Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Αλλωστε δεν είμαι και πολύ του έξω αυτές τις ημέρες οπότε ήμουν μια χαρά. Το μόνο που έχω να σου πω: Εφοδιάσου με πολλά DVD (η τηλεόραση δεν βλέπεται αυτές τις γιορτάρες μέρες) και βιβλία..θα περάσεις μια χαρά στο υπόσχομαι!(Αλλωστε σκέψου την εναλλακτική: τραπέζια,τσακωμοί, στριμωξίδι στα έξω και απελπιστική κίνηση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Κι εμείς σχεδόν πάντα κάναμε γιορτές στο σπίτι, έξω γίνεται τόσο τρελός χαμός που δεν το ευχαριστιέσαι... Και για ταξίδι, αν δεν το έχεις οργανώσει πολύυυ νωρίτερα, είναι ακόμα χειρότερα. Αυτά είναι πιο καλά όταν τα κάνεις σε ανύποπτο χρόνο.
Χριστούγεννα στο σπίτι, με καθησιό, χουζούρι, γατοαγκαλιές και γουργουρίσματα είναι τέλεια!!

Τάνια
Εκκολαπτόμενο μέλος
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
και γω περιμένω πως και πως να στολίσω και οι μικρές μου να ριχνουν τις μπαλίτσες (ευτηχως δε σπανε)με τα πατουσάκια τουςΝα'ξερες πόσες Πρωτοχρονιές έχω περάσει εγώ με τη CD πρώτα και αργότερα 1-2 με τον Τσε...Αλλωστε δεν είμαι και πολύ του έξω αυτές τις ημέρες οπότε ήμουν μια χαρά. Το μόνο που έχω να σου πω: Εφοδιάσου με πολλά DVD (η τηλεόραση δεν βλέπεται αυτές τις γιορτάρες μέρες) και βιβλία..θα περάσεις μια χαρά στο υπόσχομαι!
(Αλλωστε σκέψου την εναλλακτική: τραπέζια,τσακωμοί, στριμωξίδι στα έξω και απελπιστική κίνηση)
.και πολυ σωστά τα λέει η nota και βέβαια όλα τα κορίτσια για αυτές τις μερες
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ με τη γάτα μου θα είμαι και χαίρομαι πολύ που φέτος είναι μαζί μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Εξισου η νεα κλουβαρα των σκιουρακιων ( χρυσηfaux παρακαλω και με πατωματα)ειναι στολισμενη αντι για χριστουγεννιατικο δεντρο ( πολυ βολικο και το ευχαριστιουνται περισσοτερο) και το πετ σοπ μας χαρισε εναν κρεμασμενο αγιοβασιλι παιχνιδι για γατακια οποτε ειμαστε κομπλε, ειτε κατσουμε ειτε βγουμε θα ειμαστε χρωματιστοι κα στολισμενοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum