίτσες (ευτηχως δε σπανε)με τα πατουσάκια τους:P.και πολυ σωστά τα λέει η nota και βέβαια όλα τα κορίτσια για αυτές τις μερες:)

αχου τι ωραια τι καλα:up::up::up:

Πολύ ωραία:) Κι εγώ με τη γάτα μου θα είμαι και χαίρομαι πολύ που φέτος είναι μαζί μου

Δεν ξερω ακομα που θα ειμαι αλλα το σιγουρο ειναι οτι τα γατακια εχουν απο σημερα περιλαιμια: κοκκινα με κοκκινη γυαλιστερη μπαλιτσα το καλοκαιρακι κ το μελινακι και με καρδουλα χρυση faux που λεει τη ταυτοτητα, πρασινο με πρασινη μπαλιτσα η τρελοκοτσιδου, μαυρο με κοκκινη μπαλιτσα ο βουλιτσος που χει μαυρες βουλιτσες και κοκκινο με διαματακια ψευτικα το χιονακι .
Εξισου η νεα κλουβαρα των σκιουρακιων ( χρυσηfaux παρακαλω και με πατωματα)ειναι στολισμενη αντι για χριστουγεννιατικο δεντρο ( πολυ βολικο και το ευχαριστιουνται περισσοτερο) και το πετ σοπ μας χαρισε εναν κρεμασμενο αγιοβασιλι παιχνιδι για γατακια οποτε ειμαστε κομπλε, ειτε κατσουμε ειτε βγουμε θα ειμαστε χρωματιστοι κα στολισμενοι.;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back